Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Rosicky
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Rosicky » 03 maj 2022, 12:59

U čemu je fora sa vama dvojicom ? :D

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 03 maj 2022, 13:05

Imal većeg debilizma od Met Gale :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 03 maj 2022, 13:14

Arvid je napisao/la:
03 maj 2022, 13:05
Imal većeg debilizma od Met Gale :rol:

slika

slika

ova dva su wtf kacket na vjencanici i ovo drugo ne mogu ni opisati :shock:

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 03 maj 2022, 13:14

Robust je napisao/la:
03 maj 2022, 12:50
TheChief je napisao/la:
03 maj 2022, 03:24
Strasno sta sve trojka botovi rade...

A vidim da ih ima i ovdje... :puke:
ne zna se sta je veca ofiraza il susramlje ovaj post sto si objavio il koji Twitter profil si tagovao :bow: :bow: :urnebes:
Chief SDAovac, koja iznenadjenje. :urnebes:

Ali ipak je biser to kada Chief nekog naziva botom. Urnebes! :tokralju: :urnebes:
@igrajlopte 🐦

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 03 maj 2022, 13:17

slika

Zemljo, otvori se. :facepalm:
@igrajlopte 🐦

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 03 maj 2022, 14:07

Pensioner26 je napisao/la:
03 maj 2022, 12:49
Tekashi je napisao/la:
03 maj 2022, 04:04
Jedva cekam oktobar.

Da konacno zelenu gamad posaljemo na smetljiste historije.
I šta kad odu oni recimo na smetljište historije?
Opet će ti sudbinu krojiti dejtonski sporazum i ostali narodi Bosne i Hercegovine koji ne zele građansku BiH. Nama je jedini izlaz naprijed da se ovaj šljam od RS-a otkači, a da mi nekim putem dobijemo spajanje sa Brčko-Distriktom. Nema suživota sa njima.
Opa , i hajmo reći otkačimo šljam od Republike Srpske i spojimo se sa distriktom Brčko .

Kako ćemo riješiti probleme sa SDA ? Po tebi yebo naše dvorište zašto da njega čistimo , daj da mi "tuđe" dvorište čistimo ?
A da mi prvo riješimo naše dvorište , da ne prebacujemo sve naše probleme na Dodika i Republiku Srpsku , šta misliš o tome ?
Molim te napiši normalne argumente .

Ako si SDA bot ili čitaš smeće od kliksa i na osnovu toga formiraš mišljenje , onda nemoj ništa pisati .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 03 maj 2022, 14:44

Jel ovo odbjegli pacijent sa gerijatrije opet nervozan? Mora da su smanjili porcije u javnoj kuhinji ili su mu uklonili klupu na kojoj je spavao zadnjih 10ak godina. No pustimo ga da se ispuse, bolje ovdje nego na nekom neduznom djetetu.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 03 maj 2022, 14:49

bombaysaphire je napisao/la:
03 maj 2022, 14:07
Tekashi je napisao/la:
03 maj 2022, 04:04
Jedva cekam oktobar.

Da konacno zelenu gamad posaljemo na smetljiste historije.
Opet će ti sudbinu krojiti dejtonski sporazum i ostali narodi Bosne i Hercegovine koji ne zele građansku BiH. Nama je jedini izlaz naprijed da se ovaj šljam od RS-a otkači, a da mi nekim putem dobijemo spajanje sa Brčko-Distriktom. Nema suživota sa njima.
Opa , i hajmo reći otkačimo šljam od Republike Srpske i spojimo se sa distriktom Brčko .

Kako ćemo riješiti probleme sa SDA ? Po tebi yebo naše dvorište zašto da njega čistimo , daj da mi "tuđe" dvorište čistimo ?
A da mi prvo riješimo naše dvorište , da ne prebacujemo sve naše probleme na Dodika i Republiku Srpsku , šta misliš o tome ?

Ako si SDA bot ili čitaš smeće od kliksa i na osnovu toga formiraš mišljenje , onda nemoj ništa pisati .
A ko je taj koji treba čistiti dvorište i koga čistiti? Ko su ti u koga će se uzdati sav narod Bosne i Hercegovine? Ja još nisam vidio nekog vođu/pokretača, partiju koji/koja je u stanju to uraditi. Postoje li oni?
Jedino rahmetli Zukorlić bi napravio neki veći pomak na našem podneblju. Njega sam tako gledao.

SantiCazorla08
Kontakt:

Post Postao/la SantiCazorla08 » 03 maj 2022, 15:10

FoSte95 je napisao/la:
03 maj 2022, 10:22
Kad se sjetim onda onih kvizova za djecu. Na OBU bio križić kružić, na BHTu ona ako škola u poča četiri poslijepodne pa Dr. Izzy, Hugo 🤣

Yebo te a sada nema ništa
Taj kviz na Bhtu se zvao Učilica i išao u 15:00 radnim danima.A na obnu memori, mala škola, sveznalica .Igraš pa kad dođe račun za telefon šipka radi :mrgreen:

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 03 maj 2022, 15:14

Pored životnih i drugih namirnica u Bosni i Hercegovini, u prva tri mjeseca ove godine u odnosu na lani poskupio je i građevinski materijal do 30 posto, potvrđeno je to Feni iz Federalnog zavoda za statistiku.

– Najveći rast zabilježen je kod električnih provodnika za napon <= 1000 V, bez konektora (kablovi) i to za 29,2 posto. Toplovaljane šipke za armiranje betona skuplje su za 12,7 posto, dok je portland cement skuplji za 10,2 posto – kazali su iz spomenutog zavoda.

Navode kako je stiropor skuplji za 9,1 posto, dok će građevinci čvrste cijevi i crijeva od polimera etilena platiti više za 7,3 posto.

Zabilježena su i povećanja cijena kamena za 7 posto, i to onog koji se obično koristi za agregate za beton, za nasipanje cesta ili željezničkih pruga te za druga nasipanja.

Inspektori vrše kontrolu

Gotovoj betonskoj smjesi odnosno svježem betonu cijena je porasla za 5,9 posto, a poskupile su i bitumenske mješavine na bazi prirodnog i umjetnog agregata i bitumena ili prirodnog asfalta kao veziva te cijevi od cementa, betona ili umjetnog kamena od 2,5 do 5 posto.

– Aktualni poremećaji u kretanju cijena i odnosima cijena, koji su prvenstveno manifestirani kroz rast cijena osnovnih životnih namirnica, kako u BiH tako i u cijelom svijetu, rezultat su globalne ekonomske krize prvenstveno uzrokovane pandemijom covida-19, a zatim i ratom u Ukrajini – kazali su iz Federalnog ministarstva trgovine.

Podsjetili su kako je Vlada Federacije BiH još prošle godine donijela Odluku o izmjeni Odluke o propisivanju mjere neposredne kontrole cijena utvrđivanjem maksimalne visine marži za pojedine osnovne životne namirnice i druge proizvode.

Odlukom je propisano, kako kažu iz ministarstva, da su pravne i fizičke osobe koje se bave proizvodnjom, trgovinom na veliko i trgovinom na malo obvezne utvrditi i primjenjivati marže tako da iste ne prelaze visinu marži tih proizvoda u procentualnom iznosu na dan 31. prosinca 2020. godine.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 03 maj 2022, 16:02

Novak Đoković je dobra osoba ako si okružen OldFashionedima.

Hernandor
Kontakt:

Post Postao/la Hernandor » 03 maj 2022, 16:37

Dnevnik. Dobrovoljačka. Zove general Đurđevac i prijeti da će poslati tenkove i avione, da će nas sve pobiti u Sarajevu, hoće odmah na televiziju. Foliram i kažem da veza prekida. Ne znam je li čuo kad sam rekao - **** se, generale! Za svaki slučaj - **** se opet.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 03 maj 2022, 17:10

kraljttbvb je napisao/la:
03 maj 2022, 07:46
FoxMulder je napisao/la:
02 maj 2022, 21:17
U ratu pobjegao sa Igmana
Mozes li mi navesti konkretno kad su Muderis i njegova jedinica pobjegli sa Igmana?

Nemojte lupati gluposti i negativno pricati o jedinici koja je mlatila cetnike gdje je god stigla :kafa:
Marsal je napisao/la:
02 maj 2022, 21:34
Ja fakat prvi put čujem za ovog Muderisa, ko je on?
U periodu rata u Bosni i Hercegovini bio je komandir "DIC Muderris" i komandant 4. muslimanske slavne brigade. Dva puta je ranjavan i dobitnik ratnih priznanja: Zlatni ljiljan i Zlatni grb sa mačevima.
Operacija Lukavac 1993. Srbi uzeli Trnovo, dio Bjelašnice i veći dio Igmana. Ovi muderisovi se povukli u Konjic i napustili položaje bez borbe. Jedino fočanska jedinica ARBiH ostala zadržala svoje položaje

7.Muslimanska, 17.Krajiška i jedinice Zaima Imamovića došle na ispomoć i vratili dobar dio izgubljenih položaja na Igmanu. Da nisu, Sarajevo bi bilo u nemogućem položaju.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Apolon
Kontakt:

Post Postao/la Apolon » 03 maj 2022, 17:57

Starkelja zakuhao sa citavim forumom. Nije to lijepo u njegovim godinama, ko ce mu doci na dzenazu :yawn:
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 03 maj 2022, 18:19

03 maj 2022, 14:49
bombaysaphire je napisao/la:
03 maj 2022, 14:07

A ko je taj koji treba čistiti dvorište i koga čistiti? Ko su ti u koga će se uzdati sav narod Bosne i Hercegovine? Ja još nisam vidio nekog vođu/pokretača, partiju koji/koja je u stanju to uraditi. Postoje li oni?
Jedino rahmetli Zukorlić bi napravio neki veći pomak na našem podneblju. Njega sam tako gledao.
Znači treba glasati samo za SDA. Slobodno reci, to je ta vaša standardna priča.
1921

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 maj 2022, 18:48

Ima pravo kad kaže da nema dobre i jake ličnosti. Sve je to mlako i razdjeljeno na drugoj strani. Kao i većina opozicije u Evropi. Da bi ujedinio opoziciju treba ti jaka ličnost, jako ime i da se pređe preko nekih razlika.

SDA i Bake imaju svoju jaku bazu, a protivnik nema. Glasovi su razbacani između stranaka i to onda pravi razliku. Evo 2018. Bećirović 194.000 glasova u Federaciji, Hadžikadić 58.000, a Džeferović 212.000. Raspodijelili glasove i izgubili.

Isto ćeš imati i ove godine. Nisam SDA glasač, da se razumijemo, no isto tako na drugoj strani nema niti jedne ličnosti, niti stranke kojoj bih dao glas.

SDP je cirkus, NS je bitna u tri ulice u državi, u NiP nemam vjere.

U četiri godine opozicija nije uspjela izbaciti niti jedno ime na federalnom nivou da može vratiti neku vjeru i da se može postaviti kao lider.
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 03 maj 2022, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 maj 2022, 18:53

Pazite sta pisete, da ne ode tema.

Jedva je vracena uz razlicite uslove. Preporucujem privatne poruke.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 03 maj 2022, 19:06

Otelo je napisao/la:
03 maj 2022, 18:48
Ima pravo kad kaže da nema dobre i jake ličnosti. Sve je to mlako i razdjeljeno na drugoj strani. Kao i većina opozicije u Evropi. Da bi ujedinio opoziciju treba ti jaka ličnost, jako ime i da se pređe preko nekih razlika.

SDA i Bake imaju svoju jaku bazu, a protivnik nema. Glasovi su razbacani između stranaka i to onda pravi razliku. Evo 2018. Bećirović 194.000 glasova u Federaciji, Hadžikadić 58.000, a Džeferović 212.000. Raspodijelili glasove i izgubili.

Isto ćeš imati i ove godine. Nisam SDA glasač, da se razumijemo, no isto tako na drugoj strani nema niti jedne ličnosti, niti stranke kojoj bih dao glas.

SDP je cirkus, NŠ je bitna u tri ulice u državi, u NiP nemam vjere.

U četiri godine opozicija nije uspjela izbaciti niti jedno ime na federalnom nivou da može vratiti neku vjeru i da se može postaviti kao lider.
Upravo tako. Misli si mi prenio u svom postu. Nisam nikakav SDA bot, čak štaviše mislim da vode u najmanju ruku rečeno “preblagu” politiku.

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 03 maj 2022, 19:06

Zna se ko osvaja natjecanje u oktobru. Ni plavi ni crveni.
41:34

Apolon
Kontakt:

Post Postao/la Apolon » 03 maj 2022, 19:35

Neutral je napisao/la:
03 maj 2022, 18:53
Pazite sta pisete, da ne ode tema.

Jedva je vracena uz razlicite uslove. Preporucujem privatne poruke.
Jesi li prestao kihati kralju :yawn:
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.