Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Na stranu sto je to za 2014. godinu neistina i zlonamjerna glupost, je li on suspendovan zbog lose igre ili? Posto ja ne vidim gdje to pise.
napoleon72 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 15:59Kazu da su ovakvi najbitniji za dobru atmosferu...
Za neupucene, Krste je jedan od onih koji su doprinijeli onakvom ponasanju i, na kraju odlasku, Fanima. Gov.nar, rasista i dokazani klandzija jos iz vremena Kodre.
To bi onda značilo da je bio u talu sa najvećim grobarima kluba.SarajevoForza je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:22Moguce da mu je prosla uprava obecala neku poziciju u klubu nakon isteka ugovora pa da sad pravi probleme jer je nova garnitura ljudi tu ???
Zamisli dižeš cijene u sezoni kada igraš rezultatski najgori fudbal u posljednjih 6 godina i kada je posjeta na najmanjem nivou. Ekspertski potez nema šta, umjesto da se radi na akcijama da se privuče što više raje koja je izgubila naviku ići na Koševo ti radiš baš ono suprotno da otjeraš i ove što eto jedva nekad se nakane.Maroon99 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:00Ma ovo je presmijesno iskreno, ne rusi te igrac koji najvise doprinosi na terenu nego igrac koji je zadnji solidan nastup imao 2015te godine, ovo se radi interno na sastanku kolektiva
Ako ti vec narusava ugled i kvari igru i sta vec ne sto ga uvodis koji k.urac
Vasoski ima moju podrsku jer se vidi napredak u igri, minus je odabir igraca i tjt
A cijene karata svakako treba podici jer su ove cijene bile kad je kutija cigara bila 2.5 3 marke a litar ulja 1.5
Sjever ne treba dirati 5 KM za navijacku tribinu je sasvim okej, istok i zapad trebaju biti 15 odnosno 20 KM. Muka mi vise da slusam fudbalske velemajstore i takticare sa 2 zuba u glavi
Kome ce on yebat mater za rezultat, pa on je trenutno medju 3 nasa najgora igrac daleko. Ne vidim mu pozitivnu igracku stranu.
Sve je to ok ali on nema to pravo raditi s obzirom na to kako se ponaša posljednjih par godina. On je taj koji se ne zalaže i lagano trčkara, na terenu je igrač manje u 90% slučajeva. Treba napomenuti da je on kapiten i da on treba biti primjer te borbe a sve je suprotno od toga. Valjda prvo kreneš od sebe pa onda možeš dati sebi za pravo da to govoriš drugima, tako ja gledam na to.
Mogao je Zrinjski dovesti Fanima odmah isti dan nakon sto je raskinuo s nama da su ga htjeli. Nije jos bio gotov prelazni rok, bio mu je ugovor raskinut na dan prije kraja roka. Da smo raskinuli dan poslije tek na ljeto bi mogao za neku ekipu potpisati.keli je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:23Ja lijepe vijesti. Sta sad jer ima preko 200 nastupa i jer je kapiten treba ga braniti. Zadnje 3 godine je prelos i to je cinjenica. Siguran sam da trenira reda radi jer mora. Njegova sprema i trka na terenu izgleda prejadno. Iz dibeka ne izlazi. Iskreno svojim ponasanjem daleko od primjera mladjim igracima. Ko god da je trener ko si ti da se protivis. Tvoje je da igras najbolje sto mozes kad te trener ubaci u igru i to je to. Previse su uzeli sebi fursata neki i kontaju da mogu raditi sta hoce unutar svlacionice. I dalje kazem da je fanimo zlatan kakvih sve glava i dalje u svlacionici nasoj ima. Fanimo je bar znao lopte i ne bi me cudilo da ga zrinjski na ljeto pokupi i da nas trpa ko bilbija
Sve receno.huntingseason je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:26Zamisli dižeš cijene u sezoni kada igraš rezultatski najgori fudbal u posljednjih 6 godina i kada je posjeta na najmanjem nivou. Ekspertski potez nema šta, umjesto da se radi na akcijama da se privuče što više raje koja je izgubila naviku ići na Koševo ti radiš baš ono suprotno da otjeraš i ove što eto jedva nekad se nakane.Maroon99 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:00Ma ovo je presmijesno iskreno, ne rusi te igrac koji najvise doprinosi na terenu nego igrac koji je zadnji solidan nastup imao 2015te godine, ovo se radi interno na sastanku kolektiva
Ako ti vec narusava ugled i kvari igru i sta vec ne sto ga uvodis koji k.urac
Vasoski ima moju podrsku jer se vidi napredak u igri, minus je odabir igraca i tjt
A cijene karata svakako treba podici jer su ove cijene bile kad je kutija cigara bila 2.5 3 marke a litar ulja 1.5
Sjever ne treba dirati 5 KM za navijacku tribinu je sasvim okej, istok i zapad trebaju biti 15 odnosno 20 KM. Muka mi vise da slusam fudbalske velemajstore i takticare sa 2 zuba u glavi
Uzmimi za primjer tri osamnaestogodišnjaka koji za tekmu FKS trebaju 45KM, za te iste pare mogu otići kod ovih trovača crijevima uzeti dvije šiše popiti par pića pogledati kakvu djevojčicu u izlasku bla bla ili otići do Sloge navečer popiti te pare.. Veoma ljepše nego gledati Hebiba kako nabija loptu u aut.
Uzmimo za primjer tri tridesetogodišnjaka, iste pare isti sve. Okupe se kod jednog, pivce malo meze navrne se arena i opleti.
Takvo nam je razmišljanje nažalost.
Pomirite se sa činjenicom da imamo 1000 duševnih bolesnika koji dolaze na Koševo, sve ostalo je premija. Recimo imamo 1000 ovih što se smjenjuju, ponekad nalete bace petaka, osam, deset, nebitno. Taj "ponekad" što je bacio osam, neće sigurno baciti 14 u narednom periodu. Možda i bi, da ne zna da neće gledati apsolutno ništa. Digni ih brate kad melješ sve pred sobom a ne u trenutku kad si vezao tri uzastopna poraza.
Suljic povredu ima igrat ce za derbi , mozda i u petak.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑03 maj 2022, 17:15Na stranu sto je to za 2014. godinu neistina i zlonamjerna glupost, je li on suspendovan zbog lose igre ili? Posto ja ne vidim gdje to pise.
I sto se ne objavi sta je sa Suljicem?
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Pena i 34 gosta.