Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

bombaysaphire
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la bombaysaphire » 03 maj 2022, 08:50

Raonffa je napisao/la:
02 maj 2022, 23:16
MaroonBjelave je napisao/la:
02 maj 2022, 22:45
Raonffa je napisao/la:
02 maj 2022, 22:37
Ma dobro realno Hayat nikad nije ni bio izvor neke objektivnosti, samo su uvijek furali islam i "bošnjaštvo" pa su bili gledani vjerovatno kod starijeg svijeta.

Doduše, imali su do prije 10-15 godina okej zabavno-sportski program, prenosili su špansku ligu, imali su onu neku sportsku emisiju, pa bi nekada prenosi i sarajevski derbi, uglavnom u tom vaktu prije interneta imali su ok sadržaj.

Kod ovog zabavnog dijela prije svega mislim na ZMBT, koji je bio gledan u onoj početnoj fazi iako je suštinski sve to bilo bezveze, kasnije ih je Popović satrao. Bile su i one nekakve Farme i slična sranja koliko me sjećanje služi :D

A ne treba zaboraviti ni one Slučajeve X, to raja i danas gleda radi budalaština i provala s obzirom da kod nas ne postoji televizijska emisija sličnog karaktera.
Jel ono bijaše top klub emisija, sa Seidom Teftedarijom, Kerimom Priganicom i Nedimom (ili Kenan Londrc :D )
Moguće, ne sjećam se kako se zvala fakat, ali jesu oni vodili emisiju. Sjećam se da su imali nekih ekskluziva u onaj vakat kad se reprezentacija dizala sa Ćirom, dobrih reportaža su imali.

Evo nađoh reportažu sa Misimovićem, Džekom, Sejom i Vedom. Oni su u taj vakat bili sportski idoli nacije. A emisija se, makar ova na koju ja mislim, zvala Sport plus makar prema ovom videu :D

@Rosicky

Pametno, ko ih jbe kad su levati :D

@Maršal

Ma cringe na kvadrat pogotovo to što ti kažeš oko policajaca i njihovog ponašanja, rekao bi čovjek na osnovu onih emisija da je to profesionalno k'o u Americi...

Ali ja govorim za one neke budalaštine aktera koje policija kontroliše na licu mjesta + ispovijesti zatvorenika, gdje nerijetko ima baš blesavih izjava i priča.
Ne vjerujem da i vas dvojica koristite riječ cringe , svaki put kad je neko napiše nije mi dobro ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 03 maj 2022, 08:55

Robust je napisao/la:
03 maj 2022, 01:22
akisarajevo92 je napisao/la:
03 maj 2022, 01:16
sjecam se da sam sa 9-10 godina zvao neki broj na kojem si placao i slusao tu pjesmu, tobejarabi

i meni nasa najjaca pjesma i spot iz tog vremena punkt je ovu ubio :bow:

i sjeca li se iko one reklame sa rsga i kalman radija ciko ciko ispale su ti cigare :mrgreen:

Do jedno 2010 godine nekako mi je sve bilo vrh , raja puno bolja , u sport se ulagalo , puno manje nacionalizma , puno manje papaka u Sarajevu ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 maj 2022, 10:12

Meni je najbolja godina u životu bila 2014. kad su bile one poplave, sve poslije toga bezveze ali ta godina je baš super mi bila, toliko toga se sjećam dobrog iz nje...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 03 maj 2022, 10:13

bombaysaphire je napisao/la:
03 maj 2022, 08:50
Raonffa je napisao/la:
02 maj 2022, 23:16
02 maj 2022, 22:45

Jel ono bijaše top klub emisija, sa Seidom Teftedarijom, Kerimom Priganicom i Nedimom (ili Kenan Londrc :D )
Moguće, ne sjećam se kako se zvala fakat, ali jesu oni vodili emisiju. Sjećam se da su imali nekih ekskluziva u onaj vakat kad se reprezentacija dizala sa Ćirom, dobrih reportaža su imali.

Evo nađoh reportažu sa Misimovićem, Džekom, Sejom i Vedom. Oni su u taj vakat bili sportski idoli nacije. A emisija se, makar ova na koju ja mislim, zvala Sport plus makar prema ovom videu :D

@Rosicky

Pametno, ko ih jbe kad su levati :D

@Maršal

Ma cringe na kvadrat pogotovo to što ti kažeš oko policajaca i njihovog ponašanja, rekao bi čovjek na osnovu onih emisija da je to profesionalno k'o u Americi...

Ali ja govorim za one neke budalaštine aktera koje policija kontroliše na licu mjesta + ispovijesti zatvorenika, gdje nerijetko ima baš blesavih izjava i priča.
Ne vjerujem da i vas dvojica koristite riječ cringe , svaki put kad je neko napiše nije mi dobro ...
Sjećam se ovoga, emisija bila neposredno prije derbija Hofenhajm i Wolsburg u jesen sada već davne 2008e 😁

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 03 maj 2022, 10:22

Kad se sjetim onda onih kvizova za djecu. Na OBU bio križić kružić, na BHTu ona ako škola u poča četiri poslijepodne pa Dr. Izzy, Hugo 🤣

Yebo te a sada nema ništa

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 maj 2022, 10:26

Kako vi komentarisete ovu saobracajnu nesrecu u Gradaccu-Modrici? Negdje sam procitao par likova u komentarima pise obostrana krivica ali ja u to ne vjerujem jer mozda nije moguce vidjeti uopste auto u tom slucaju.

Navodno momak od 18 godina u Audiju je vozio 213 na sat i pokupio djeda i nenu u Peugeotu koji su mozda isli 30 na sat i dolazili na znak stop. Taj djed je valjda bio profesionalni vozac. Udario ih je bocno po pola auta i preminuli su.

Meni se jednom tako desilo na biciklu. Dosao sam na semafor i bilo mi je crveno. Ponasao sam se kao pjesak i nije nikog bilo pa sam krenuo da prodjem na crveno jer nema nikog. Kako sam ja krenuo na motoru se stvorio lik koji je mozda isao 150+ i jedva nekako koci i pokazuje meni kao sta radis mogao san poginuti, a ogranicenje ti 50. On je meni u tom trenutku bio velik kao muha, a za dvije sekunde bio ispred mene.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 maj 2022, 10:38

Gledao sam baš video i po meni je kriv vozač Audija, jednostavno situacija je bila takva da ga ovaj vjerovatno nije ni stigao vidjet. Ok, ovaj mu jest uzeo prednost ali u trenutku kad je to uradio ja mislim da ga nije ni vidio.

A junoš sa Audijem nije brzo vozio nego je nisko letio. Čitao sam da je izračunati da je navodno vozio 211 km/h a to je brzina od 58 metara u sekundi. Znači prešao je za 4 sekunde 220 metara, a ti na 220 metara ne možeš ocijenit kojom brzinom neko ide.

Svako od nas bi krenuo pravo ili napravio skretanje.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 03 maj 2022, 10:39

tuzlak1987 je napisao/la:
03 maj 2022, 10:26
Kako vi komentarisete ovu saobracajnu nesrecu u Gradaccu-Modrici? Negdje sam procitao par likova u komentarima pise obostrana krivica ali ja u to ne vjerujem jer mozda nije moguce vidjeti uopste auto u tom slucaju.

Navodno momak od 18 godina u Audiju je vozio 213 na sat i pokupio djeda i nenu u Peugeotu koji su mozda isli 30 na sat i dolazili na znak stop. Taj djed je valjda bio profesionalni vozac. Udario ih je bocno po pola auta i preminuli su.

Meni se jednom tako desilo na biciklu. Dosao sam na semafor i bilo mi je crveno. Ponasao sam se kao pjesak i nije nikog bilo pa sam krenuo da prodjem na crveno jer nema nikog. Kako sam ja krenuo na motoru se stvorio lik koji je mozda isao 150+ i jedva nekako koci i pokazuje meni kao sta radis mogao san poginuti, a ogranicenje ti 50. On je meni u tom trenutku bio velik kao muha, a za dvije sekunde bio ispred mene.
Zašto si išao kroz crveno ?

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 maj 2022, 10:41

03 maj 2022, 10:39

Ne opravdavam ali u USA npr imaš pravo skrenuti desno na semaforu čak iako je crveno ako primijetiš da nećeš ugrozit saobraćaj tim postupkom.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 maj 2022, 10:46

kraljttbvb je napisao/la:
03 maj 2022, 08:04
Raonffa je napisao/la:
02 maj 2022, 23:55
Da, bio je i Top gol ali to je bilo na BHT-u, ono pregled utakmica najjačih liga u Europi, to je čini mi se još starije od ovog Sport plusa :)

Glasas za gol kola i onda izvlace nekoga da dobije nagradu.

Ja dobio prvu nagradu - fudbalsku loptu :kafa:
A čuj prefinjenog glasa Kemice Ahmetovića :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 03 maj 2022, 10:47

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 03 maj 2022, 10:49

Marsal je napisao/la:
03 maj 2022, 10:41
03 maj 2022, 10:39

Ne opravdavam ali u USA npr imaš pravo skrenuti desno na semaforu čak iako je crveno ako primijetiš da nećeš ugrozit saobraćaj tim postupkom.
Glupost teška , ako je crveno onda je crveno .

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 maj 2022, 10:50

Vidiš da Maršal ima moderan vokabular, a ja moram biti spreman na to :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 03 maj 2022, 10:54

Mokes je napisao/la:
02 maj 2022, 23:55

Jesi to ubo s dionicama. :kafa:
Jesam.
Dobro me napomenu, moram aktivirati temu

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 maj 2022, 10:55

E cuj koristiti cringe pored riječi susramlje.

Hvala @stevie sto me podsjeti jučer na tu riječ.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 maj 2022, 10:56

Raonffa je napisao/la:
03 maj 2022, 10:50
Ne znam koju našu riječ bi iskoristio umjesto nje.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 03 maj 2022, 11:05

Marsal je napisao/la:
03 maj 2022, 10:56
Raonffa je napisao/la:
Ofiraža? :D

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 03 maj 2022, 11:10

:D
03 maj 2022, 11:05
Marsal je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Tako je ofiraža je ispravno . Može i blamaža :kafa:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 03 maj 2022, 11:14

03 maj 2022, 11:10
:D
03 maj 2022, 11:05
Marsal je napisao/la:

Tako je ofiraža je ispravno . Može i blamaža :kafa:
Otaj rad :thumbup:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 maj 2022, 11:18

Ma pusti ih Maršale, ostarili pa im sve smeta :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.