FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ismir ne zna gdje goni.
-
- Kontakt:
Senner je napisao/la: ↑03 maj 2022, 19:39Brat moj, problem u klubu je da se rijetko do sada, a trebalo je, primjeti kada je igrač na zalasku karijere i da ne može više pružati partije koje se od njega očekuju.Samozdravlje je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:19Qnapoleon72 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 15:59Kazu da su ovakvi najbitniji za dobru atmosferu...
Za neupucene, Krste je jedan od onih koji su doprinijeli onakvom ponasanju i, na kraju odlasku, Fanima. Gov.nar, rasista i dokazani klandzija jos iz vremena Kodre.
Haram mu bilo sto mi je ogadio Klub, haram mu svaka marka koju je uzeo od FKS. Pisali ovdje "kao da je sa Mihrivoda - biva rodjen".
Sta je uradio od 2017- 5 godina. Sad bi se moglo naprijed i da odem po clansku.
Znam nije primjereno poslije Ramazana i uz Bajram, ali jace od mene. Svi njegovi postovaoci nek mi halale. Mrs iz Kluba UBLEHO .
Tada, u maniru velikih klubova, pokloniš mu mjesto na zapadu, buket cvijeća i uokvirena sliku, može i SPA bon i to je to.
Svi zadovoljni i kreneš dalje, a ne ovako da se pljuje igrač koji je ipak odigrao finih utakmica za klub i koji je ostavio trag u klubu.
Ovo je primjer kako se to ne radi!!!!
Doduše nije Mirvić kriv, kriva je ranije tal uprava koja je radila sve da se ugradi u ugovor sa igračima tipa, Hebibović, Ahmetović, Krle i ostali...
Treba očistiti KAMIONE govana koje je bivša uprava na čelu sa lezbačom ostavila, nije sve tako jednostavno kako nam se čini, ****...
Idemo dalje, zbiti redove i pokušati uzeti taj Kup momci![]()
Postovana Pitarcino.
U mojih 50+ god. navijanja za FKS je bilo puno losijih rezultata i nisu me odvojili od Koseva. Nikad, ali bas nikad nisam opsovao igraca FKS koliko god bio los(a cega sam se sve naslusao). Necu ni ove psovati Velkoskog i Oremusa,necu ni njih psovati, nisu oni krivci sto su dobili ugovore na 2 god. Mene je s Koseva otjerala podrska navijaca ovoj dvojici i produzenje ugovora na jos 2 godine. To se odnosi i na Ahmeta i Hebibovica.
Evo predsjednik kluba daje podrsku Velkoskom, on finansira i ima veca prava od mene. Ipak i ja imam pravo na svoj izbor. Ne priznam nikom da je volio FKS vise od mene do juna 2021 g. Tad su produzeni ugovori ovim 32+ god. i to na 2 god.(ne 6 mj.).
Molim te nabroj 10 dobrih utakmica za period 2017-22 g. Da ne bi Rahmanovica, Kovacevica, Deraca Dresa i tad potentnog Ahmetovica ostao bi prazan CV mnogih nazovi igraca i "legendi". LP
-
- Kontakt:
Zanimljivo koliko ovdje sad brane Velkoskog. Zašto ??
Zato sto ocito ovdje ima pojedinaca koji su baš dušmani kluba, sta god klub uradi oni su kontra i imaju neku kritiku.
Zato sto ocito ovdje ima pojedinaca koji su baš dušmani kluba, sta god klub uradi oni su kontra i imaju neku kritiku.
Znaci citam i ne vjerujem sta citam. Ili su slijepi ili kontriraju u inat. Ne vidim trece.bordobijeli je napisao/la: ↑03 maj 2022, 20:51Zanimljivo koliko ovdje sad brane Velkoskog. Zašto ??
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Hebib će koštati Vasoskog posla...i neka ce.
Daj sljedećeg, da ga ovi potroše...
Daj sljedećeg, da ga ovi potroše...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Polusezonska istok 35 nije skupo sekunde, ne izadje ni 4 KM karta, ali nisam za poskupljenja mislim da su to potezi ljudi koji zele podstaci prodaju clanskih, a ne razmisljaju bas na neke druge nacine ili prostije receno ne razumiju materiju fudbala koja je specificna u odnosu na neke druge grane i biznise
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Dal u najavi tekme, momak ima suspenziju...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
Krle je na terenu zadnji put bio dobar u sezoni 17/18, prvoj povratnickoj, bara-bara sa prvim mandatom (mozda cak i bolji). Tad je igrao iza Ahmetovica, zabio 12 golova i imao 10 asistencija u 32 nastupa, zbog njega je Rahmanovic grijao klupu. Sve poslije toga je za zaborav, a posebno sezona 19/20 kad je igrao sve pozicije na terenu i na svakoj bio jednako los. Ovaj novi ugovor nikako nije smio dobit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
- Kontakt:
Tačno, bez čitanja nicka, po načinu pisanja znam ko bi mogao da bude. Imas njih jedno 6-7 koji namjerno narušavaju atmosferu na forumu, unose nemir i samo pucaju kontru, a kojima nista ne valja. Mislim da je takvim najveći uspijeh u životu da sto vise puta budu citirani na forumu, bili ti citati pozitivni ili negativni nije uopšte bitno.keli je napisao/la: ↑03 maj 2022, 20:53Znaci citam i ne vjerujem sta citam. Ili su slijepi ili kontriraju u inat. Ne vidim trece.bordobijeli je napisao/la: ↑03 maj 2022, 20:51Zanimljivo koliko ovdje sad brane Velkoskog. Zašto ??
Za neke od tih sumnjam i da ne navijaju za Sarajevo, već su klasični provokatori.
Ja razumijem nezadovoljstvo, ali svaku odluku dočekati na nož, malo je previše, ali bukvalno svaku.
Simptomatično je da poslije, lupam, utakmice sa Posušjem kojem das 6 golova, napisu se dvije stranice na forumu, a za suspenziju "kapitenu" napisano je preko 6 stranice.
Porede se cijene karata, a odmah da znate nisam za povećanje cijena, u utakmicama prije nekih 6 ili 7 godina kada je litar dizela bio 1.8 a sad 3.11, niko ne razmišlja koliko klub košta sve to.
Navikli na humanitarnu pa bi sve da nam je tako. E, ne moze... Moramo se malo i mi ispruziti....
Imam clansku, ali je ne koristim kada kupujem kartu, ako Bog da, neću je nikada ni koristiti.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 03 maj 2022, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- napoleon72
- Kontakt:
Kako ce razumjet kad nam je direktorica zadnji put fudbal gledala 2003. godine. Isto da ja postanem direktor Paramount Picturesa a zadnji odgledani film mi Gori vatra.JavierBosnia je napisao/la: ↑03 maj 2022, 21:08Polusezonska istok 35 nije skupo sekunde, ne izadje ni 4 KM karta, ali nisam za poskupljenja mislim da su to potezi ljudi koji zele podstaci prodaju clanskih, a ne razmisljaju bas na neke druge nacine ili prostije receno ne razumiju materiju fudbala koja je specificna u odnosu na neke druge grane i biznise
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ukoliko je Velkoski kriv i ako je tačno ovo što piše u saopštenju, onda maksimalno ispravan potez. Ko god se ponaša tako, odstraniti ga, rebnuti ga po džepu i odmah izbaciti saopštenje. Boli me qurac što je pred finale, što je na početku/usred lige, odmah u glavu ići. To što je on kapiten, što je imao zapaženu ulogu, ovako i onako, ne daje mu za pravo da radi gluposti. Meni Velkoski odavno ide na qurac, jer mu je prešao onaj pravi mahalsko-šanerski mentalitet, gdje misli da može da šefuje i da mu sve prolazi zbog neke stare slave.
Također, ukoliko ima još neko da se tako ponašao ili bude ponašao, isto ga kazniti, ne vrijedi ovo samo za Krstea. Sad fino ima vremena da se dodatno posveti ispijanju kafe i kisele u Operi, kao i dudlanja nargile u Dibeku.
Meni se gadi i osipam se kad neko stane u odbranu neke persone koja direktno šteti tvom Klubu. Ne zanima me da li to bio Velkoski, Suljić, Hebibović, Dizdarević, peti, deseti, za svakoga vrijede ista pravila. Treba nam sve ovo, sve dok budemo opravdavali raznorazne likove i tješili se nekadašnjim uspjesima. Ima kodeks i taj kodeks SVI moraju poštovati. Isto sam govorio i kad je bila saga zvana Fanimo.
Jedva čekam dan kad će se Klub očistiti od Velkoskog, Hebibovića, Dupovca, Bodula i svih tih šanera i mlatimudana. Jedva čekam.
Također, ukoliko ima još neko da se tako ponašao ili bude ponašao, isto ga kazniti, ne vrijedi ovo samo za Krstea. Sad fino ima vremena da se dodatno posveti ispijanju kafe i kisele u Operi, kao i dudlanja nargile u Dibeku.
Meni se gadi i osipam se kad neko stane u odbranu neke persone koja direktno šteti tvom Klubu. Ne zanima me da li to bio Velkoski, Suljić, Hebibović, Dizdarević, peti, deseti, za svakoga vrijede ista pravila. Treba nam sve ovo, sve dok budemo opravdavali raznorazne likove i tješili se nekadašnjim uspjesima. Ima kodeks i taj kodeks SVI moraju poštovati. Isto sam govorio i kad je bila saga zvana Fanimo.
Jedva čekam dan kad će se Klub očistiti od Velkoskog, Hebibovića, Dupovca, Bodula i svih tih šanera i mlatimudana. Jedva čekam.
Ovaj gore što piše za cijene goriva i karata je u pravu...sad je puno skuplje nasuti goriva i doci iz Visokog, Kiseljaka, Olova...treba spustiti cijenu karata.
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑03 maj 2022, 20:51Zanimljivo koliko ovdje sad brane Velkoskog. Zašto ??
Ispravi me ako grijesim, ali mi se cini da si ti podrzavao potpise Oremusa,Ahmeta i nadsve Velkoskog, ono trebaju nam iskusniji i zasluzni.
Ako grijesim jos ti se jednom izvinjavam.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Kad gledas Krleta vidis u njemu da nema volje za zivotom a kamoli sa fudbalom , cini se da je u dobro fizickom stanju jest al u k, svaki igrac iz prve lige federacije bi ga uzo na 100m , valjda slabo jede , nema volje nema niceg. Hebib se vidi da ima zelju trudi se kao nesto ali ne moze i on je zglajzo ali nije ko ova ubleha.MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:55Ne gledamo to na isti način onda. On je meni baš pravi primjer osobe koja potrčati ne može, k'o da ima 70 godina. Ne da ne može nego neće, jednostavno ne možeš onako izgledati na terenu. Hebibovića evo svi tjeramo ali ako me lično pitaš ja njega tjeram radi nekvalitete i zato što se spetlja i pogriješi svaki put ali kod njega ta borba nije upitna u većini slučajeva. Istrči, pokuša nešto koliko god to bilo horor. To bi bilo ok da igra recimo u Leotaru, top za njih.miky_hz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:34Ne slazem se,ja mislim da on daje sve od sebe,sad sto je on grohno davnih dana pa to njegovo sve od sebe nije nizašta to je drugi par cipela.Nemoze on bolje od toga sto igra mislim trubimo svi to odavno,isto ko sto Ahmetovic nije taj igrac koji je bio tako ni on nije,to je razumnjivo .A ja nemogu reci ni za Ahmu ni za njega da nece,nego jednostavno vrijeme cini svoje,a to sto su oni jos tu takvi nije njihova greska nego kluba.MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:28
Sve je to ok ali on nema to pravo raditi s obzirom na to kako se ponaša posljednjih par godina. On je taj koji se ne zalaže i lagano trčkara, na terenu je igrač manje u 90% slučajeva. Treba napomenuti da je on kapiten i da on treba biti primjer te borbe a sve je suprotno od toga. Valjda prvo kreneš od sebe pa onda možeš dati sebi za pravo da to govoriš drugima, tako ja gledam na to.
Maroon Brothers 1946
Ma kad trpis nekog igraca jer je zvijezda, pa ako je malo i ters jbg vrijedi nekad, nadomjesti na terenu. Trpili smo povremene rahmanoviceve ispade jer je vecinu vremena bio sjajan. Istrpili smo tataru deranje dresa jer je bio najbolji igrac lige.
Al za koji qurac mi trpimo krleta koji za 3 godine nije odigrao nijednu kvalitetnu utakmicu?!
Al za koji qurac mi trpimo krleta koji za 3 godine nije odigrao nijednu kvalitetnu utakmicu?!
- napoleon72
- Kontakt:
Bas vala... A i haj da uporedimo broj clanova tad i sad, proizvode iz fanshopa, generalno posjetu... Posjeta u pet deka, clanova sad 3 puta vise nego tad, proizvodi se puno vise prodaju. Ko je to kupovao one Haad dresove, ili dresove kad smo 3 sezone zaredom iste Nike nosili, niko ziv. Nismo mi neki vjerni navijaci al nije uredu na ovom vremenu "kaznjavat" poskupljenjem ulaznica, posebno zato sto nekom s Alipasinog ili iz Vogosce treba haman cener goriva da dodje na tekmu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
- Kontakt:
Danas sam to vec pisao, iskreno mislio sam da mogu pomoći al se pokazalo da je to velika pogreška. Postali su uteg klubu, ma da kad su oni produžili ugovor klub je bio u jako lošoj situaciji i tad se to cinilo ok. Al pokazalo se kao još jedan katastrofa potez Sabrine i Kasuma gdje su produžili istrošenim igracima ugovore na dvije godine.Samozdravlje je napisao/la: ↑03 maj 2022, 21:45bordobijeli je napisao/la: ↑03 maj 2022, 20:51Zanimljivo koliko ovdje sad brane Velkoskog. Zašto ??
Ispravi me ako grijesim, ali mi se cini da si ti podrzavao potpise Oremusa,Ahmeta i nadsve Velkoskog, ono trebaju nam iskusniji i zasluzni.
Ako grijesim jos ti se jednom izvinjavam.
-
- Kontakt:
Hajde sad kad smo sklonili Velkoskog koji je kancer kluba da napokon prodišemo.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Igrao je dobro prije 4-5 godina, ima strašne viceve, održava atmosferu, donio nam pare od Evropskog prvenstva, ne može otići jer je "legenda".spezial je napisao/la: ↑03 maj 2022, 21:50Ma kad trpis nekog igraca jer je zvijezda, pa ako je malo i ters jbg vrijedi nekad, nadomjesti na terenu. Trpili smo povremene rahmanoviceve ispade jer je vecinu vremena bio sjajan. Istrpili smo tataru deranje dresa jer je bio najbolji igrac lige.
Tužno je da ovakvi likovi uzimaju mladim igračima. Likovi koji su prestali biti igrači još prije par godina.