"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ovako ocekujem da Ibrahimovic umre 4-5 puta pa da moze sutradan reci kako je bog
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Znam da je fotosop slika,ali da Musk,Bezos i Gattes zajedno naprave ponudu nebi mogli kupiti rejala
Da je mislio prodavati klub, nebi ga privatizirao Perrez
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Samo nek Engleski klubovi igraju i svake prijestupne godine se iz ostatka Europe bira kao jedan klub da bude zanimljivije.
Jest da haman sam Real ima više titula u zadnjih 20 godina od svih engleskih klubova zajedno.