FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa sta bi sa onim hocemo da znamo sta se dešava u klubu, hocemo akademce, dosta je istrosenih igrača?
Tačno se sad pokazalo da pojedinim nista ne valja, i drago mi je sto sad pucaju od bijesa...
Tačno se sad pokazalo da pojedinim nista ne valja, i drago mi je sto sad pucaju od bijesa...
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Nije Vasoski bezveze godinama igrao u Bundesligi gdje je disciplina majka
- HordasOdMalena
- Kontakt:
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑03 maj 2022, 16:28![]()
Ljudi ba, ovaj klub se popisao po Rahmanovicu i Tataru kad su bili na vrhuncu forme. Kod nas ti neko kaze da nesto ne valja, a ti ga suspendujes.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Pile, sad si zakacio na moj post i nemoj vise.obrijanopile je napisao/la: ↑03 maj 2022, 16:25Ma kako si ti fin, a nije bilo podjela? Sad kada je "kapiten" razotkriven, a i oni koji su još tu učestvovali idu podjele. Ovim potezom je kolovodja udaljen, ostalim je dat znak, a i rečeno im je da se zna ko sta radi. Neka nastave pa ćemo vidjeti gdje će završiti...Cokituki je napisao/la: ↑03 maj 2022, 16:19Ovo mi je nesto ala Benko i piva. Niko nije veci od kluba ali cemu ova zuta stampa pred finale kupa i svega sto je bitno za kolektiv FK SARAJEVO, kako glup potez ove objave. Ukloni ga svakako nije zasluzio da igra, pukni ga i sve ostale financijski po usima sve i jednog majmuna nanesi im stetu ako treba i deri atmosferu za derbi i finale kupa u tisini miru i zajednistvu normalnih, nakon kraja finala uzeli ili ne pukni objavu listu majmuna i odstrani iz kluba nije problem...
Sta su postigli ovim, podjele jos vece medu igracima, javnosti, navijacima i naravno sad ce se javljati oni 'kad sam ja pricao ovo, jesam li ja govorio, ja znam ja pametan vi svi glupi'... i onda se cudimo sto kone su ujedinjenije kad je i milion puta gore. Sad ce opet Fanimo biti Messi...
FUJ nikad pameti nikad!
Koji smo licemjeri.... Fanimo i jeste Messi lično za Hebibovica i ostale
- napoleon72
- Kontakt:
Nama ovi skandali dobro dodju. Lani uzesmo kup, 2017. poslije drame sa Crnkicem ubismo Zelju u derbiju. Neka malo straha i prpe medju balerinama, mozda skontaju za koga igraju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
- Kontakt:
Halali, neću više nikad... Dok ne napišeš glupostCokituki je napisao/la: ↑03 maj 2022, 16:30Pile, sad si zakacio na moj post i nemoj vise.obrijanopile je napisao/la: ↑03 maj 2022, 16:25Ma kako si ti fin, a nije bilo podjela? Sad kada je "kapiten" razotkriven, a i oni koji su još tu učestvovali idu podjele. Ovim potezom je kolovodja udaljen, ostalim je dat znak, a i rečeno im je da se zna ko sta radi. Neka nastave pa ćemo vidjeti gdje će završiti...Cokituki je napisao/la: ↑03 maj 2022, 16:19
Ovo mi je nesto ala Benko i piva. Niko nije veci od kluba ali cemu ova zuta stampa pred finale kupa i svega sto je bitno za kolektiv FK SARAJEVO, kako glup potez ove objave. Ukloni ga svakako nije zasluzio da igra, pukni ga i sve ostale financijski po usima sve i jednog majmuna nanesi im stetu ako treba i deri atmosferu za derbi i finale kupa u tisini miru i zajednistvu normalnih, nakon kraja finala uzeli ili ne pukni objavu listu majmuna i odstrani iz kluba nije problem...
Sta su postigli ovim, podjele jos vece medu igracima, javnosti, navijacima i naravno sad ce se javljati oni 'kad sam ja pricao ovo, jesam li ja govorio, ja znam ja pametan vi svi glupi'... i onda se cudimo sto kone su ujedinjenije kad je i milion puta gore. Sad ce opet Fanimo biti Messi...
FUJ nikad pameti nikad!
Koji smo licemjeri.... Fanimo i jeste Messi lično za Hebibovica i ostale
Evo i oni tebe selame!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Onaj haos pred finale kupa prosle sezone, i to istonapoleon72 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 16:32Nama ovi skandali dobro dodju. Lani uzesmo kup, 2017. poslije drame sa Crnkicem ubismo Zelju u derbiju. Neka malo straha i prpe medju balerinama, mozda skontaju za koga igraju.
Ja samo znam da bi raja srala da se nije u javnost izaslo, a isto tako sad kad se izaslo isto ljudi pljuju. Ne mislim na nekog pojedinca, govorim opcenito ko navijaci da smo takvi u vezi svega. Postujem svakog ovdje, pa da se ko ne pronađe jer mi to nije cilj.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Iz perspektive prošle sezone i ove su šupci al ako gledaš iz perspektive kad smo osvojili titule 2018/19 i 19/20 onda su tu bili dobri za atmosferu. Očito je gresaka sto se produzilo s njim nisu to oni igraci od prije 5-6 godina. Ja licno sam mislio da mogu pomoci al pokazalo se da su najjveci problem ekipe upravo postali starosjedioci Hebib, Ahmet, Krste, Dupovac itdnapoleon72 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 16:27Ne moze stvaraoc dobre atmosfere bit neko ko skuplja havere po svlacionici i nagovara ih da ruse trenera. U mom selu se to zove gnjida, supak, lisica, petokolonas... Ne znam kako ti to zoves, al to sigurno nije dobra atmosfera.bordobijeli je napisao/la: ↑03 maj 2022, 16:22Pa jeste oni su stvaraoci atmosfere u svlačionici Krste, Hebib, Ahmet, Dupovac i to su bili posljednji 5-6 godina. Sad je problem sto vise ne mogu nista da ponude na terenu i odma je problem i u svlačionici, nezadovoljstvo, nervoza itd itd. Nikad ja ne bjezim od onoga sto sam pisao, glupo je sto ce ovako ruzno završiti karijere, bili su vazni faktori posljednji sezona sad vise nisu i to je to.
Najveća istina. Pored svih dobrih namjera ovo izgleda užasno u svakom segmentu. Eto malo igrački kadar izgleda bolje na papiru nego ranije ali to je samo na papiru, bolje rezultate je ostvarivao Sabljic.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑03 maj 2022, 16:23Ovo vec prerasta u kretensko vodjenje kluba. Ismir Mirvic, sve sam uvjereniji, veze nema sta radi, tj misli da radi najbolje ali slusajuci idiote pravi samo gore stanje.
- napoleon72
- Kontakt:
To svakako. Podrzavam odluku da se suspenduje Velkoski, al sve se radi bez ikakvog plana i strategije. Klasicni trial and error pristup. Sto neko rece, jedva cekam da vidim cijene ulaznica za derbi.haris004 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 16:36Najveća istina. Pored svih dobrih namjera ovo izgleda užasno u svakom segmentu. Eto malo igrački kadar izgleda bolje na papiru nego ranije ali to je samo na papiru, bolje rezultate je ostvarivao Sabljic.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑03 maj 2022, 16:23Ovo vec prerasta u kretensko vodjenje kluba. Ismir Mirvic, sve sam uvjereniji, veze nema sta radi, tj misli da radi najbolje ali slusajuci idiote pravi samo gore stanje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
E da su ovako ažurni i da kaznjavanju katastrofalne igre pojedinaca, recimo da hebibovica vrate u akademiju da mu objasne pas igru, da se ne boji i prepada sjenke, i da ga zaposle u Unicefu jer nema protivnika kojem on nije izbacio loptu u aut i gladio mu muda dok je ovaj simulirao povredu, mali debil.
Ahmetovic je odsvirao svoje.
Secerovic 0 od igraca, Ismiru ako je dobar ko covjek nek ga vodi sebi kuci.
I tako dalje i tako dalje...
Nikad ali nikad od nas ozbiljnog kluba.
Ahmetovic je odsvirao svoje.
Secerovic 0 od igraca, Ismiru ako je dobar ko covjek nek ga vodi sebi kuci.
I tako dalje i tako dalje...
Nikad ali nikad od nas ozbiljnog kluba.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ako je pravio problem jer je izveden, neka su ga udaljili. Ako je nekom yebo mater zbog rezultata neka je. Nabijem ih sve na khurac
NEMA NAZAD
Sastanak cjelog sportskog kolektiva sa Mirvicem na celu, iznjeti na tom sastanku da klub stoji iza svih igraca koji to i jesu, a klanovi imenom i prezimenom i glava klana imenom i prezimenom ce od dana tog i tog snositi finansijske i druge posljedice ukljucujuci ne igranje za tim. Svaki izlazak u javnosti pojedinca ce snositi te i te sankcije, tuzbu... stotinu nacina da se pokaze kako se treba pokazati red, ozbiljnost prema klubu i svima nama... a sta ovi rade? Isto sto i sabrina uprava tok kokoske se kljucaju.
Dajte napakujte i Hebibu nesto da i njega odstranite hljeba vam. Hebu treba iz kantona odstraniti a ne kluba
Ne bi nikad rekao da je krste taj koji atmosferu narušava. Svaka čast klubu na odstranjivanju krtica kluba. Ima još vremena da se ekipa uigra i da uzmemo kup. Podršku treba dati i nadam se da ce sankcionirati još ovakvih igrača . Sigurno ih ima jos
Uhljebio se Makedonac mislio da je veći od kluba
Uhljebio se Makedonac mislio da je veći od kluba
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Bajram barecola.
Pravda za kapitena, gdje su muda ostalim igracima?
Sad ozbiljno, saznace se kad tad sta je zaista bilo, jel njegovo sranje ili bezmudost igraca pa on ruzio.
Pravda za kapitena, gdje su muda ostalim igracima?
Sad ozbiljno, saznace se kad tad sta je zaista bilo, jel njegovo sranje ili bezmudost igraca pa on ruzio.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Kup je prioritet, zbiti redove! 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Podržavam potez. Na terenu se njegov izostanak neće osjetiti, to je sigurno.
Još ne znam šta mu je trebo onaj incident u Banja Luci, uopšte ga nije udario Coric. Možda je već tu htio zakuhat namjerno.
Još ne znam šta mu je trebo onaj incident u Banja Luci, uopšte ga nije udario Coric. Možda je već tu htio zakuhat namjerno.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ja podrzavam njega samo ako im je j.ebo mater na poluvremenu ko sto bi im ja prvi j.ebao kao neko ko ima emocije prema klubu,ako je bilo frke oko toga sto je zamjenjen onda podrzavam klub. Valjda saznamo konkretnije nešto
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 maj 2022, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ovo je presmijesno iskreno, ne rusi te igrac koji najvise doprinosi na terenu nego igrac koji je zadnji solidan nastup imao 2015te godine, ovo se radi interno na sastanku kolektiva
Ako ti vec narusava ugled i kvari igru i sta vec ne sto ga uvodis koji k.urac
Vasoski ima moju podrsku jer se vidi napredak u igri, minus je odabir igraca i tjt
A cijene karata svakako treba podici jer su ove cijene bile kad je kutija cigara bila 2.5 3 marke a litar ulja 1.5
Sjever ne treba dirati 5 KM za navijacku tribinu je sasvim okej, istok i zapad trebaju biti 15 odnosno 20 KM. Muka mi vise da slusam fudbalske velemajstore i takticare sa 2 zuba u glavi
Ako ti vec narusava ugled i kvari igru i sta vec ne sto ga uvodis koji k.urac
Vasoski ima moju podrsku jer se vidi napredak u igri, minus je odabir igraca i tjt
A cijene karata svakako treba podici jer su ove cijene bile kad je kutija cigara bila 2.5 3 marke a litar ulja 1.5
Sjever ne treba dirati 5 KM za navijacku tribinu je sasvim okej, istok i zapad trebaju biti 15 odnosno 20 KM. Muka mi vise da slusam fudbalske velemajstore i takticare sa 2 zuba u glavi
Do smrti odani!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], fks74, r3m1, SamoDaKazeem i 43 gosta.