Ima li većeg smrada od ovog muderisa?
U ratu pobjegao sa Igmana, u miru kupila ga Sda za 50 km...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ima li većeg smrada od ovog muderisa?
Ratno-profiterska televizija. Sda tajkuni.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 maj 2022, 20:46danasnja dva gosta u Bajramskom programu na Hayatu
jos je samo Fikro falio kao voditelj![]()
ali zato ako upalis njihov dnevnik na YT ne prodje dan da ne kritikuju novu vladu i pokusavaju stvoriti aferu oko rekonstrukcije pruge
ne znam jesu li oni poznati kao SDA televizija il' sta
Muderis - jedno vrijeme u Medžlisu obavljao više funkcija; hatib Fahdove džamije, direktor vakufske direkcije, direktor ureda za hadž ( više puta bio na hadžu, nego ja na vrelu Bosne) i da, ratni komandant u Konjicu.
Je li njemu prošlo ljeto umrla kćerka iznenada? Mislim na Muderisa, kao da sam negdje čitao, baš mlada djevojka bila...MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 maj 2022, 21:42Muderis - jedno vrijeme u Medžlisu obavljao više funkcija; hatib Fahdove džamije, direktor vakufske direkcije, direktor ureda za hadž ( više puta bio na hadžu, nego ja na vrelu Bosne) i da, ratni komandant u Konjicu.
Hayat TV - porodica Švrakić.
Jeste, prošle godine umrla. A za drugo, otac tih Švrakića, Emin, jedan je od osnivača zelenih beretki.Raonffa je napisao/la: ↑02 maj 2022, 21:50Je li njemu prošlo ljeto umrla kćerka iznenada? Mislim na Muderisa, kao da sam negdje čitao, baš mlada djevojka bila...MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 maj 2022, 21:42Muderis - jedno vrijeme u Medžlisu obavljao više funkcija; hatib Fahdove džamije, direktor vakufske direkcije, direktor ureda za hadž ( više puta bio na hadžu, nego ja na vrelu Bosne) i da, ratni komandant u Konjicu.
A Švrakić je inače osnivač (ili jedan od) Zelenih beretki (mada vjerujem da to većina zna) pa vi sada saberite 2 i 2 u kontekstu veze Hayata i SDA![]()
Ma ja, na Emina sam mislio, on je osnovao i Hayat a sada mu se tu vrte sinovi, pošto pretpostavljam da se on "povukao" s obzirom na godine.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 maj 2022, 21:53Jeste, prošle godine umrla. A za drugo, otac tih Švrakića, Emin, jedan je od osnivača zelenih beretki.Raonffa je napisao/la: ↑02 maj 2022, 21:50Je li njemu prošlo ljeto umrla kćerka iznenada? Mislim na Muderisa, kao da sam negdje čitao, baš mlada djevojka bila...MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 maj 2022, 21:42
Muderis - jedno vrijeme u Medžlisu obavljao više funkcija; hatib Fahdove džamije, direktor vakufske direkcije, direktor ureda za hadž ( više puta bio na hadžu, nego ja na vrelu Bosne) i da, ratni komandant u Konjicu.
A Švrakić je inače osnivač (ili jedan od) Zelenih beretki (mada vjerujem da to većina zna) pa vi sada saberite 2 i 2 u kontekstu veze Hayata i SDA![]()
@Rosicky Muderis je nadimak, Nezim mu je pravo ime.
Elvir Švrakić direktor Hayat TV-a, Ahmed Švrakić direktor Hayat produkcije.Raonffa je napisao/la: ↑02 maj 2022, 21:56Ma ja, na Emina sam mislio, on je osnovao i Hayat a sada mu se tu vrte sinovi, pošto pretpostavljam da se on "povukao" s obzirom na godine.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 maj 2022, 21:53Jeste, prošle godine umrla. A za drugo, otac tih Švrakića, Emin, jedan je od osnivača zelenih beretki.Raonffa je napisao/la: ↑02 maj 2022, 21:50
Je li njemu prošlo ljeto umrla kćerka iznenada? Mislim na Muderisa, kao da sam negdje čitao, baš mlada djevojka bila...
hayat je izgubio svaku objektivnost otkako je kupljen sa prenosom eyofa to je milionski posao bio za njih i od tada su oni potonuliMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 maj 2022, 21:59Elvir Švrakić direktor Hayat TV-a, Ahmed Švrakić direktor Hayat produkcije.Raonffa je napisao/la: ↑02 maj 2022, 21:56Ma ja, na Emina sam mislio, on je osnovao i Hayat a sada mu se tu vrte sinovi, pošto pretpostavljam da se on "povukao" s obzirom na godine.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 maj 2022, 21:53
Jeste, prošle godine umrla. A za drugo, otac tih Švrakića, Emin, jedan je od osnivača zelenih beretki.
Jel ono bijaše top klub emisija, sa Seidom Teftedarijom, Kerimom Priganicom i Nedimom (ili Kenan LondrcRaonffa je napisao/la: ↑02 maj 2022, 22:37Ma dobro realno Hayat nikad nije ni bio izvor neke objektivnosti, samo su uvijek furali islam i "bošnjaštvo" pa su bili gledani vjerovatno kod starijeg svijeta.
Doduše, imali su do prije 10-15 godina okej zabavno-sportski program, prenosili su špansku ligu, imali su onu neku sportsku emisiju, pa bi nekada prenosi i sarajevski derbi, uglavnom u tom vaktu prije interneta imali su ok sadržaj.
Kod ovog zabavnog dijela prije svega mislim na ZMBT, koji je bio gledan u onoj početnoj fazi iako je suštinski sve to bilo bezveze, kasnije ih je Popović satrao. Bile su i one nekakve Farme i slična sranja koliko me sjećanje služi
A ne treba zaboraviti ni one Slučajeve X, to raja i danas gleda radi budalaština i provala s obzirom da kod nas ne postoji televizijska emisija sličnog karaktera.
Moja obitelj je spremala tužbu protiv odgovornih za tu emisiju jer su snimali u mojoj avliji bez dopuštenja.Raonffa je napisao/la: ↑02 maj 2022, 22:37Ma dobro realno Hayat nikad nije ni bio izvor neke objektivnosti, samo su uvijek furali islam i "bošnjaštvo" pa su bili gledani vjerovatno kod starijeg svijeta.
Doduše, imali su do prije 10-15 godina okej zabavno-sportski program, prenosili su špansku ligu, imali su onu neku sportsku emisiju, pa bi nekada prenosi i sarajevski derbi, uglavnom u tom vaktu prije interneta imali su ok sadržaj.
Kod ovog zabavnog dijela prije svega mislim na ZMBT, koji je bio gledan u onoj početnoj fazi iako je suštinski sve to bilo bezveze, kasnije ih je Popović satrao. Bile su i one nekakve Farme i slična sranja koliko me sjećanje služi
A ne treba zaboraviti ni one Slučajeve X, to raja i danas gleda radi budalaština i provala s obzirom da kod nas ne postoji televizijska emisija sličnog karaktera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 169 gostiju.