FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

spezial
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la spezial » 03 maj 2022, 18:30

slika

Al ga suknu mirvic ovom nekom glupanu :rol:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 maj 2022, 18:33

spezial je napisao/la:
03 maj 2022, 18:30
slika

Nek je. Yebo ih gramatika, lik je vec preko 25 god u USA, sta ga koji qurac ispravljas
Izbrisao komentar :rol:
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 03 maj 2022, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 03 maj 2022, 18:35

Za one koji nisu clanovi paket ulaznica za istok je 20 a cijena ulaznice protiv radnika je 8 KM. Koliko će to biti istok za derbi da bi ovaj paket imao smisla?

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 03 maj 2022, 18:38

Dobar je Krle. Yebo mater tetkicama, onda Suljic i ekipa kmezali i eto belaja.
Dje su mudaaaaaa ovima iz uprave, uuuups tamo su zene...

Reset vol.657899
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 03 maj 2022, 18:41

TarpiTarpi je napisao/la:
03 maj 2022, 18:35
Za one koji nisu clanovi paket ulaznica za istok je 20 a cijena ulaznice protiv radnika je 8 KM. Koliko će to biti istok za derbi da bi ovaj paket imao smisla?
Vjerovatno 12 za clanove, al koliko ce onda bit onim sto nisu clanovi? Cirkus, bice skuplje od derbi della madonina :rol:
Zadnja izmjena: napoleon72, dana/u 03 maj 2022, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 03 maj 2022, 18:47

Istok je 15 na derbiju, zapad 20.

Neće te cijene opstati dugoročno, sve više mislim da ni ova uprava neće dugo opstati.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 maj 2022, 18:51

Ko vam je kriv sto niste clanovi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 maj 2022, 18:52

Izgleda da je istok 15 a zapad 20 za derbi, ako sam dobro razumio :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 03 maj 2022, 18:54

E moj Aduka, pa razmisli bar 2-3 puta prije nego što nešto napišeš. Dobronamjeran savjet, ovako samo lupaš kao maksim po diviziji, nekad je nešto bolje prešutiti.

Ne radi se ovdje o meni, za mene nije problem. Ali kako očekuješ da privučeš ikoga ko nije član? Ne treba se samo o sebi razmišljati.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 maj 2022, 19:09

Ma jok Aduka, previše je to

10-15-20 ko nije član, ako se nešto ne promijeni
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 03 maj 2022, 19:10

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
03 maj 2022, 18:33
spezial je napisao/la:
03 maj 2022, 18:30
slika

Nek je. Yebo ih gramatika, lik je vec preko 25 god u USA, sta ga koji qurac ispravljas
Izbrisao komentar :rol:
Covjeku koji ulaze milione u klub za koji navijas traziti gramaticke greske u instagram komentaru je nesto najjadnije sto sam odavno vidio. Moras biti doslovno malouman da to radis.

Mi smo jadan, zatucan, neobrazovan narod koji nista i nikoga ne cijeni, i nismo zasluzili da iko marke ulaze u bilo sta sto nas unaprjedjuje.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 03 maj 2022, 19:20

napoleon72 je napisao/la:
03 maj 2022, 17:58
holyman je napisao/la:
03 maj 2022, 17:56
Neko vec cuo taj vic i et sta se desi
:rol: :rol: :rol: :rol:
Krste od Ramiza Zmaja postade Andrija Milosevic.
slika

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 maj 2022, 19:23

Mogu li ja sad npr.uzeti ovaj paket sa popustom i onda za par dana kad se puste u prodaju uzeti 1 pojedinacnu kartu za derbi sa popustom na istu clansku? I ustvari ima li neki limit koliko karata mozemo uzeti na 1 clansku da dobijemo popust

Imam druga koji bi isao samo na derbi
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 maj 2022, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 03 maj 2022, 19:24

NajvecaRadosti je napisao/la:
03 maj 2022, 19:23
Mogu li ja sad npr.uzeti ovaj paket sa popustom i onda za par dana kad se puste u prodaju uzeti 1 pojedinacnu kartu za derbi sa popustom na istu clansku?

Imam druga koji bi isao samo na derbi
MoReš :D

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 03 maj 2022, 19:33

MortemHz je napisao/la:
03 maj 2022, 18:52
Izgleda da je istok 15 a zapad 20 za derbi, ako sam dobro razumio :D
Istok protiv Atalante bio 10 a zapad 16 protiv Borussije :shock: još nikad gore ekipe na derbiju. Jedino ako racunaju da je zelji jos malo ostalo pa uzimaju raju lopatom na zadnjim derbijima

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 03 maj 2022, 19:39

Samozdravlje je napisao/la:
03 maj 2022, 17:19
napoleon72 je napisao/la:
03 maj 2022, 15:59
Kazu da su ovakvi najbitniji za dobru atmosferu...

Za neupucene, Krste je jedan od onih koji su doprinijeli onakvom ponasanju i, na kraju odlasku, Fanima. Gov.nar, rasista i dokazani klandzija jos iz vremena Kodre.
Q

Haram mu bilo sto mi je ogadio Klub, haram mu svaka marka koju je uzeo od FKS. Pisali ovdje "kao da je sa Mihrivoda - biva rodjen".
Sta je uradio od 2017- 5 godina. Sad bi se moglo naprijed i da odem po clansku.
Znam nije primjereno poslije Ramazana i uz Bajram, ali jace od mene. Svi njegovi postovaoci nek mi halale. Mrs iz Kluba UBLEHO .
Brat moj, problem u klubu je da se rijetko do sada, a trebalo je, primjeti kada je igrač na zalasku karijere i da ne može više pružati partije koje se od njega očekuju.

Tada, u maniru velikih klubova, pokloniš mu mjesto na zapadu, buket cvijeća i uokvirena sliku, može i SPA bon i to je to.

Svi zadovoljni i kreneš dalje, a ne ovako da se pljuje igrač koji je ipak odigrao finih utakmica za klub i koji je ostavio trag u klubu.

Ovo je primjer kako se to ne radi!!!!
Doduše nije Mirvić kriv, kriva je ranije tal uprava koja je radila sve da se ugradi u ugovor sa igračima tipa, Hebibović, Ahmetović, Krle i ostali...

Treba očistiti KAMIONE govana koje je bivša uprava na čelu sa lezbačom ostavila, nije sve tako jednostavno kako nam se čini, ****...

Idemo dalje, zbiti redove i pokušati uzeti taj Kup momci 💪💪💪

huntingseason
Kontakt:

Post Postao/la huntingseason » 03 maj 2022, 19:42

Maroon99 je napisao/la:
03 maj 2022, 18:13
huntingseason je napisao/la:
03 maj 2022, 17:26
Maroon99 je napisao/la:
03 maj 2022, 17:00
Ma ovo je presmijesno iskreno, ne rusi te igrac koji najvise doprinosi na terenu nego igrac koji je zadnji solidan nastup imao 2015te godine, ovo se radi interno na sastanku kolektiva
Ako ti vec narusava ugled i kvari igru i sta vec ne sto ga uvodis koji k.urac
Vasoski ima moju podrsku jer se vidi napredak u igri, minus je odabir igraca i tjt
A cijene karata svakako treba podici jer su ove cijene bile kad je kutija cigara bila 2.5 3 marke a litar ulja 1.5
Sjever ne treba dirati 5 KM za navijacku tribinu je sasvim okej, istok i zapad trebaju biti 15 odnosno 20 KM. Muka mi vise da slusam fudbalske velemajstore i takticare sa 2 zuba u glavi
Zamisli dižeš cijene u sezoni kada igraš rezultatski najgori fudbal u posljednjih 6 godina i kada je posjeta na najmanjem nivou. Ekspertski potez nema šta, umjesto da se radi na akcijama da se privuče što više raje koja je izgubila naviku ići na Koševo ti radiš baš ono suprotno da otjeraš i ove što eto jedva nekad se nakane.
Uzmimi za primjer tri osamnaestogodišnjaka koji za tekmu FKS trebaju 45KM, za te iste pare mogu otići kod ovih trovača crijevima uzeti dvije šiše popiti par pića pogledati kakvu djevojčicu u izlasku bla bla ili otići do Sloge navečer popiti te pare.. Veoma ljepše nego gledati Hebiba kako nabija loptu u aut.

Uzmimo za primjer tri tridesetogodišnjaka, iste pare isti sve. Okupe se kod jednog, pivce malo meze navrne se arena i opleti.

Takvo nam je razmišljanje nažalost.
Pomirite se sa činjenicom da imamo 1000 duševnih bolesnika koji dolaze na Koševo, sve ostalo je premija. Recimo imamo 1000 ovih što se smjenjuju, ponekad nalete bace petaka, osam, deset, nebitno. Taj "ponekad" što je bacio osam, neće sigurno baciti 14 u narednom periodu. Možda i bi, da ne zna da neće gledati apsolutno ništa. Digni ih brate kad melješ sve pred sobom a ne u trenutku kad si vezao tri uzastopna poraza.
Upravu si 100% mozda ja nisam kompetentan da pricam o tome jer sam jedan od tih 1000 bolesnika koji ne bira ni mjesto ni vrijeme za klub koji volim
Ja sa 18 godina(nije bilo tako davno) nisam bio ni na istoku ni na zapadu nego na sjeveru i na svakom stadionu gdje je igrao moj klub i trosio mnogo vise od tih 45 maraka za jednu utakmicu
Kome je stalo do kvalitete fudbala nas fudbal je prestao gledati prije rata
I ne zivite u iluzijama da djeca danas biraju izmedju nargile i stadiona jer ta djeca hodaju u jaknama koje kostaju 500KM i tenama od 300KM (naravno da ima izuzetaka)
Nije toliko bitna kvaliteta koliko je bitan rezultat, dobra prica, borbenost i slicno. Kako ces doci na tekmu klub ti izgubio 11 tekmi u ovoj sezoni. Navijači FKS su rezultat navijači to se moramo pomiriti. I ne samo rezultat, nego i hype navijači. Kako je moguće da smo imali toliko članskih a ovako malo navijača? Jednostavno, pozitivan hype. Kako to da ne možemo napraviti pozitivan hype i za utakmicu? Vrlo jednostavno, nemamo osnovicu za to = rezultat. Ne možeš buraz nahajpati lika da gleda mrtvaca kako leži mrtav na podu, smorit ce ga za 2 minuta. Odvedi ga na striptizetu, lizat ce jezikom tri sata. Iako možda striptizeta nije neke kvalitete, neka rumunska žbljoha, ipak je izvalila sise i guzove.
To za tene i odjeću, nosim ih i ja buraz, markirano sve al' od tetke iz Njemacke. Onih cvaja oko koje mi se svijet okreće biram gdje potrošiti, FKS ili izlazak vani. 90% ce ih izabrati izlazak vani, 10% ce reci ma brate idem na Saraj'vo s Hordama.
Naravno da ćeš s 18 ići s Hordama, s rajom iz škole, furka iz srednje tako je generacijski. Mlađarija koja ide s ocem od malena, to je bit svega, osnovica. Ti da bi namamio to dijete na tekmu, moraš namamiti i njegovog oca da bi ga doveo. A otac nekad gledao Škoru, Obuću, insert player here itd. Gledao buraz Benku nalije se noć prije i dođe na Koševo uvali het trik levatima. I posle toga da dođe gledati ove ublehe? Hoće buraz malo sutra. Benko je ginuo na oba terena, i za zelenom podlogom i za kariranim stolnjakom. A ovi sad, nit' cugaju nit' trče. Pa makar cugaj pa ćemo reći cuga pa ne može meda.
Kad se sjetim došao Tino ublehaš prvu na Koševu da igra, nahajpala se raja došli, čovjek ga zabio iz penala delirij na Koševu. Eto to ti je primjer kad smo se nahajpali. A nije da ne možeš, malo nam fali.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 03 maj 2022, 19:49

03 maj 2022, 19:42
Maroon99 je napisao/la:
03 maj 2022, 18:13
03 maj 2022, 17:26

Zamisli dižeš cijene u sezoni kada igraš rezultatski najgori fudbal u posljednjih 6 godina i kada je posjeta na najmanjem nivou. Ekspertski potez nema šta, umjesto da se radi na akcijama da se privuče što više raje koja je izgubila naviku ići na Koševo ti radiš baš ono suprotno da otjeraš i ove što eto jedva nekad se nakane.
Uzmimi za primjer tri osamnaestogodišnjaka koji za tekmu FKS trebaju 45KM, za te iste pare mogu otići kod ovih trovača crijevima uzeti dvije šiše popiti par pića pogledati kakvu djevojčicu u izlasku bla bla ili otići do Sloge navečer popiti te pare.. Veoma ljepše nego gledati Hebiba kako nabija loptu u aut.

Uzmimo za primjer tri tridesetogodišnjaka, iste pare isti sve. Okupe se kod jednog, pivce malo meze navrne se arena i opleti.

Takvo nam je razmišljanje nažalost.
Pomirite se sa činjenicom da imamo 1000 duševnih bolesnika koji dolaze na Koševo, sve ostalo je premija. Recimo imamo 1000 ovih što se smjenjuju, ponekad nalete bace petaka, osam, deset, nebitno. Taj "ponekad" što je bacio osam, neće sigurno baciti 14 u narednom periodu. Možda i bi, da ne zna da neće gledati apsolutno ništa. Digni ih brate kad melješ sve pred sobom a ne u trenutku kad si vezao tri uzastopna poraza.
Upravu si 100% mozda ja nisam kompetentan da pricam o tome jer sam jedan od tih 1000 bolesnika koji ne bira ni mjesto ni vrijeme za klub koji volim
Ja sa 18 godina(nije bilo tako davno) nisam bio ni na istoku ni na zapadu nego na sjeveru i na svakom stadionu gdje je igrao moj klub i trosio mnogo vise od tih 45 maraka za jednu utakmicu
Kome je stalo do kvalitete fudbala nas fudbal je prestao gledati prije rata
I ne zivite u iluzijama da djeca danas biraju izmedju nargile i stadiona jer ta djeca hodaju u jaknama koje kostaju 500KM i tenama od 300KM (naravno da ima izuzetaka)
Benko je ginuo na oba terena, i za zelenom podlogom i za kariranim stolnjakom. A ovi sad, nit' cugaju nit' trče. Pa makar cugaj pa ćemo reći cuga pa ne može meda.
Al ovo mi je najjace, vecina ih uzornih momaka, posti, ne pije, trenira, trudi se, ali opet panjevi. Valjda su ovi sto su pili i trpali imali vise i srca i muda pa su to pokazivali i na terenu

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 03 maj 2022, 20:10

Zato i kazem da sjever treba da ostane 5 KM da bi mogli srednjoskolci i studenti dolaziti bez velikog troska
Najvise mi stradamo od tog hypea, nafuramo se da smo najjaci na svijetu pa te lech obruka u 2 tekme i spusti na zemlju, zeta i kukesi te obrukaju, tino pretrci 312 metara za 90 minuta, stepanov proveo u klubu 15 dana, husejnovic u drugom mandatu odigrao 20 minuta, radovac zenit st petersburg zavrsi u velezu je.benom,
I tako dalje i tako blize...
Do smrti odani!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 maj 2022, 20:25

Sta ovo Krle ispricao vic i niko se nije nasmijao pa odmah krenuo psovati cc.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46, Serha, Vanja8 i 36 gostiju.