FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stvara se negativna atmosfera pred finale kupa.
Navijači napadaju trenere a igrači miševi kolo vode. Puna podrška za trenera, sve pičqe koje neće da slušaju odstraniti iz kluba. Svaki igrač je radnik koji je fino plaćen, mora raditi i slušati šefa.
Ne slazem se,ja mislim da on daje sve od sebe,sad sto je on grohno davnih dana pa to njegovo sve od sebe nije nizašta to je drugi par cipela.Nemoze on bolje od toga sto igra mislim trubimo svi to odavno,isto ko sto Ahmetovic nije taj igrac koji je bio tako ni on nije,to je razumnjivo .A ja nemogu reci ni za Ahmu ni za njega da nece,nego jednostavno vrijeme cini svoje,a to sto su oni jos tu takvi nije njihova greska nego kluba.MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:28Sve je to ok ali on nema to pravo raditi s obzirom na to kako se ponaša posljednjih par godina. On je taj koji se ne zalaže i lagano trčkara, na terenu je igrač manje u 90% slučajeva. Treba napomenuti da je on kapiten i da on treba biti primjer te borbe a sve je suprotno od toga. Valjda prvo kreneš od sebe pa onda možeš dati sebi za pravo da to govoriš drugima, tako ja gledam na to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako ne mozes bolje od toga oprostis se ili odes u drugi klub manjih ambicija. Prosto.miky_hz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:34Ne slazem se,ja mislim da on daje sve od sebe,sad sto je on grohno davnih dana pa to njegovo sve od sebe nije nizašta to je drugi par cipela.Nemoze on bolje od toga sto igra mislim trubimo svi to odavno,isto ko sto Ahmetovic nije taj igrac koji je bio tako ni on nije,to je razumnjivo .A ja nemogu reci ni za Ahmu ni za njega da nece,nego jednostavno vrijeme cini svoje,a to sto su oni jos tu takvi nije njihova greska nego kluba.MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:28Sve je to ok ali on nema to pravo raditi s obzirom na to kako se ponaša posljednjih par godina. On je taj koji se ne zalaže i lagano trčkara, na terenu je igrač manje u 90% slučajeva. Treba napomenuti da je on kapiten i da on treba biti primjer te borbe a sve je suprotno od toga. Valjda prvo kreneš od sebe pa onda možeš dati sebi za pravo da to govoriš drugima, tako ja gledam na to.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- napoleon72
- Kontakt:
Merso ne cucla nargilu u Dibeku i Mahali svaku noc. Lik grohnuo prije 3 godine, tad je imao 31 godinu. Bilbija u 31. godini prekucava ligu, Merso pao tek prosle godine u 36., Wanger do 40. ubijao, Benko u 32. cuda cinio kod nas itd. Nije mu niko kriv sto se ubija nargilama i alkoholom pa kasnije "nije on kriv sto je grohnuo". Jok, ja sam kriv.miky_hz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:34Ne slazem se,ja mislim da on daje sve od sebe,sad sto je on grohno davnih dana pa to njegovo sve od sebe nije nizašta to je drugi par cipela.Nemoze on bolje od toga sto igra mislim trubimo svi to odavno,isto ko sto Ahmetovic nije taj igrac koji je bio tako ni on nije,to je razumnjivo .A ja nemogu reci ni za Ahmu ni za njega da nece,nego jednostavno vrijeme cini svoje,a to sto su oni jos tu takvi nije njihova greska nego kluba.MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:28Sve je to ok ali on nema to pravo raditi s obzirom na to kako se ponaša posljednjih par godina. On je taj koji se ne zalaže i lagano trčkara, na terenu je igrač manje u 90% slučajeva. Treba napomenuti da je on kapiten i da on treba biti primjer te borbe a sve je suprotno od toga. Valjda prvo kreneš od sebe pa onda možeš dati sebi za pravo da to govoriš drugima, tako ja gledam na to.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
- Kontakt:
Pa zasto bi otisao kad ti Sarajevo ponudi ugovor i kad ti Sarajevo daje sansu da igras?
Hocemo li ikad nauciti sta je cija odgovornost?
Je li Velkoski stavio pistolj na celo Vasoskom i natjerao ga da mu da sansu u Banjaluci?
Je li Velkoski stavio pistolj na celo Vasoskom i natjerao ga da mu da sansu u Banjaluci?
-
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:38Merso ne cucla nargilu u Dibeku i Mahali svaku noc. Lik grohnuo prije 3 godine, tad je imao 31 godinu. Bilbija u 31. godini prekucava ligu, Merso pao tek prosle godine u 36., Wanger do 40. ubijao, Benko u 32. cuda cinio kod nas itd. Nije mu niko kriv sto se ubija nargilama i alkoholom pa kasnije "nije on kriv sto je grohnuo". Jok, ja sam kriv.miky_hz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:34Ne slazem se,ja mislim da on daje sve od sebe,sad sto je on grohno davnih dana pa to njegovo sve od sebe nije nizašta to je drugi par cipela.Nemoze on bolje od toga sto igra mislim trubimo svi to odavno,isto ko sto Ahmetovic nije taj igrac koji je bio tako ni on nije,to je razumnjivo .A ja nemogu reci ni za Ahmu ni za njega da nece,nego jednostavno vrijeme cini svoje,a to sto su oni jos tu takvi nije njihova greska nego kluba.MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:28
Sve je to ok ali on nema to pravo raditi s obzirom na to kako se ponaša posljednjih par godina. On je taj koji se ne zalaže i lagano trčkara, na terenu je igrač manje u 90% slučajeva. Treba napomenuti da je on kapiten i da on treba biti primjer te borbe a sve je suprotno od toga. Valjda prvo kreneš od sebe pa onda možeš dati sebi za pravo da to govoriš drugima, tako ja gledam na to.

Evo i oni tebe selame!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znaci jer je krenuo utakmicu od prve minute, dozovljava mu se da sere u svlačionici na poluvremenu jer je zamijenjen ?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:39Pa zasto bi otisao kad ti Sarajevo ponudi ugovor i kad ti Sarajevo daje sansu da igras?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Naivan , zlonamjeran, interesija ili boliqrac je onaj ko ga brani. Nek se zahvale mnogi Rahmanovicu i "Deracu Dresa" za titule i CV koje raja puse (br. utakmica,br. golova). Za 5 godina nabrojte 10 bitni golova-asis., a da nas je kostao jeste. Samo penala koliko, u crno nas je zavio Krle, ali da valja crno( ne kazem da je sam, ali od igraca NAJVISE ubjedljivo).
A sto bi to radio, logicki da se stavimo u poziciju njegovu,ko to ode jos sam od sebe u losiju ekipu i na manja primanja i sta vec ne.Valjda klub treba da kaze ti mi trebas ti ne,ne produzujes ugovor takvom igracu,trener ga ne stavlja u prvih 11,trenera mi je najmanje zao njemu pocinju i Hebib i eto sad je Krste a svi znamo limite tih igraca i pricamo sta pricamo.Sam pao sam se ubiokeli je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:35Ako ne mozes bolje od toga oprostis se ili odes u drugi klub manjih ambicija. Prosto.miky_hz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:34Ne slazem se,ja mislim da on daje sve od sebe,sad sto je on grohno davnih dana pa to njegovo sve od sebe nije nizašta to je drugi par cipela.Nemoze on bolje od toga sto igra mislim trubimo svi to odavno,isto ko sto Ahmetovic nije taj igrac koji je bio tako ni on nije,to je razumnjivo .A ja nemogu reci ni za Ahmu ni za njega da nece,nego jednostavno vrijeme cini svoje,a to sto su oni jos tu takvi nije njihova greska nego kluba.MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:28
Sve je to ok ali on nema to pravo raditi s obzirom na to kako se ponaša posljednjih par godina. On je taj koji se ne zalaže i lagano trčkara, na terenu je igrač manje u 90% slučajeva. Treba napomenuti da je on kapiten i da on treba biti primjer te borbe a sve je suprotno od toga. Valjda prvo kreneš od sebe pa onda možeš dati sebi za pravo da to govoriš drugima, tako ja gledam na to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sve se slazem,ali kazem klub je iskljucivi krivac sto takvog igraca drzi i to ponavljam,sam sebi niti produzava ugovor niti se stavlja da igranapoleon72 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:38Merso ne cucla nargilu u Dibeku i Mahali svaku noc. Lik grohnuo prije 3 godine, tad je imao 31 godinu. Bilbija u 31. godini prekucava ligu, Merso pao tek prosle godine u 36., Wanger do 40. ubijao, Benko u 32. cuda cinio kod nas itd. Nije mu niko kriv sto se ubija nargilama i alkoholom pa kasnije "nije on kriv sto je grohnuo". Jok, ja sam kriv.miky_hz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:34Ne slazem se,ja mislim da on daje sve od sebe,sad sto je on grohno davnih dana pa to njegovo sve od sebe nije nizašta to je drugi par cipela.Nemoze on bolje od toga sto igra mislim trubimo svi to odavno,isto ko sto Ahmetovic nije taj igrac koji je bio tako ni on nije,to je razumnjivo .A ja nemogu reci ni za Ahmu ni za njega da nece,nego jednostavno vrijeme cini svoje,a to sto su oni jos tu takvi nije njihova greska nego kluba.MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:28
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Valjda ponestalo viceva, vasoski popizdio na njega i gotovo.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Pa mozda jer kad nema suljica i avramovskog jedine izmjene su mu heba i krle na krilnim pozicijama. Rinaka roster u svakom slucaju.miky_hz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:48A sto bi to radio, logicki da se stavimo u poziciju njegovu,ko to ode jos sam od sebe u losiju ekipu i na manja primanja i sta vec ne.Valjda klub treba da kaze ti mi trebas ti ne,ne produzujes ugovor takvom igracu,trener ga ne stavlja u prvih 11,trenera mi je najmanje zao njemu pocinju i Hebib i eto sad je Krste a svi znamo limite tih igraca i pricamo sta pricamo.Sam pao sam se ubiokeli je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:35Ako ne mozes bolje od toga oprostis se ili odes u drugi klub manjih ambicija. Prosto.miky_hz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:34
Ne slazem se,ja mislim da on daje sve od sebe,sad sto je on grohno davnih dana pa to njegovo sve od sebe nije nizašta to je drugi par cipela.Nemoze on bolje od toga sto igra mislim trubimo svi to odavno,isto ko sto Ahmetovic nije taj igrac koji je bio tako ni on nije,to je razumnjivo .A ja nemogu reci ni za Ahmu ni za njega da nece,nego jednostavno vrijeme cini svoje,a to sto su oni jos tu takvi nije njihova greska nego kluba.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- napoleon72
- Kontakt:
@miky naravno, klub je davno trebao raskrstit s tim. Al kad je vec u klubu, ne mora se ponasat kao kabadahija i kao da je u najmanju ruku Avramovski.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne gledamo to na isti način onda. On je meni baš pravi primjer osobe koja potrčati ne može, k'o da ima 70 godina. Ne da ne može nego neće, jednostavno ne možeš onako izgledati na terenu. Hebibovića evo svi tjeramo ali ako me lično pitaš ja njega tjeram radi nekvalitete i zato što se spetlja i pogriješi svaki put ali kod njega ta borba nije upitna u većini slučajeva. Istrči, pokuša nešto koliko god to bilo horor. To bi bilo ok da igra recimo u Leotaru, top za njih.miky_hz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:34Ne slazem se,ja mislim da on daje sve od sebe,sad sto je on grohno davnih dana pa to njegovo sve od sebe nije nizašta to je drugi par cipela.Nemoze on bolje od toga sto igra mislim trubimo svi to odavno,isto ko sto Ahmetovic nije taj igrac koji je bio tako ni on nije,to je razumnjivo .A ja nemogu reci ni za Ahmu ni za njega da nece,nego jednostavno vrijeme cini svoje,a to sto su oni jos tu takvi nije njihova greska nego kluba.MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:28Sve je to ok ali on nema to pravo raditi s obzirom na to kako se ponaša posljednjih par godina. On je taj koji se ne zalaže i lagano trčkara, na terenu je igrač manje u 90% slučajeva. Treba napomenuti da je on kapiten i da on treba biti primjer te borbe a sve je suprotno od toga. Valjda prvo kreneš od sebe pa onda možeš dati sebi za pravo da to govoriš drugima, tako ja gledam na to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:

Krste od Ramiza Zmaja postade Andrija Milosevic.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
I Hebibovića treba odstraniti.MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:55Ne gledamo to na isti način onda. On je meni baš pravi primjer osobe koja potrčati ne može, k'o da ima 70 godina. Ne da ne može nego neće, jednostavno ne možeš onako izgledati na terenu. Hebibovića evo svi tjeramo ali ako me lično pitaš ja njega tjeram radi nekvalitete i zato što se spetlja i pogriješi svaki put ali kod njega ta borba nije upitna u većini slučajeva. Istrči, pokuša nešto koliko god to bilo horor. To bi bilo ok da igra recimo u Leotaru, top za njih.miky_hz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:34Ne slazem se,ja mislim da on daje sve od sebe,sad sto je on grohno davnih dana pa to njegovo sve od sebe nije nizašta to je drugi par cipela.Nemoze on bolje od toga sto igra mislim trubimo svi to odavno,isto ko sto Ahmetovic nije taj igrac koji je bio tako ni on nije,to je razumnjivo .A ja nemogu reci ni za Ahmu ni za njega da nece,nego jednostavno vrijeme cini svoje,a to sto su oni jos tu takvi nije njihova greska nego kluba.MortemHz je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:28
Upravu si 100% mozda ja nisam kompetentan da pricam o tome jer sam jedan od tih 1000 bolesnika koji ne bira ni mjesto ni vrijeme za klub koji volimhuntingseason je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:26Zamisli dižeš cijene u sezoni kada igraš rezultatski najgori fudbal u posljednjih 6 godina i kada je posjeta na najmanjem nivou. Ekspertski potez nema šta, umjesto da se radi na akcijama da se privuče što više raje koja je izgubila naviku ići na Koševo ti radiš baš ono suprotno da otjeraš i ove što eto jedva nekad se nakane.Maroon99 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:00Ma ovo je presmijesno iskreno, ne rusi te igrac koji najvise doprinosi na terenu nego igrac koji je zadnji solidan nastup imao 2015te godine, ovo se radi interno na sastanku kolektiva
Ako ti vec narusava ugled i kvari igru i sta vec ne sto ga uvodis koji k.urac
Vasoski ima moju podrsku jer se vidi napredak u igri, minus je odabir igraca i tjt
A cijene karata svakako treba podici jer su ove cijene bile kad je kutija cigara bila 2.5 3 marke a litar ulja 1.5
Sjever ne treba dirati 5 KM za navijacku tribinu je sasvim okej, istok i zapad trebaju biti 15 odnosno 20 KM. Muka mi vise da slusam fudbalske velemajstore i takticare sa 2 zuba u glavi
Uzmimi za primjer tri osamnaestogodišnjaka koji za tekmu FKS trebaju 45KM, za te iste pare mogu otići kod ovih trovača crijevima uzeti dvije šiše popiti par pića pogledati kakvu djevojčicu u izlasku bla bla ili otići do Sloge navečer popiti te pare.. Veoma ljepše nego gledati Hebiba kako nabija loptu u aut.
Uzmimo za primjer tri tridesetogodišnjaka, iste pare isti sve. Okupe se kod jednog, pivce malo meze navrne se arena i opleti.
Takvo nam je razmišljanje nažalost.
Pomirite se sa činjenicom da imamo 1000 duševnih bolesnika koji dolaze na Koševo, sve ostalo je premija. Recimo imamo 1000 ovih što se smjenjuju, ponekad nalete bace petaka, osam, deset, nebitno. Taj "ponekad" što je bacio osam, neće sigurno baciti 14 u narednom periodu. Možda i bi, da ne zna da neće gledati apsolutno ništa. Digni ih brate kad melješ sve pred sobom a ne u trenutku kad si vezao tri uzastopna poraza.
Ja sa 18 godina(nije bilo tako davno) nisam bio ni na istoku ni na zapadu nego na sjeveru i na svakom stadionu gdje je igrao moj klub i trosio mnogo vise od tih 45 maraka za jednu utakmicu
Kome je stalo do kvalitete fudbala nas fudbal je prestao gledati prije rata
I ne zivite u iluzijama da djeca danas biraju izmedju nargile i stadiona jer ta djeca hodaju u jaknama koje kostaju 500KM i tenama od 300KM (naravno da ima izuzetaka)
Do smrti odani!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Hajdeee, Proximic, rimljanin90, tajsamja i 30 gostiju.