FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

BegovicRamiz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegovicRamiz » 03 maj 2022, 16:05

Tako mu i treba kad prica bezobrazne viceve o zenama a kod nas zene glavne

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 maj 2022, 16:06

Očito je da je problem u svlačionici, jednostavno nema hemije u timu. Imaš Velkoskog, Bodul, Oremuš, Lazic, Dupovac, Ahmetovic, Hebibovic koji su dugo tu i vedre i oblaće svlacionicom a na terenu ne daju ništa. Ovo s Velkoskim je samo potvrda toga, jako teška situacija za trenera mora cistit svlacionicu a mora i kup osvojiti. Al ovo je opet ostavština Sabre i Kasuma koji su pred pocetak sezone produžili ugovore ljudima kojim nisu trebali.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 03 maj 2022, 16:06

guadalupe je napisao/la:
03 maj 2022, 16:05
Mogli su ovo fino izmedju sebe unutar kluba da se i ne zna, Krle koliko god da je los trenutno igrac ne treba ovako prema njemu , jer mnoge karine su se pisale po klubu i davalo im se na znacaju.
Vidi sad ovoga, a da nisu objavili većina bi pisala kako sve kriju, Sjeverna Koreja itd... De, ohladi malo
Evo i oni tebe selame!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 03 maj 2022, 16:08

guadalupe je napisao/la:
Mogli su ovo fino izmedju sebe unutar kluba da se i ne zna, Krle koliko god da je los trenutno igrac ne treba ovako prema njemu , jer mnoge karine su se pisale po klubu i davalo im se na znacaju.
Negdje se moralo presjec. Meni je vise krivo sto je Fanimo otjeran nego ovaj kloc koji ucestvuje u klanovima i rusi svakog trenera vec godinama. Al tretman isti za sve i to mi se svidja.

Hajmo sad Hebib, Dupovac i Suljic.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 03 maj 2022, 16:11

obrijanopile je napisao/la:
03 maj 2022, 16:06
guadalupe je napisao/la:
Vidi sad ovoga, a da nisu objavili većina bi pisala kako sve kriju, Sjeverna Koreja itd... De, ohladi malo
Sta vidi sad ovoga , kazem samo mogli su se razici kultruno ili da ne igra do kraja sezone kazes povreda, kao da bi neko primjetio da ga nema obzirom na trenutni doprinos . Bezveze svakoga na ruzan nacin otjeramo i koga treba i ne , mnogo puta je krle gospodin ispao , nisam njegov nikakav potparol samo kazem svoje misljenje.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 03 maj 2022, 16:11

bordobijeli je napisao/la:
Očito je da je problem u svlačionici, jednostavno nema hemije u timu. Imaš Velkoskog, Bodul, Oremuš, Lazic, Dupovac, Ahmetovic, Hebibovic koji su dugo tu i vedre i oblaće svlacionicom a na terenu ne daju ništa. Ovo s Velkoskim je samo potvrda toga, jako teška situacija za trenera mora cistit svlacionicu a mora i kup osvojiti. Al ovo je opet ostavština Sabre i Kasuma koji su pred pocetak sezone produžili ugovore ljudima kojim nisu trebali.

slika

Kakva je atmosfera rodijak, sta kazes?
GRMI SA SJEVERA!
1946

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 maj 2022, 16:13

napoleon72 je napisao/la:
03 maj 2022, 16:08
guadalupe je napisao/la:
Negdje se moralo presjec. Meni je vise krivo sto je Fanimo otjeran nego ovaj kloc koji ucestvuje u klanovima i rusi svakog trenera vec godinama. Al tretman isti za sve i to mi se svidja.

Hajmo sad Hebib, Dupovac i Suljic.
Ma realno nije mi ga zao. Ko ga yebe, igra se sa klubom i dolazis na pripreme tek u sredini februara. Ma zdravo bolan da si ne znam ti ko. Isto za sve vazi, niko nije izuzetak
Hebiba nabiti nogom, dupovac ybg on jest glup ali nije nista krsio koliko znam. Šejtanu definitivno treba opomena, dosta je zayebavanja s klubom.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 03 maj 2022, 16:14

Sa Fanimom bi sa njegovim individualnim kvalitetom uzeli bar još 9 bodova, bolje da su sporazumno raskinuli ugovor sa Krletom, Hebibom i Mersom.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 maj 2022, 16:14

Iako se ni najmanje ne slažem sa odabirom pojedinih osoba u klubu puna podrška Mirviću. Kup moramo uzeti bez obzira na sve i to treba biti primarni cilj.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 03 maj 2022, 16:16

03 maj 2022, 16:11

slika

Meni je veci supljak ovo da su "pokazali pravo lice kad nije bilo para". Uhljupi su znali da ce se rijesit situacija kad-tad i da ne mogu nikako ostat bez para, i pogodili su dzek pot. Primaju vrhunske plate sad, zayebaju se igraju za qurac, da su negdje drugo otisli otjerali bi ih nakon 2 mjeseca **** motkom, a ovdje raja govori "nemojte to su nase legende".

Pa juve je del piera otjero kad vise koristi nije bilo od njega, a mi mrtvog krleta drzimo iako vec pet sezona nema koristi od njega. Prava humanitarna organizacija. FK Pomozi.ba

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 03 maj 2022, 16:17

guadalupe je napisao/la:
obrijanopile je napisao/la:
guadalupe je napisao/la:
Sta vidi sad ovoga , kazem samo mogli su se razici kultruno ili da ne igra do kraja sezone kazes povreda, kao da bi neko primjetio da ga nema obzirom na trenutni doprinos . Bezveze svakoga na ruzan nacin otjeramo i koga treba i ne , mnogo puta je krle gospodin ispao , nisam njegov nikakav potparol samo kazem svoje misljenje.
Nema razlaza na lijep način! Pravio klanove, radio protiv trenera, husko starije igrace... I, da se lijepo razidjemo? E, ne moze. Ovako se zna ko je kolovodja, a biće ih jos. Ja sem o ovome pisao prije tri ili četiri sedmice, da pojedinim starijim igračima ne odgovara vizija Vasoskog, i evo potrvde.
Evo i oni tebe selame!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 maj 2022, 16:18

slika

Kituje ga Napoleon, a bb nije autolimarija... :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 03 maj 2022, 16:19

guadalupe je napisao/la:
Ovo mi je nesto ala Benko i piva. Niko nije veci od kluba ali cemu ova zuta stampa pred finale kupa i svega sto je bitno za kolektiv FK SARAJEVO, kako glup potez ove objave. Ukloni ga svakako nije zasluzio da igra, pukni ga i sve ostale financijski po usima sve i jednog majmuna nanesi im stetu ako treba i deri atmosferu za derbi i finale kupa u tisini miru i zajednistvu normalnih, nakon kraja finala uzeli ili ne pukni objavu listu majmuna i odstrani iz kluba nije problem...
Sta su postigli ovim, podjele jos vece medu igracima, javnosti, navijacima i naravno sad ce se javljati oni 'kad sam ja pricao ovo, jesam li ja govorio, ja znam ja pametan vi svi glupi'... i onda se cudimo sto kone su ujedinjenije kad je i milion puta gore. Sad ce opet Fanimo biti Messi...
FUJ nikad pameti nikad!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 03 maj 2022, 16:21

Nakon ovoga šanse za uzimanje kupa su jos manje.I prosle sezone su se suspendovali neki igraci krajem sezone , sad i ove.Svake godine isto.Nisu mi jasni pojedini navijači , eto Ahmetović utice na proces rada i treninga , sa svojih 37 godina gdje svaku utakmicu igra sa istim žarom.Nismo ništa više ni zaslužili.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 maj 2022, 16:22

slika

Pa jeste oni su stvaraoci atmosfere u svlačionici Krste, Hebib, Ahmet, Dupovac i to su bili posljednji 5-6 godina. Sad je problem sto vise ne mogu nista da ponude na terenu i odma je problem i u svlačionici, nezadovoljstvo, nervoza itd itd. Nikad ja ne bjezim od onoga sto sam pisao, glupo je sto ce ovako ruzno završiti karijere, bili su vazni faktori posljednji sezona sad vise nisu i to je to.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 03 maj 2022, 16:23

Ovo vec prerasta u kretensko vodjenje kluba. Ismir Mirvic, sve sam uvjereniji, veze nema sta radi, tj misli da radi najbolje ali slusajuci idiote pravi samo gore stanje.

Posebno cemo se obradovati kad objave cijene karata za Zeljeznicar. Samo se malo strpite.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 03 maj 2022, 16:25

Cokituki je napisao/la:
03 maj 2022, 16:19
guadalupe je napisao/la:
Ovo mi je nesto ala Benko i piva. Niko nije veci od kluba ali cemu ova zuta stampa pred finale kupa i svega sto je bitno za kolektiv FK SARAJEVO, kako glup potez ove objave. Ukloni ga svakako nije zasluzio da igra, pukni ga i sve ostale financijski po usima sve i jednog majmuna nanesi im stetu ako treba i deri atmosferu za derbi i finale kupa u tisini miru i zajednistvu normalnih, nakon kraja finala uzeli ili ne pukni objavu listu majmuna i odstrani iz kluba nije problem...
Sta su postigli ovim, podjele jos vece medu igracima, javnosti, navijacima i naravno sad ce se javljati oni 'kad sam ja pricao ovo, jesam li ja govorio, ja znam ja pametan vi svi glupi'... i onda se cudimo sto kone su ujedinjenije kad je i milion puta gore. Sad ce opet Fanimo biti Messi...
FUJ nikad pameti nikad!
Ma kako si ti fin, a nije bilo podjela? Sad kada je "kapiten" razotkriven, a i oni koji su još tu učestvovali idu podjele. Ovim potezom je kolovodja udaljen, ostalim je dat znak, a i rečeno im je da se zna ko sta radi. Neka nastave pa ćemo vidjeti gdje će završiti...
Koji smo licemjeri.... Fanimo i jeste Messi lično za Hebibovica i ostale
Evo i oni tebe selame!

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 03 maj 2022, 16:25

Ovako je forumski puk drkao i na svaki potez one qrave prije ove pa znamo gdje smo dogurali.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 03 maj 2022, 16:27

03 maj 2022, 16:22

slika

Pa jeste oni su stvaraoci atmosfere u svlačionici Krste, Hebib, Ahmet, Dupovac i to su bili posljednji 5-6 godina. Sad je problem sto vise ne mogu nista da ponude na terenu i odma je problem i u svlačionici, nezadovoljstvo, nervoza itd itd. Nikad ja ne bjezim od onoga sto sam pisao, glupo je sto ce ovako ruzno završiti karijere, bili su vazni faktori posljednji sezona sad vise nisu i to je to.
Ne moze stvaraoc dobre atmosfere bit neko ko skuplja havere po svlacionici i nagovara ih da ruse trenera. U mom selu se to zove gnjida, supak, lisica, petokolonas... Ne znam kako ti to zoves, al to sigurno nije dobra atmosfera.
GRMI SA SJEVERA!
1946

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 03 maj 2022, 16:28

skoJaa je napisao/la:
03 maj 2022, 16:25
Ovako je forumski puk drkao i na svaki potez one qrave prije ove pa znamo gdje smo dogurali.
:clap:

Ljudi ba, ovaj klub se popisao po Rahmanovicu i Tataru kad su bili na vrhuncu forme. Kod nas ti neko kaze da nesto ne valja, a ti ga suspendujes.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Konzerva, mosarajvosa83, Serha i 27 gostiju.