FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 03 maj 2022, 22:01

Ne bi me iznenadilo da je sve izrezirano (visestrano) i da je pronadjen nacin da se raskine ugovor i da se uzme love po dogovoru. Vidi se da hljeba ne mogu ni on ni mnogi drugi. Neko nam ga je bas zapaprio u periodu april-maj "21 i produzenjem ugovora s mojim vrsnjacima.
Neka je na cast prethodnoj upravi, za ljekova im trebalo, ako je smisljeno i iz interesa produzena saradnja sa Oremusem,Velkoskim,Ahmedom....
Dan D za FKS je bio juni 2021 g. Sad ce se nova uprava dobro namuciti i vratiti Klub na pozitivnu nulu. Ovo ce biti treci, valjda sretni pokusaj dizanja iz pepela.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 03 maj 2022, 22:01

keli je napisao/la:
03 maj 2022, 20:53
bordobijeli je napisao/la:
03 maj 2022, 20:51
Zanimljivo koliko ovdje sad brane Velkoskog. Zašto ??
Zato sto ocito ovdje ima pojedinaca koji su baš dušmani kluba, sta god klub uradi oni su kontra i imaju neku kritiku.
Znaci citam i ne vjerujem sta citam. Ili su slijepi ili kontriraju u inat. Ne vidim trece.
Ružna je poruka koja će izać u javnost poslije ovakvog saopštenja. Igrač koji je godinama tu otjeran kao zadnji ker. Igra užasno, nije za naše ekipe, nije trebalo ni produžit mu prošli ugovor ali kad je već tu mogli su barem njeg istrpit do kraja sezone.
Lično da sam igrač nikad ne bih igrao ovu ligu. Kakva je poruka akademcima, dok dobro igraš sve super kad ostariš nabit ćemo te nogom kao zadnjeg kera.
Konkretno za Velkoskog je trebalo objavit službeno igra zadnju sezonu u našoj ekipi (pa i navesti da ima problema sa stručnim štabom ako se već moralo iznosit i da nije u planovima trenera), priredit mu neku oproštajnu utakmicu i sve 5.
Apsolutno promašena politika vođenja kluba otkako je Ismir došao, sve u najboljoj namjeri vjerujem ali tako neplanski i ho-ruk.

hotonjskimaher
Kontakt:

Post Postao/la hotonjskimaher » 03 maj 2022, 22:05

Ma samo objektiva rodjo moj.
Maroon Brothers 1946

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 03 maj 2022, 22:06

Dobrodošli na prvi bordo portal posvećen historiji Fudbalskog kluba Sarajevo

www.bordovremeplov.ba/Vijest/Details?id=24

Uživajte!!! :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 maj 2022, 22:09

03 maj 2022, 21:55
Samozdravlje je napisao/la:
03 maj 2022, 21:45
Zato sto ocito ovdje ima pojedinaca koji su baš dušmani kluba, sta god klub uradi oni su kontra i imaju neku kritiku.

Ispravi me ako grijesim, ali mi se cini da si ti podrzavao potpise Oremusa,Ahmeta i nadsve Velkoskog, ono trebaju nam iskusniji i zasluzni.
Ako grijesim jos ti se jednom izvinjavam.
Danas sam to vec pisao, iskreno mislio sam da mogu pomoći al se pokazalo da je to velika pogreška. Postali su uteg klubu, ma da kad su oni produžili ugovor klub je bio u jako lošoj situaciji i tad se to cinilo ok. Al pokazalo se kao još jedan katastrofa potez Sabrine i Kasuma gdje su produžili istrošenim igracima ugovore na dvije godine.
Nisam citao ni pisao. Dobar si ti momak kad potvrdjujes. Samo jedna ispravka, kad su produzivali kao zasluzni i iskusni, a nadasve legende mogli su potpisivati na 6 mj., pa ako vole Klub na jos 6 mj itd.
Pozdrav tebi i ostaloj raji, vracam se bh tenisu.
P.S. Pocesto se nismo slagali, ali si uvijek bio pristojan i korektan :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 maj 2022, 22:10

spezial je napisao/la:
03 maj 2022, 19:10
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
03 maj 2022, 18:33
spezial je napisao/la:
03 maj 2022, 18:30
slika

Al ga suknu mirvic ovom nekom glupanu :rol:
Nek je. Yebo ih gramatika, lik je vec preko 25 god u USA, sta ga koji qurac ispravljas
Izbrisao komentar :rol:
Covjeku koji ulaze milione u klub za koji navijas traziti gramaticke greske u instagram komentaru je nesto najjadnije sto sam odavno vidio. Moras biti doslovno malouman da to radis.

Mi smo jadan, zatucan, neobrazovan narod koji nista i nikoga ne cijeni, i nismo zasluzili da iko marke ulaze u bilo sta sto nas unaprjedjuje.
Vjeruj mi,nema gore sorte od nas.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 maj 2022, 22:14

haris004 je napisao/la:
03 maj 2022, 22:01
keli je napisao/la:
Znaci citam i ne vjerujem sta citam. Ili su slijepi ili kontriraju u inat. Ne vidim trece.
Ružna je poruka koja će izać u javnost poslije ovakvog saopštenja. Igrač koji je godinama tu otjeran kao zadnji ker. Igra užasno, nije za naše ekipe, nije trebalo ni produžit mu prošli ugovor ali kad je već tu mogli su barem njeg istrpit do kraja sezone.
Lično da sam igrač nikad ne bih igrao ovu ligu. Kakva je poruka akademcima, dok dobro igraš sve super kad ostariš nabit ćemo te nogom kao zadnjeg kera.
Konkretno za Velkoskog je trebalo objavit službeno igra zadnju sezonu u našoj ekipi (pa i navesti da ima problema sa stručnim štabom ako se već moralo iznosit i da nije u planovima trenera), priredit mu neku oproštajnu utakmicu i sve 5.
Apsolutno promašena politika vođenja kluba otkako je Ismir došao, sve u najboljoj namjeri vjerujem ali tako neplanski i ho-ruk.
Nije otjeran nego je udaljen, još je u klubu. Vjerujem da nije problem to što ga ''moraš'' istrpiti do kraja ove sezone ali problem nastaje jer ima ugovor do kraja sljedeće moj Harise, maj 2023. godina. Da se razumijemo, nije Velkoski kriv za to nego bivša uprava, nije on sam sebi ponudio ugovor. Njega je trener udaljio iz ekipe, nisu žene u klubu, Ivan ili Ismir. Njima a i nama bi odgovarao neki sjajni Krste koji ne narušava atmosferu i koji hoće da igra. Prije je bio upozoren i sada mu se izgleda nije moglo izaći u susret jer glumi boga. Ja bi prije gurnuo Dinu Islamovića na njegovu poziciju, makar znaš da će trčati i dati sve od sebe pa šta bude. Zamisli kakav je Krste kad ja ovakvu stvar napišem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 03 maj 2022, 22:18

Iskreno kada sam tek pročitao ovu vijest danas prva pomisao mi je bila da se sve što se desilo u BL malo napuhalo kako bi se Krle što brže i što jeftinije skinuo sa sise kluba koje se realno nadudlao kao malo ko, naravno na račun stare slave, ali ne zamjerite mi braćo, u zadnje vrijeme gledam neke dokumentarce o masonima pa vidim teorije zavjere i tamo gdje ih nema. Bordo pozdrav! :salut:

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 03 maj 2022, 22:27

A kako znate da glumi Boga živi bili, jeste li to svaki dan sa ekipom pa znate? :D

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 maj 2022, 22:30

Svaka cast za trenera koji je profi pa onda i za Ismira koji je podrzao trenera (napokon).
Moze ko da prica sta hoce ali ovaj trener me najvise podsjeca na Kodru; profesionalnost, radna etika, ozbiljnost, i meni najbitnije da polako vidim neke uigranosti, nadam se da je ovo pocetak samo.
Isto se nadam da ce nas pustiti da se posteno borimo za Evropu sa Rodjenima..da nisu kakve igre u pitanju, pa da na kraju nas zeznu.
Cijene sezonskih trebaju biti cca 100-120% povoljnije od pojedinacnih (zapad pojedinacno 15KM a sezonska za 16 utakmica 100-120KM).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 03 maj 2022, 22:32

Ma kod nas je problem sto se previse vezemo za prolaznike u klubu, a svi su prolaznici, nije ovo Italija da igraci ostaju u klubu po 20 godina. Taj Krste ima status legende radi "pisljivih" 6-7 godina u klubu, a i to je mnogo u odnosu na ostale. Hocu da kazem, ne treba se vezat ni za kog. Kakva ba legenda, otisao si u Koreju na bolju platu, dosao nazad jer te niko drugi nije htio, zadnje tri sezone klub od tebe nema nista... Trebamo gledat cisti profesionalizam, mi nemamo niti cemo ikad imat Saleta Ilica u klubu, a svi ovi likovi su prolazni i otisli bi za milju vise da imaju priliku.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 03 maj 2022, 22:33

haris004 je napisao/la:
keli je napisao/la:
Patetika ce nas glave doci. Ne dolazi niko ovdje zbog odnosa prema igracima, nego da zaradi pare i gradi karijeru. Opet ponavljam, kad je juventus mogao del piera otkantati kad vise nije bilo koristi od njega, mozemo i mi krstu velkoskog

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 maj 2022, 22:34

90% problema sto imamo je posljedica katastrofalnog stanja kluba u prošloj godini, još plaćamo taj ceh.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 03 maj 2022, 22:35

MortemHz je napisao/la:
03 maj 2022, 22:14
haris004 je napisao/la:
keli je napisao/la:

Nije otjeran nego je udaljen, još je u klubu. Vjerujem da nije problem to što ga ''moraš'' istrpiti do kraja ove sezone ali problem nastaje jer ima ugovor do kraja sljedeće moj Harise, maj 2023. godina. Da se razumijemo, nije Velkoski kriv za to nego bivša uprava, nije on sam sebi ponudio ugovor. Njega je trener udaljio iz ekipe, nisu žene u klubu, Ivan ili Ismir. Njima a i nama bi odgovarao neki sjajni Krste koji ne narušava atmosferu i koji hoće da igra. Prije je bio upozoren i sada mu se izgleda nije moglo izaći u susret jer glumi boga. Ja bi prije gurnuo Dinu Islamovića na njegovu poziciju, makar znaš da će trčati i dati sve od sebe pa šta bude. Zamisli kakav je Krste kad ja ovakvu stvar napišem.
Ma svejedno čovjek je kapiten, da je najgori igrač na svijetu (a zadnje dvije godine nije daleko od tog) nije trebalo to ovako da ide, pa barem zbog neke reputacije i ugleda kluba. Za ove epizodne igrače (tipa Cmiljanić, Oremuš, Kanurić, pa i Fanimo) i treba ovako, niko i ništa si i tjeraj ga, ali je simptomatično da ne postoji igrač sa kojim se možemo mi fino, pa barem i naizgled, razići.
Čak i raskid ugovora na našu štetu ljetos bi bila bolja opcija od ružne poruke koja se šalje u javnost. Jednostavno smatram da igračima koji planiraju doć ovo daje neku poruku, ovi uključeni u klub sigurno da razumiju i ne sumnjam da je bezobrazlukom to i zaslužio, ali uključivanje javnosti na ovaj način je užasan potez a odgovornost snosi svaka uprava, i sve prošle ali i sadašnja. Mislim da je reputacija kluba ili taj goodwill nešto dragocjeno i ne bi trebalo ovako neplanski i ho-ruk iznosit priče u javnost.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 03 maj 2022, 22:43

Malo je Ismir kontradiktoran, nahvali Krleta u komentaru, k'o brata rodjenog, a covjek suspendovan zbog narusavanja mira u ekipi i bezobrazluka, samo da sutra ne bude, "Krste se pokajao za sve, ponovo je u ekipi..." Al' i ovo je crnjak, dodje njegov Makedonac za trenera, on se posvadja sa svojim 😂😂😂

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 03 maj 2022, 22:46

Dadox je napisao/la:
03 maj 2022, 22:43
Malo je Ismir kontradiktoran, nahvali Krleta u komentaru, k'o brata rodjenog, a covjek suspendovan zbog narusavanja mira u ekipi i bezobrazluka, samo da sutra ne bude, "Krste se pokajao za sve, ponovo je u ekipi..." Al' i ovo je crnjak, dodje njegov Makedonac za trenera, on se posvadja sa svojim 😂😂😂
Klub je u ovim trenucima bas cirkus :rol:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 maj 2022, 22:49

Dadox je napisao/la:
Vasoski je odlucio za suspenziju, niko drugi. Ismir se u to nije mijesao kao ni niko iz kluba bar sta ja znam. Ja cak sumnjam na to da ima dosta ovih lijencuga kojima se ne svidja sistem Vasoskog pa hajde da ga zayebemo. Nemam nikakav info nego isključivo pretpostavljam.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 03 maj 2022, 22:53

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
03 maj 2022, 22:49
Dadox je napisao/la:
Vasoski je odlucio za suspenziju, niko drugi. Ismir se u to nije mijesao kao ni niko iz kluba bar sta ja znam. Ja cak sumnjam na to da ima dosta ovih lijencuga kojima se ne svidja sistem Vasoskog pa hajde da ga zayebemo. Nemam nikakav info nego isključivo pretpostavljam.
Vjerujem i ja brate da je tako, nego za Ismirov komentar, sta mu se treba jos pravdat sto je odstranjen, ko ga yebe, titulu nam izbio klanovima, kakav on i dobar covjek, profesionalac bla bla, nosio ga djavo

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 03 maj 2022, 22:55

Kad je u Dinamu cirkus gdje si tad imao Mamica koji urla na igrace poslije utakmice ako odigraju lose...a taj Dinamo je san svakog igraca iz PL zamisli ti onda koji je javašluk, neprofesionalizam, amaterizam, zajebancija, šega i pošalica tek kod nas u klubu gdje godinama nemas autoriteta koji ce biti nad igracima.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 maj 2022, 22:56

Ovo je smjesno i prestava koja nece imat nikakvog boosta za ekipu, samo opravdanje za neznanje i bruku trenera koji nas vodi..

Da si bio trener neki znalac krste nakon 5 tog treninga na priprema ma bi bio poslan u kadete kao i ahmet bodul oremus cmiljenic kanuric, nece da radkinu ok davat im platu (i ovako ih placamo ljudi uopste me igraju) jesic o sabljic imaju bolji rezultat od ove njemacku ajvarsko grce ublehe..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JavierBosnia i 149 gostiju.