Jeste smiješno, ali uvijek ima gore.
Kupiš dux dobijes dvije karte, kupiš šal dobiješ dvije karte, kupiš litar ulja dobiješ dvije karte, kupiš Avaz dvije karte idu gratis itd itd
I opet nema ni 500 grla.
Grla sunkod vas, ovo su navijači.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 maj 2022, 21:47Jeste smiješno, ali uvijek ima gore.
Kupiš dux dobijes dvije karte, kupiš šal dobiješ dvije karte, kupiš litar ulja dobiješ dvije karte, kupiš Avaz dvije karte idu gratis itd itd
I opet nema ni 500 grla.
DamirT je napisao/la: ↑03 maj 2022, 23:23Ja ne znam jel ovaj podrinjac konta da je naporan s prozivanjem.Puna mu usta Slobode,a sve govori ne zanima ga Sloboda.Niko nista ne govori,on konstantno Slobodu proziva.Za njegovu informaciju,tako i drugi klubovi rade.Kupis dres,majicu,sal,kapu dobijes gratis ulaznicu.Ili kupis jednu ulaznicu,drugu dobijes gratis ili u pola cijene.Makar ne dijele sendvice i sokove,te salju autobuse po Podrinju ne bi li nabili posjetu na utakmici,a opet ih bude manje![]()
![]()
![]()
![]()
Bit će zadovoljstvo ovdje odigrati, za početak, dvije tri domaće utakmice.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 09:42
Finale Europskog prvenstva na LJEPOTICI
SJAJ
SJAJ LJEPOTICE
Imamo kvalitetniji tim na papiru ali oni su u dosta boljoj formi i kompaktnije izgledaju, da ne spominjem borbu gdje su dominantni. Pobjeda protiv Radnika i Željezničara bi nas vratila na pravi put. Ovo je definitivno naša najlošija sezona u posljednih 20 godina.Riziko je napisao/la: ↑04 maj 2022, 09:32Apropo naše utakmice sa Sarajevom.
Imalo je Sarajevo i zrelije prilike od nas, ali nisu uspijeli dati gol, Ćetković se razbranio.
Inače, i dalje, bez sarkazma i podjebavahnja mislim da je Vasososki odličan trener, samo izgleda robuje svlačionici i starim zaslugama.
Ima Sarajevo dobre kretnje, šablone, igraju solidno.
Takođe, onaj Hebibiović im je kod svih trerena ,svih ovih godina manje-više standardan, a po njemu bezmalo najveća pljuvačina.
Nije da se nešto sikiram za FKS, ali daleko od tog da su neki autsajderi u finalu kupa, pa imaju kvalitetnji tim od Veleža. I finale je, jedna tu loptu zaluta, i gotova priča.
On se našao nešto komentarisat, sezonska ulaznica im 10 km, i opet ih ima 13Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 maj 2022, 21:47Jeste smiješno, ali uvijek ima gore.
I opet nema ni 500 grla.
Koji je racku ovom liku? Izgleda kao da ima najbolje namjere za Sarajevo, ali toliko puno samopromocije, govora, pravdanja, zasto i kome? Umjesto da uradi pet dobrih stvari koje ce pricati za njega, on se uhvatio "ja volim sarajevo" price i ubjedjivanja navijaca.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 18:36
Ne smiju nista Krletu da ih ne bih tuzio
Valja isplatit a novca nema
Jaoo cirkusa
Meni ih zao
Trenutno korisnika/ca: F1921B, WeekendOffender i 6 gostiju.