Ovo me podsjeca na one serije sa Clevelandom u finalu gdje su Stephu davali 4 licne u prvoj cetvrtini samo da ne bude metla

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ovo me podsjeca na one serije sa Clevelandom u finalu gdje su Stephu davali 4 licne u prvoj cetvrtini samo da ne bude metla
Sve cisto.Bzv kukate.Isti broj bacanja.Brokula je napisao/la: ↑01 maj 2022, 22:46Thompson i Payton imaju isto faulova kao cijeli Memfis. Odlicno sudjenje, al u jednom pravcuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 maj 2022, 22:42Uzivanje je gledati ovo sudjenje veceras. PO kontakt je dopusten. Odlicno.
Zamisli navijas za Draymond Greena i Marcus Smarta i zalis se na sudjenje
I ovo nad Draymondom?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 maj 2022, 22:52Sve cisto.Bzv kukate.Brokula je napisao/la: ↑01 maj 2022, 22:46Thompson i Payton imaju isto faulova kao cijeli Memfis. Odlicno sudjenje, al u jednom pravcuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 maj 2022, 22:42Uzivanje je gledati ovo sudjenje veceras. PO kontakt je dopusten. Odlicno.
A ono nad Morantom? Samo 2 bacanja vise za MEM. Sasvim ok sudjenje.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑01 maj 2022, 22:53I ovo nad Draymondom?
Ja govorim da je sramotno suđenje, nisam nigdje rekao da se Warriorsi odmazu. Brooksov faul nad greenom nije postojao na to sam mislio. Prije toga onaj faul Klaya je nigdje veze.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 maj 2022, 22:54A ono nad Morantom? Samo 2 bacanja vise za MEM. Sasvim ok sudjenje.
EDIT:Isti broj bacanja.
Ma ovakvi su pravdali i Boguta svojevremeno + Draymonda cijeli zivot. Nema tu pomoci.Nail for Real je napisao/la: ↑01 maj 2022, 22:52Zamisli navijas za Draymond Greena i Marcus Smarta i zalis se na sudjenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.