Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jesi poslao zahtjev nekoj na fb ili ces i u penziji na sportskom forumu pisati kako te niko nece?
Hajde ima nade, neki su pokrenuli gay lobby na forumu, otkrili sebe u cijeloj prici, ima i za tebe mjesta, topla braca.
Never give up, kad su mogli neandertalci, mozes i ti.
A sad

PS: Not interested, imas svoju grupu sa teme, pa njima iznesi svoje probleme, mozda se i ti pronadjes na vrijeme. Sektasi, rainbow copor squad. Goodbye.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 03 maj 2022, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ova tema postala ko zadruga.Svaki sat vremena neke čarke frcaju između vječnih neprijatelja
Zamijenio si me don kihote s' nekimNeutral je napisao/la: ↑03 maj 2022, 20:32Jesi poslao zahtjev nekoj na fb ili ces i u penziji na sportskom forumu pisati kako te niko nece?
Hajde ima nade, neki su pokrenuli gay lobby na forumu, otkrili sebe u cijeloj prici, ima i za tebe mjesta, topla braca.
Never give up, kad su mogli neandertalci, mozes i ti.
A sad
PS: Not interested, imas svoju grupu sa teme, pa njima iznesi svoje probleme, mozda se i ti pronadjes na vrijeme. Sektasi, rainbow copor squad. Goodbye.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
E čuj iz dabrobosanske mitropolije, porodica iz Vogošće 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nenajebiv.

“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
- OldFashioned
- Kontakt:
Tako je kapetane.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Potcjenjen serijal, nedovoljno reklamiran. Ovo je umjetnost.
NEMA NAZAD
Zasto trojka ne bi imala kandidata iz reda hrvatskog naroda kad se vec prave da su multi-kulti ?Otelo je napisao/la: ↑03 maj 2022, 18:48Ima pravo kad kaže da nema dobre i jake ličnosti. Sve je to mlako i razdjeljeno na drugoj strani. Kao i većina opozicije u Evropi. Da bi ujedinio opoziciju treba ti jaka ličnost, jako ime i da se pređe preko nekih razlika.
SDA i Bake imaju svoju jaku bazu, a protivnik nema. Glasovi su razbacani između stranaka i to onda pravi razliku. Evo 2018. Bećirović 194.000 glasova u Federaciji, Hadžikadić 58.000, a Džeferović 212.000. Raspodijelili glasove i izgubili.
Isto ćeš imati i ove godine. Nisam SDA glasač, da se razumijemo, no isto tako na drugoj strani nema niti jedne ličnosti, niti stranke kojoj bih dao glas.
SDP je cirkus, NS je bitna u tri ulice u državi, u NiP nemam vjere.
U četiri godine opozicija nije uspjela izbaciti niti jedno ime na federalnom nivou da može vratiti neku vjeru i da se može postaviti kao lider.

Ili npr. u RSu ?

- Bazinga12345
- Kontakt:
Imala je NS na prošlim izborima.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- kontrasviju
- Kontakt:
Pa imala je NS na prošlim izborima, SDP više puta. A i glavni pokretač Bloka za državu i zajedničkog nastupa na izborima u RS-u je SDP.TheChief je napisao/la: ↑04 maj 2022, 13:23Zasto trojka ne bi imala kandidata iz reda hrvatskog naroda kad se vec prave da su multi-kulti ?Otelo je napisao/la: ↑03 maj 2022, 18:48Ima pravo kad kaže da nema dobre i jake ličnosti. Sve je to mlako i razdjeljeno na drugoj strani. Kao i većina opozicije u Evropi. Da bi ujedinio opoziciju treba ti jaka ličnost, jako ime i da se pređe preko nekih razlika.
SDA i Bake imaju svoju jaku bazu, a protivnik nema. Glasovi su razbacani između stranaka i to onda pravi razliku. Evo 2018. Bećirović 194.000 glasova u Federaciji, Hadžikadić 58.000, a Džeferović 212.000. Raspodijelili glasove i izgubili.
Isto ćeš imati i ove godine. Nisam SDA glasač, da se razumijemo, no isto tako na drugoj strani nema niti jedne ličnosti, niti stranke kojoj bih dao glas.
SDP je cirkus, NS je bitna u tri ulice u državi, u NiP nemam vjere.
U četiri godine opozicija nije uspjela izbaciti niti jedno ime na federalnom nivou da može vratiti neku vjeru i da se može postaviti kao lider.![]()
Ili npr. u RSu ?![]()

1921
Nije problem u jakim politickim osobama, vec u nama jer ih ne prihvatamo! Evo Hadzikadic je odlicna osoba neka ga trojka prihvati i pobijedit ce, Ali nemogu oni preci preko svojih uhljeba, i ovog Becirovica mi je pun ****, na drzavnoj sisi od 1998Pensioner26 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 19:06Upravo tako. Misli si mi prenio u svom postu. Nisam nikakav SDA bot, čak štaviše mislim da vode u najmanju ruku rečeno “preblagu” politiku.Otelo je napisao/la: ↑03 maj 2022, 18:48Ima pravo kad kaže da nema dobre i jake ličnosti. Sve je to mlako i razdjeljeno na drugoj strani. Kao i većina opozicije u Evropi. Da bi ujedinio opoziciju treba ti jaka ličnost, jako ime i da se pređe preko nekih razlika.
SDP je cirkus, NŠ je bitna u tri ulice u državi, u NiP nemam vjere.
U četiri godine opozicija nije uspjela izbaciti niti jedno ime na federalnom nivou da može vratiti neku vjeru i da se može postaviti kao lider.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
GG3 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 13:58Nije problem u jakim politickim osobama, vec u nama jer ih ne prihvatamo! Evo Hadzikadic je odlicna osoba neka ga trojka prihvati i pobijedit ce, Ali nemogu oni preci preko svojih uhljeba, i ovog Becirovica mi je pun ****, na drzavnoj sisi od 1998Pensioner26 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 19:06Upravo tako. Misli si mi prenio u svom postu. Nisam nikakav SDA bot, čak štaviše mislim da vode u najmanju ruku rečeno “preblagu” politiku.Otelo je napisao/la: ↑03 maj 2022, 18:48Ima pravo kad kaže da nema dobre i jake ličnosti. Sve je to mlako i razdjeljeno na drugoj strani. Kao i većina opozicije u Evropi. Da bi ujedinio opoziciju treba ti jaka ličnost, jako ime i da se pređe preko nekih razlika.
SDP je cirkus, NŠ je bitna u tri ulice u državi, u NiP nemam vjere.
U četiri godine opozicija nije uspjela izbaciti niti jedno ime na federalnom nivou da može vratiti neku vjeru i da se može postaviti kao lider.a nikakve odgovornosti!

ima ovaj rekorder koji je definicija uhljeba lik 25 godina na pozicijama po parlamentima

kad me pitaju sta u životu želim biti kazem halid genjac lezis a pare legnu svaki mjesec

42 godine od smrti velikog vođe.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
ja koliko znam Kim Jong-un jos ziv
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Još 6 dana gospodara mi !!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
jedina serija koju vrijedi ispratiti

-
- Kontakt:
Ma vrh Elmem , presviđa mi se

Kojeg Acu ?
Jesi li ti čuo da je Munja silovao vlasnika stana u kojem je živjeo , kao taj vlasnik došao jer mu nije platio dvije kirije , ovog prenjelo i silovao ga ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 230 gostiju.