NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2021/22
Ma super tekma, ne mogu se sjetiti nekog sporta da je u rangu NBA sto se napetosti tiče. PO je odlična reklama za košarku.
@nezalaganje, nisam ni ja za to da se kuka konstantno, uostalom ja sam govorio da je suđenje loše na obje strane, ali ovo na kraju i mrtva lopta je sramotna odluka, koliko znam imali su pravo da pogledaju (ili?), i trebali su jer je prevazna utakmica da bi se olako dala mrtva lopta.
@nezalaganje, nisam ni ja za to da se kuka konstantno, uostalom ja sam govorio da je suđenje loše na obje strane, ali ovo na kraju i mrtva lopta je sramotna odluka, koliko znam imali su pravo da pogledaju (ili?), i trebali su jer je prevazna utakmica da bi se olako dala mrtva lopta.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemaju pravo da pogledaju od ove sezone. Napravili su gresku i to je to. Mozda je bila greska i kod onog ofanzivnog faula Currya, ali je ovdje pisanke 2 i po sata kao da je MEM imao ne znam ti sta!?? Na kraju 4-5 bacanja vise za MEM i to je to.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑02 maj 2022, 00:38Ma super tekma, ne mogu se sjetiti nekog sporta da je u rangu NBA sto se napetosti tiče. PO je odlična reklama za košarku.
alema u noćnim morama proganja Curry. Drago mi je zbog pobjede GSW samo jer je Morantova ekipa izgubila, rijetko unlikeable lik.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nisu samo bacanja ogled suđenja neke tekme, cmon wtf???
Evo ofanzivni faul na Stephu koji su gledali i koji bi izbacio Brooksa iz igre je jako bitna odluka, pa da je sve do tad bilo egal u suđenju, a nije. Mrtva lopta na kraju tekme je donijela Memphisu sansu da dobije tekmu a nisu no trebali dobiti loptu, samo te 2 situacije da su se desile a sve ostalo bilo egal to je previše. Otvori bilo koju NBA stranu stranicu i vidjet ćeš 90% navijaca je vidjelo ono sto ti nisi.
Vezano za tekmu, Memphis mora popraviti odbranu, ovo je baš lose kako su nekr stvari branili danas, nekolikp puta ljudi im sami pod košem.
Evo ofanzivni faul na Stephu koji su gledali i koji bi izbacio Brooksa iz igre je jako bitna odluka, pa da je sve do tad bilo egal u suđenju, a nije. Mrtva lopta na kraju tekme je donijela Memphisu sansu da dobije tekmu a nisu no trebali dobiti loptu, samo te 2 situacije da su se desile a sve ostalo bilo egal to je previše. Otvori bilo koju NBA stranu stranicu i vidjet ćeš 90% navijaca je vidjelo ono sto ti nisi.
Vezano za tekmu, Memphis mora popraviti odbranu, ovo je baš lose kako su nekr stvari branili danas, nekolikp puta ljudi im sami pod košem.
Topnicima je u krvi da malo pi.izde, nemojte im zamjeriti.
Al' šalu na stranu ova zadnja odluka je kriminalna. Mrtva lopta bez ikakvog razloga i logike. Mogla je koštati utakmice GSW, ali Ja pregori pred kraj i košta ekipu. Vrhunski meč.

Ma covjeka muci ego da prizna neke stvari, od pamtivijeka je tako. Neko bi pomislio raspravljamo se da li je bila licna ili ne, a ne o dvije kardinalne greske koje bi bilo kojoj drugoj ekipi koja nije GSW vjerovatno izbila mec iz ruku, i to greske gdje su sudije imale svo vrijeme svijeta da donesu ispravnu odluku.
Eno i na ESPN gotov pa direktno nisu rekli da su sudije namjestale utakmicu
Eno i na ESPN gotov pa direktno nisu rekli da su sudije namjestale utakmicu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Problem je majstore sto raspravljas o svakom je.benom faulu od pocetka tekme!! Ti!! Us.ro si cijelu temu sa svojom kuknjavom. Poceo si kukati kad uopste nije bilo razloga da kukas.
Na kraju su se desile 2-3 greske koje se u NBAu cesto desavaju, a to si docekao sa recenicom "da je ovo najveca kradja koju si ikad gledao" i onda pricas o mom egu.Ma daajjjj ba.
Na kraju su se desile 2-3 greske koje se u NBAu cesto desavaju, a to si docekao sa recenicom "da je ovo najveca kradja koju si ikad gledao" i onda pricas o mom egu.Ma daajjjj ba.
Ako smo realni bi trebao biti GS i njihovi navijaci zadnji sto bi se bunili na sudije, kad se samo sjetim kakav propuh se je GSW sudio ou proslosti ovo utakmica je nista.
Na kraju presudi umor.
Brokula napisao jedno 20 postova protiv sudjenja. Ne cudi sto i Arsenalovce prozivaju za kuknjavu.
Brokula napisao jedno 20 postova protiv sudjenja. Ne cudi sto i Arsenalovce prozivaju za kuknjavu.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa treba li ici dalje od ovog?
I danas ga se ovdje pravda na iskljucenju da je htio pridrzati covjeka?
Nije mogao dobiti od Goberta.

Ma ne treba nijedan bek uzimati DPOYe. Treba ih davati iskljucivo visokim igracima. Razlika izmedju beka koji nije minus igrac u odbrani i onoga koji je klasa je minimalna.
Kod visokih to nije slucaj.
Vrhunski visoki odbrambeni 100 puta moze vise doprinijeti u odbrani od vrhunskog beka. Igra je takva.
I zato bi iskljucivo oni trebali uzimati nagrade.
Davis, Giannis, Bam i tako ti igraci. I Ben da igra.

NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 maj 2022, 01:02Pa treba li ici dalje od ovog?
I danas ga se ovdje pravda na iskljucenju da je htio pridrzati covjeka?
Kao sto ti je rekao jedan forumas, otvori bilo koju NBA stranicu, apsulutno svi pisu da ga je pridrzao da ne padne. Osim tebe.
Prodajes hejterstvo prod objektivnost i radis to godinama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Covjek ima historiju uzasnih faulova za koje nije nikad iskljucen.Negdje je moralo doci na naplatu. Liku koji 3 puta "zarovi" prst u oko "slucajno", ne vjerujem ni kad mi kaze dobar dan, a ne da je zelio pridrzati nekog.
I sta ga koji ku.rac ima drzati, opalio ga preko glave i po rukama gdje covjek skace "up and down"!!?? Nije ni u kakvom naletu bio pa ce padati na glavu, a ovaj ga kao drzi.
Ne znam da li si igrao basket, ali za ovakve faulove, ide tuca autmatski druze.
Hejterstvo?? Smijesan si sa pokusajima da raspravu spustis na licni nivo.I providan.Samnom mozes argumentima.
Supljom? Jok.
I sta ga koji ku.rac ima drzati, opalio ga preko glave i po rukama gdje covjek skace "up and down"!!?? Nije ni u kakvom naletu bio pa ce padati na glavu, a ovaj ga kao drzi.
Ne znam da li si igrao basket, ali za ovakve faulove, ide tuca autmatski druze.
Hejterstvo?? Smijesan si sa pokusajima da raspravu spustis na licni nivo.I providan.Samnom mozes argumentima.
Supljom? Jok.
Opet currija izvuce ekipa, pa dokle Panticu, dokle
Sto bih ja s tobom spustao rasprave na licni nivo saberi se
Mislim taj primjer hejterstva prije svega nema veze sa licnim stvarima, malo se gubis iskreno.
Malo prelistaj historiju mojih postova ako te bas zanima, potrudices da nadjes neku svadju na licnom nivou s moje strane. Ne uvlaci me u te u gluposti pliz

Malo prelistaj historiju mojih postova ako te bas zanima, potrudices da nadjes neku svadju na licnom nivou s moje strane. Ne uvlaci me u te u gluposti pliz
Po meni ovo nije za iskljucenja. Nema ni neke pretjerane reakcije igraca Memphisa.
Citam da bi Embiid mogao zaigrati 3 utakmicu. Nije sve izgubljeno.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Al Steph na kraju dvije blokade i desnom i lijevom nad Morantom

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam ko treba da se sabere i pazi sta pise.Ti ili ja?Pominjes moj ego 3 puta u diskusiji oko kosarkaske utakmice, a onda i neko hejterstvo??Brokula je napisao/la: ↑02 maj 2022, 01:27Sto bih ja s tobom spustao rasprave na licni nivo saberi seMislim taj primjer hejterstva prije svega nema veze sa licnim stvarima, malo se gubis iskreno.

To je licni nivo.S druge strane, nijednom nisam pomenuo nista van tekme.Nit tvoku historiju pisanja, nit bilo sta drugo.Samo ne mogu kuknjave i sra.nje po temi oko svakog faula.
Druze moj to su stvari sa foruma, ne pisem ti o desavanjima u kuciNEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 maj 2022, 01:37Ne znam ko treba da se sabere i pazi sta pise.Ti ili ja?Pominjes moj ego 3 puta u diskusiji oko kosarkaske utakmice, a onda i neko hejterstvo??Brokula je napisao/la: ↑02 maj 2022, 01:27Sto bih ja s tobom spustao rasprave na licni nivo saberi seMislim taj primjer hejterstva prije svega nema veze sa licnim stvarima, malo se gubis iskreno.
Malo prelistaj historiju mojih postova ako te bas zanima, potrudices da nadjes neku svadju na licnom nivou s moje strane. Ne uvlaci me u te u gluposti pliz![]()
To je licni nivo.S druge strane, nijednom nisam pomenuo nista van tekme.Nit tvoku historiju pisanja, nit bilo sta drugo.Samo ne mogu kuknjave i sra.nje po temi oko svakog faula.

Ma mogao bi da su Spursi u pitanju, al haj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.