Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
I od mene Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Pridodao bih također i ja drugomajsku čestitku svim patriotama. Žalosno je što dobar broj ljudi nije ni upućen šta se dešavalo na današnji dan i koliko je on značajan za opstanak BiH. Hvala svim braniteljima u farmerkama i tenama i pripadnicima TOBiH i MUPa BiH. Vječna multinacionalna BiH!
Pridodao bih također i ja drugomajsku čestitku svim patriotama. Žalosno je što dobar broj ljudi nije ni upućen šta se dešavalo na današnji dan i koliko je on značajan za opstanak BiH. Hvala svim braniteljima u farmerkama i tenama i pripadnicima TOBiH i MUPa BiH. Vječna multinacionalna BiH!
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Na ovakav dan zoves pacova novalica u emisiju da moralise 

1946-1987
- OldFashioned
- Kontakt:
Bajram Mubarek Olsun.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
I još moderator 

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Šta je vama ljudi dragi...meni je vjera tako jaka da me ne može jedna fotografija uvrijediti, vama ako nije zapitajte se. Uživajte u danu i BŠMO!
Šta očekivati od zelene prčije.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Isfurali ste taj fazon sa lgbt, de probajte smisliti sta novo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A treba nam kao biti čast da nam takvi česitajuKSG je napisao/la: ↑02 maj 2022, 09:26Kakvi bolesnici zaostali, smetaju im boje. Neobrazovani i zatucani nisu skontali da boje nisu u redu kao na LGBTIQ+ zastavi nego umislili sebi da budu uvrijedjeni. Kakve neznalice pale se zbog obicne cestitke drugog forumasa, ne treba im tacno nista ni cestitat.

- Marsal
- Kontakt:
Nadam se da ćeš zajedno sa dedukom Old Fashionedom preko rijeke.
Ljudi, ko obilježava, Bajrambarećula. Sve najbolje vama i vašoj porodici povodom ovog praznika.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zanimljivo, svi ćemo mi preko rijeke, stani pa se zapitati šta nekom želiš.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Marsal
- Kontakt:
Nadam se da ćeš ti malo prije nego ostali jer si izrazito naporan i glup.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Svi imate istu rečenicu, to kada ću ja ne odlučujes ti, a ne bi ni imao ništa protiv.
Uživaj u svojoj pameti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
U pravu je cijenjeni premijer Novalić. Muhamed a.s. je odista bio daleko ispred svog vremena.
Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Bajram Šerif Mubarek Olsun.
41:34
- ASD
- Kontakt:
Muhammed da je živ danas bi bio Sebija.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 02 maj 2022, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
Bajram Serif Mubarek Olsun braco
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Frajer postidio forumski gej lobi po pitanju blasfemije
Pričamo o nivou gdje nešto ovako lupiš a još te botovi brane.
sarmel i boix na aparatima
Pričamo o nivou gdje nešto ovako lupiš a još te botovi brane.
sarmel i boix na aparatima

Hahahahaha Poslanik kojeg je posebno krasila skromnost bi nosio Armani odijela.
Pa lik stvarno veze nema o bilo kojoj temi da je riječ.
Pa lik stvarno veze nema o bilo kojoj temi da je riječ.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.