Hvala šefeenobarca je napisao/la: ↑03 maj 2022, 21:49https://www.totalsportek.com/football/u ... l-1st-leg/
ima vise pa biraj
Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2021/2022
- Shategabri
- Kontakt:
Mislim da sam napisao negdje na temi čisto iz zezancije gordih Engleza Real - Villareal finale

Kakav bi to bio potop za NBA

Koševo Zapad
Ma strasno, dva najbolja beka na svijetu onakve greske kod golova da prave..
Thiago koji u posljednje 3 tekme drzi prosjek pasova na 98%, ne moze isti kompletirati na 5m.
Svaka cast Villarealu na postavci, al' ovaj ciganluk od valjutanja na svaki dodir je negledljiv.
Najgore poluvrijeme u posljednje 4 godine.
Valjda im **** majku svabo sad na pauzi.
Ocekujem Hendersona.
Thiago koji u posljednje 3 tekme drzi prosjek pasova na 98%, ne moze isti kompletirati na 5m.
Svaka cast Villarealu na postavci, al' ovaj ciganluk od valjutanja na svaki dodir je negledljiv.
Ocekujem Hendersona.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
-
- Kontakt:
Ma meni glupo bilo što je stavljena opcija otkupa onda, ali eto.Lillard je napisao/la: ↑03 maj 2022, 21:51Zivot pise cudne price.
Valjalo bi da je Foyth jos u Tottenhamu.
Capoue, Foyth, Aurier, Lo Celso, svi baš prodisali tamo, nevjerojatno zrela razina igre od tih igrača.
Pa sta su ovi mislili,da je ovo jbni Burnley ili Aston Villa?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sto se ovi komentatori ovoliko deru?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Alkantara se nije sastavio s loptom.gaston je napisao/la: ↑03 maj 2022, 21:55Ma strasno, dva najbolja beka na svijetu onakve greske kod golova da prave..
Ocekujem Hendersona.
41:34
-
- Kontakt:
Zaista nevjerojatno i iznenađujuće poluvrijeme, mislim da ni najveći optimisti u Villarrealu nisu ovakav scenarij zamišljali. Sad je sve na nuli, vidit ćemo se kako će se postaviti Liverpool
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Moze li mocni Liverpool preći preko centra u drugom poluvremenu? 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Čuo sam komentare da bi se Real borio za top 6 u “NBA”, kud ćeš dalje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Real villareal finale

- GalileoGalilei
- Kontakt:
- HuseinKapetan9
Pa nije babuka Klopp,celavi katalonac da kiksa kad je najvaznije

Rjesava to Mo
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
-
- Kontakt:
Ako se Liverpool dozove i Klopp pravovremeno odgovori na ovu igru Villarreala, trebali bi proći, kvaliteta i iskustvo velikih utakmica su na njihovoj strani.
Ali, ako se ovako uđe i u drugo poluvrijeme, mislim da će se Liverpool teško izvući. Kad te krene, onda znaš i ono što inače ne znaš. Pitanje je i hoće li Moreno igrati u drugom.
Ali, ako se ovako uđe i u drugo poluvrijeme, mislim da će se Liverpool teško izvući. Kad te krene, onda znaš i ono što inače ne znaš. Pitanje je i hoće li Moreno igrati u drugom.
Ma kad udjes u mec sa razmisljanjem da ces lako odraditi posao, a protivnik to kazni, onda se je tesko tokom meca resetirati.
Sigurno ce im Klop yebati majku na poluvremenu i uz poneku promijenu u sastavu, ipak mislim da rijesavaju ovo Redsi u svoju korist. Villareal
Sigurno ce im Klop yebati majku na poluvremenu i uz poneku promijenu u sastavu, ipak mislim da rijesavaju ovo Redsi u svoju korist. Villareal

⚽FK Garaže⚽
Meni su umobolni.GalileoGalilei je napisao/la: ↑03 maj 2022, 22:00Najjači su mi ovakvi likovi koji dođu nakon jednog lošeg poluvremena i trenerčinu kakav je Klopp nazovu "brutalno precijenjenim".![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
I koliko je samo bolja atmosfera nego na Anfieldu 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- HuseinKapetan9
Ne izbacuje se Jurgen Klopp tako lako iz LP,prolazi pool
Mala ekipica iz Villarreala, vođeni sjajnom publikom i hrabrim srcem ide dalje, ne bi mi bilo žao ni da Real mlatnu u eventualnom finalu.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 22:01Pa nije babuka Klopp,celavi katalonac da kiksa kad je najvaznije![]()
Rjesava to Mo
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- HuseinKapetan9
Ako si tako siguran,moze li opklada u avataremir18 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 22:05Mala ekipica iz Villarreala, vođeni sjajnom publikom i hrabrim srcem ide dalje, ne bi mi bilo žao ni da Real mlatnu u eventualnom finalu.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 22:01Pa nije babuka Klopp,celavi katalonac da kiksa kad je najvaznije![]()
Rjesava to Mo

Ako Villareal prodje ti meni biras avatar kojim moram imati 30 dana,pool prođe ja tebi
Dogovoreno?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.