Frajer je beta malom maxeyu koji ima 18 PO tekmi

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Koliko se sjećam, taj tim je igrao timski puno bolje bez njega, ali eto neka bude da mu tim ne valja.
Brate jesi ti gledao tekmu, pa lik dribla loptu 20 sekundi i onda daje vruć krompir saigračima da sutiraju, normalno je da će masiti, nikakve kretnje u napadu svi su statisti i posmatrači kako Luka igra sam. Bilo je mučno za gledati. Kao sto rekoh, nije hejt života mi, i on je sjajan napadački kad treba da poentira, ali ekipa je sa njim sasvim druga u odnosu kad on nije tu i kad puste da lopta kruži. I e znam, meni se ovo ne sviđa, isti stil kao što je Harden furao, stim da je Harden bio sposobniji u napadu odnosno imao je ekipu oko se sebe koja je godinama skllapana za njega.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 06:23Eto do njega je sto ovi bazen ne mogu pogoditi, on i Kleber jedini dosli na tekmu, ostali ne postoje
Ma da Sunsi imaju 60% sut iz igre, i kad tako sutiras nije bas moguce da izgubis tekmu
Btw
Kakva doktorska partija Hardena, koliko je samo asistencija imao![]()
Miami bez Lowry i Duncana Robinsona onako u leru rijesise ove sixerse
Steta je sto se Harden nije povrijedio jer bi Embid mogao sam bez njega, ovaj vise nije sposoban nizasto osim da bude stetocina u timu
Odigrao je bajramski, onako bas kako njemu i dolikuje - Prije utakmice 6-7 baklava pojeo - malo koju loptu bacio, pokazao da zna i otisao na odmor. Mislim svi mi znamo da on hoce sasuo bi im on 40poena, ali nece i sto bi nek vide kako je tesko pobjediti utakmicu kad on ne igra na nivou - sve na njeg da je gama a oni pobjedjuju, pa nek vide kako im je kad nije ni gama vec epsilon ili pi - odmah poraz. Oni ocekuju da se on trudi i trosi a drugi krug - nek Kamerunac i ovi ostali odvedu ekipu u finale pa onda ce Harden da pokaze sta zna i sta moze - njemu je ispod ponosa u drugoj rundi da se znoji - nije od levat ko Curry i slicni.alemsa je napisao/la: ↑02 maj 2022, 19:04Veceras igra bajramskiJustin je napisao/la: ↑02 maj 2022, 19:00Bio najbolji skorer lige godinama i sada se transformisao u najboljeg pleja.![]()
James Harden recorded the most assists in one game by a 76er this season, with 16. The nine next-highest: Harden (15), Harden (15), Harden (14), Harden (14), Harden (14), Harden (14), Harden (14), Seth Curry (12), and Harden (12). This is despite not playing a game as a 76er until February 25th.
Marcus Smart (quad contusion) is listed as questionable for Tuesday's Game 2 against the Bucks, the team announced.
gledajuci ovo stice se utisak da Gobert ispasta jer je jedini igrac u ekipi koji pokusava da igra odbranu.
Jel to Maxey prešao u neki drugi klub?
Zamisli bit fanboy nekog igrača umjesto fan kluba nisam znao da tako nešto postoji
upravo to. realno-sunsi,warriorsi,zdravi clippersi,a i grizzliesi samo što su neiskusni iako ih ne otpisujem te s druge strane heat,bucksi,celticsi i sixersi zdravi u top formi... su "kompletne" ekipe. mavsima toliko toga treba da dostignu to, u biti PRESLILA Jokića je i s Dončićem. Ionako su slični EX Yu genijalci,a oko njih možda 2 od 3 najgore ofanzivne pratnje od playoff ekipa,a nisu ni defanzivno savršeni iako je timska obrana Dallasa pod Kiddom perfektna.Beko je napisao/la: ↑03 maj 2022, 07:58Pitaju se i Sunsi nesto dečki.
Momci igraju mozda najbolju „denial“ odbranu ikad.
Njihove defanzivne rotacije su bolje nego ofanzivne kretnje.
A ofanzivno su njihovi pickovi on point u 90% slucajeva.
A za sve to trebaju na stotine sati u dvorani.
Booker i Paul individualno su samo slag na torti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.