Izgleda da smo mi najzadovoljniji da dodjemo do evrope,uzmemo pare otamo i boli nas neka stvar,kao da je u nase dzepove legla...i mi zadovoljni skroz...pa opravdavamo sve i super se osjecamo i dajemo ovim igracima plate bez problema,pojacavamo ugovore,a u evropu i ne moramo,tamo svakako primamo golove...i u pravu su mnogi,ako je takav cilj...sta ce nama neko ko je bolji od Laze...sta ce nama neko ko je bolji od Mesica...imamo Viscu,zar nam treba neko bolji...imamo i Bajru haubicu...na kraju krajeva i nema u ovoj ligi nekih igraca koji bi bili nesto puno bolji,ako neki i naleti,neka dodje dzaba jer mi lovu iz svojih dzepova ne damo..sta ce nam Jese,moze Mesic svakoga u ovoj ligi prekucati...to je dokazano i vrlo jasno...ostvarili smo vec napredak i sa ovim igracima mozemo svake godine biti na tabeli u samom vrhu i otici u evropu da primimo nekoliko golova i dodjemo punih nasih dzepova...ne treba nam daljnji napredak...ako nam i treba on moze doci tek za nekoliko godina kada dzepovi vec budu dobro napunjeni,tada cemo biti zreli za evropu...volio bih da nadjem ekipu u evropi gdje igraci imaju slicne ugovore svi do jednog...da zaradjuju isto,jer ako to nije slucaj,igraci ce biti nezadovoljni...ne dao Bog da neko ima veci ugovor od drugog za 20 000...da ne kazem 50 000...pobuna u nasim redovima odmah,svi igraci bi trazili odmah da se revidira njihov ugovor na taj veci iznos...i najgore mi je kad neko upita koga bi to mi kupili,da ne bi mozda Fajica ili Dudica kupili...pa hajmo se malo smijati na to...ekstra zah.ebancija,ali naravno da ne bi...isti tako ne mogu ni ocekivati nekoga drugog,jer smo kao klub cigani i ne damo nista za dobrog igraca,pa nam u glavi i jesu samo Fajici i Dudici...doci cemo opet u evropu,ovaj put iskusniji,i ne vjerujem da ce ova ekipa vise primiti pet golova...ali cemo opet izgubiti...onda ce svi reci da smo se mogli pojacati,zasto su u klubu takvi cigani...ne trebaju nama neka pojacanja da bi mi izasli na kraj sa ovom ligom,ovde je samo Siroki ozbiljna ekipa...ako cemo tako razmisljati,nema frke,idemo nas dvije milje koji tako razmisljamo redovno na tekmu,a ostali nek sjede u kuci,na zeljinoj utakmici ce uvijek biti dvije milje...nebitno da li je protivnik iz banovica,tuzle,gradacca,itd...pobjedicemo sa ovom ekipom,to je sasvim sigurno
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !