naravno ovo se samo salim
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Megamon
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Ovaj Aluleta je iz Tuzle.Sve mi ovo mirise na slucaj "Gavaric".Posto ni Gavaric a ni Sloboda nisi dobili kaznu zasto bi i on
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Uredu momci,ugledni sportski novinari su zgrozeni ovim sto se dogadja u ss.ba ligi,i traze smjenu okrivljenog za namjestanje meceva.Sinan Sinanovic ce sutra napisat par stranica i svom listu vezano za ovaj nemili dogadjaj,a javnost ce narednih dana svakako pratit razvoj dogadjanja u vezi namjestanja meceva.Pogledajte sutra 60 minuta,Avdo Avdic je napravio mali prilog od 20 minuta vezano za namjestanja.. 
@Megamon
Aulleta je sam radio,nije on kao prosla uprava Sarajeva sa SUmanom na celu i Gracicem iz Olimpica mutili za Gavarica pa NSBIH nisu dostavili potrebne papire za Gavaru

@Megamon
Aulleta je sam radio,nije on kao prosla uprava Sarajeva sa SUmanom na celu i Gracicem iz Olimpica mutili za Gavarica pa NSBIH nisu dostavili potrebne papire za Gavaru
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 06 feb 2011, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Aulleta odlazi
nacijo budi se,savez napolje
Necemo igrati dok se ovaj ne odstrani,kapiteni ekipa ce slucaj predati UEFI,Platini je vec najavio dolazak na zakazanu skupstinu koji organizuju predstavnici ekipa sve u cilju da se odstrani clan saveza koji je ukaljao obraz ovoj postenoj naciji
Necemo igrati dok se ovaj ne odstrani,kapiteni ekipa ce slucaj predati UEFI,Platini je vec najavio dolazak na zakazanu skupstinu koji organizuju predstavnici ekipa sve u cilju da se odstrani clan saveza koji je ukaljao obraz ovoj postenoj naciji
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo je napostenije da se uradi.haris_alibaba je napisao/la:2.Izbrisati samo AulleTine golove u prva cetiri kola i upisati rezultate bez njegovi golova.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Da mi ipak predjemo na strajk ne disanja ?
i mi hocemo da zivimo kao Aulleta
i mi hocemo da zivimo kao Aulleta
A C A B !
A sta ako je ovaj mjenjao i rezultate svojih saigracadrH je napisao/la:Ovo je napostenije da se uradi.haris_alibaba je napisao/la:2.Izbrisati samo AulleTine golove u prva cetiri kola i upisati rezultate bez njegovi golova.
nema potpisa
Vec sam napisao da to nije moguce jer bi mi to odmah primjetili, jer se zapisuje kad nekom promijenis prognozu, ali kada on kao moderator promijeni samo svoju prognozu to se nigdje ne zapisuje i nema dokaza o tome.Admir_Sa je napisao/la:A sta ako je ovaj mjenjao i rezultate svojih saigracadrH je napisao/la:Ovo je napostenije da se uradi.haris_alibaba je napisao/la:2.Izbrisati samo AulleTine golove u prva cetiri kola i upisati rezultate bez njegovi golova.
vidim da je admin vec reagovao i skinuo mu status moderatora .
mi smo dobili ovu tekmu protiv topnika nije nam upisan gol docija.Sekretaru
AMAR OSIM!!!
Kad ce se srediti tabele ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 06 feb 2011, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
hm..
Pohvala defenderu na otkrivenom slucaju(koliko sam shvatio on je to prvi skonto)a onda i sekretaru na postenju.
e sad ovi ostali sto pametuju,oni bi ovo oni bi ono..a meni je evo drago sto se nije ukinulo glasanje jer ipak izgleda da ima situacija koje nisu uvedene u pravilnik.Mali je pokusao i uhvacen bio,sad samo treba obratiti paznju kod biranja ljudi u savez,sreca nasa pa je 2/3 OK.
Pohvala defenderu na otkrivenom slucaju(koliko sam shvatio on je to prvi skonto)a onda i sekretaru na postenju.
e sad ovi ostali sto pametuju,oni bi ovo oni bi ono..a meni je evo drago sto se nije ukinulo glasanje jer ipak izgleda da ima situacija koje nisu uvedene u pravilnik.Mali je pokusao i uhvacen bio,sad samo treba obratiti paznju kod biranja ljudi u savez,sreca nasa pa je 2/3 OK.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ako ste dobili ljubim vascsh je napisao/la:mi smo dobili ovu tekmu protiv topnika nije nam upisan gol docija.Sekretaru
dobio sam 300 km na kladionici
A C A B !
Novi broj SportSport.ba novina je izasao, pogledajte !!!
Izdvajamo - @AulleTa namjestao rezultate !
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... 6&start=60 
Izdvajamo - @AulleTa namjestao rezultate !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jesu dobili su.Sad cu to ja ispraviti.Do mene je.Izvinjavam se.Emir_ZENICA je napisao/la:ako ste dobili ljubim vascsh je napisao/la:mi smo dobili ovu tekmu protiv topnika nije nam upisan gol docija.Sekretaru
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- __Liedson__
- Kontakt:
__Liedson__ je napisao/la:Ukoliko se Aulleti oduzmu prava koja trenutno ima,u što ne sumnjam,nudim se da zauzmem njegovu poziciju...nudio sam se i prije,ali su se admin i sekretar odlučili za druge,kako se na kraju ispostavilo,pogrešne.
..vidi sretnika,prestize meEmir_ZENICA je napisao/la:ako ste dobili ljubim vascsh je napisao/la:mi smo dobili ovu tekmu protiv topnika nije nam upisan gol docija.Sekretaru
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Evo sredjena je kladionica
samo da sekretar zamjeni sa postojecom tabelom 
A C A B !
Liedson jarane ja nisam odlucivo ko ce doci.Vec admin.Sad sam poslao adminu pp sa prijedlogom od 4 covjeka iz lige da zamjene AulleTu.Ti si tu.__Liedson__ je napisao/la:__Liedson__ je napisao/la:Ukoliko se Aulleti oduzmu prava koja trenutno ima,u što ne sumnjam,nudim se da zauzmem njegovu poziciju...nudio sam se i prije,ali su se admin i sekretar odlučili za druge,kako se na kraju ispostavilo,pogrešne.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
..okEmir_ZENICA je napisao/la:Evo sredjena je kladionicasamo da sekretar zamjeni sa postojecom tabelom
P.S. ..svaka cast Elegantu na sjajnom izdanju novina sportsport.ba lige
I ja da mu cestitam na ekskluzivi.
Evo admin je oduzeo ovlasti AulleTi i sad je sve OK.U vezi njihovi utakmica strpite se jos malo poslao sam pp ovoj dvoici igraca pa dok se oni izjasne bit ce sve jasnije.
Ovo je visa frka vec zadnje kolo prosloga prvenstva
Evo admin je oduzeo ovlasti AulleTi i sad je sve OK.U vezi njihovi utakmica strpite se jos malo poslao sam pp ovoj dvoici igraca pa dok se oni izjasne bit ce sve jasnije.
Ovo je visa frka vec zadnje kolo prosloga prvenstva
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
A C A B !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.