Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Mogli su naci nekog pismenijeg sto pise i cita tekst u emisiji Slucajevi X, narator il' sta vec, sklapa recenice kao da ima 2 razreda osnovne
Don't believe the hype.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 maj 2022, 23:02Mogli su naci nekog pismenijeg sto pise i cita tekst u emisiji Slucajevi X, narator il' sta vec, sklapa recenice kao da ima 2 razreda osnovne

al meni je jako uvodnih pet deset minuta te emisije i cisto prozivanje sarajevskog komesara i onda kao ljudina Kim gledam na sat koliko treba da rant prodje i počne emisija

i btw citav ovaj video sa Kimom je takav masterclass da je bolja akcija nego zadnja mission impossible
Moguće, ne sjećam se kako se zvala fakat, ali jesu oni vodili emisiju. Sjećam se da su imali nekih ekskluziva u onaj vakat kad se reprezentacija dizala sa Ćirom, dobrih reportaža su imali.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 maj 2022, 22:45Jel ono bijaše top klub emisija, sa Seidom Teftedarijom, Kerimom Priganicom i Nedimom (ili Kenan LondrcRaonffa je napisao/la: ↑02 maj 2022, 22:37Ma dobro realno Hayat nikad nije ni bio izvor neke objektivnosti, samo su uvijek furali islam i "bošnjaštvo" pa su bili gledani vjerovatno kod starijeg svijeta.
Doduše, imali su do prije 10-15 godina okej zabavno-sportski program, prenosili su špansku ligu, imali su onu neku sportsku emisiju, pa bi nekada prenosi i sarajevski derbi, uglavnom u tom vaktu prije interneta imali su ok sadržaj.
Kod ovog zabavnog dijela prije svega mislim na ZMBT, koji je bio gledan u onoj početnoj fazi iako je suštinski sve to bilo bezveze, kasnije ih je Popović satrao. Bile su i one nekakve Farme i slična sranja koliko me sjećanje služi
A ne treba zaboraviti ni one Slučajeve X, to raja i danas gleda radi budalaština i provala s obzirom da kod nas ne postoji televizijska emisija sličnog karaktera.)
Evo nađoh reportažu sa Misimovićem, Džekom, Sejom i Vedom. Oni su u taj vakat bili sportski idoli nacije. A emisija se, makar ova na koju ja mislim, zvala Sport plus makar prema ovom videu

@Rosicky
Pametno, ko ih jbe kad su levati

@Maršal
Ma cringe na kvadrat pogotovo to što ti kažeš oko policajaca i njihovog ponašanja, rekao bi čovjek na osnovu onih emisija da je to profesionalno k'o u Americi...
Ali ja govorim za one neke budalaštine aktera koje policija kontroliše na licu mjesta + ispovijesti zatvorenika, gdje nerijetko ima baš blesavih izjava i priča.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Narator je ujedno i urednik emisije Veldin Čustović, on je od početka tu čak je, koliko me sjećanje služi, dobio dobrih batina od nekoga zbog nečega što se emitovalo na Slučajevima X, pa emisija jedno vrijeme nije ni bila na TV-u, valjda nisu smjeli šta li nemam pojma.Robust je napisao/la: ↑02 maj 2022, 23:12akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 maj 2022, 23:02Mogli su naci nekog pismenijeg sto pise i cita tekst u emisiji Slucajevi X, narator il' sta vec, sklapa recenice kao da ima 2 razreda osnovne
al meni je jako uvodnih pet deset minuta te emisije i cisto prozivanje sarajevskog komesara i onda kao ljudina Kim gledam na sat koliko treba da rant prodje i počne emisija![]()
Što se tiče Selimovića, on je Trojkin komesar, zato i udaraju na njega konstantno. Još jedna veza Hayat-SDA

Evo vidim, mora biti gazija onda

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
od bosnjackih teologa, dok sam radio u Centru, iako minimalan vjernik, nije mi bilo mrsko otici i poslusati Mujkijevu hutbu na Čobaniji (lik u sred hutbe citira hegela, aristotela i generalno pravi lucidne analogije i ima jake provale ). nesumnjivo velika harizma.
ne znam samo sta je bogu skrivio da dobije onog debila za zeta....
dobar je i enes karic.
ali ipak, od ovih jacih teologa...samo Resid Hafizovic. hem mi se cini daleko najnacitaniji, hem je moralno ispravan. ne libi se ni prozvati ridjobradog faraona i optuziti ga (sda) za miniranje revizije tuzbe protiv srbije (zato ga sda botine mrze i nazivaju šijom) .
kome se ne da gledati cijeli intervju od prije koji dan, neka pogleda zadnjih par minuta
kaze bolje da pustaju mozarta za iftar, umjesto bofl ilahija
ne znam samo sta je bogu skrivio da dobije onog debila za zeta....
dobar je i enes karic.
ali ipak, od ovih jacih teologa...samo Resid Hafizovic. hem mi se cini daleko najnacitaniji, hem je moralno ispravan. ne libi se ni prozvati ridjobradog faraona i optuziti ga (sda) za miniranje revizije tuzbe protiv srbije (zato ga sda botine mrze i nazivaju šijom) .
kome se ne da gledati cijeli intervju od prije koji dan, neka pogleda zadnjih par minuta

kaze bolje da pustaju mozarta za iftar, umjesto bofl ilahija
Inače, situacija?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma sigurno onda sport plus. Bila je na nekoj TV i top gol. Jbg, podavno je bilo. Stari se, više dlaka na ušima nego na glavi.Raonffa je napisao/la: ↑02 maj 2022, 23:16Moguće, ne sjećam se kako se zvala fakat, ali jesu oni vodili emisiju. Sjećam se da su imali nekih ekskluziva u onaj vakat kad se reprezentacija dizala sa Ćirom, dobrih reportaža su imali.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 maj 2022, 22:45Jel ono bijaše top klub emisija, sa Seidom Teftedarijom, Kerimom Priganicom i Nedimom (ili Kenan LondrcRaonffa je napisao/la: ↑02 maj 2022, 22:37Ma dobro realno Hayat nikad nije ni bio izvor neke objektivnosti, samo su uvijek furali islam i "bošnjaštvo" pa su bili gledani vjerovatno kod starijeg svijeta.
Doduše, imali su do prije 10-15 godina okej zabavno-sportski program, prenosili su špansku ligu, imali su onu neku sportsku emisiju, pa bi nekada prenosi i sarajevski derbi, uglavnom u tom vaktu prije interneta imali su ok sadržaj.
Kod ovog zabavnog dijela prije svega mislim na ZMBT, koji je bio gledan u onoj početnoj fazi iako je suštinski sve to bilo bezveze, kasnije ih je Popović satrao. Bile su i one nekakve Farme i slična sranja koliko me sjećanje služi
A ne treba zaboraviti ni one Slučajeve X, to raja i danas gleda radi budalaština i provala s obzirom da kod nas ne postoji televizijska emisija sličnog karaktera.)
Evo nađoh reportažu sa Misimovićem, Džekom, Sejom i Vedom. Oni su u taj vakat bili sportski idoli nacije. A emisija se, makar ova na koju ja mislim, zvala Sport plus makar prema ovom videu
@Rosicky
Pametno, ko ih jbe kad su levati
@Maršal
Ma cringe na kvadrat pogotovo to što ti kažeš oko policajaca i njihovog ponašanja, rekao bi čovjek na osnovu onih emisija da je to profesionalno k'o u Americi...
Ali ja govorim za one neke budalaštine aktera koje policija kontroliše na licu mjesta + ispovijesti zatvorenika, gdje nerijetko ima baš blesavih izjava i priča.
Nije loše, može i bolje ali ne žalim se.
@Maroon
Da, bio je i Top gol ali to je bilo na BHT-u, ono pregled utakmica najjačih liga u Europi, to je čini mi se još starije od ovog Sport plusa

Jesi to ubo s dionicama.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma ja sam tada bio dijete pa mi se urezalo u sjećanje, daleko sam (nadam se) od više dlaka na ušima nego na glavi

- akisarajevo92
- Kontakt:
najcesca recenica u Top golu bila kad npr. Barbarez zabije gol za HSV ili Bajramovic za Freiburg: "Nadamo se da ce zadrzati ovu formu za utakmice nase reprezentacije protiv (ubaci ime sljedeceg protivnika)"
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 03 maj 2022, 00:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
- ASD
- Kontakt:
Kad se sjetim Mareka Mintala na top golu, ili Gekasa.
Bundesliga imala te što skoro svako kolo budu na emisiji.
Bundesliga imala te što skoro svako kolo budu na emisiji.
- akisarajevo92
- Kontakt:
nisu uvijek imali prava prikazati utakmice svih liga petice, a znali su ponekad ubaciti neki mec Celtica ili Rangersa a tamo Nakamura zabija slobodnjak sa 30+ metara
sjecam se da je prije ili poslije Top Gola isla serija Dosjei X, a kasnije nekad i 60 minuta, to je meni ostalo urezano kao redovno ponedjeljak vece, na Hayatu se gledali Simpsoni, na OBN-u South Park

sjecam se da je prije ili poslije Top Gola isla serija Dosjei X, a kasnije nekad i 60 minuta, to je meni ostalo urezano kao redovno ponedjeljak vece, na Hayatu se gledali Simpsoni, na OBN-u South Park
Don't believe the hype.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A top 12 na Hayatu?
H-block, Mahir Beathouse, Omar Mjesečar, Rizzo Ruža, onda Kike s onim svojim spotom na bazenima Bentbaša 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.