RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Ne postoji imperativ rezultata al svejedno nikakvog zalaganja. Ako je već tako mogao je dati drugim igračima šansu?
-
- Kontakt:
Mora napad da ubrza i da postane agresivniji, samim tim nameće se da van ide Dzankovic, po meni za klupe bi mi ostao i Hasanović. Dva brzanca nam trebaju gore, idemo Rođeni!
Ti si naša ljubav jedina!
Teren je dosta los, lopta odskace kao pingpong.
Al fakat i zalaganje 0 .
Nego sta onaj trener Leotara nesto se svadja poslije gola?
Al fakat i zalaganje 0 .
Nego sta onaj trener Leotara nesto se svadja poslije gola?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Ako hoćemo biti ozbiljan klub ovo nesmijemo dozvoliti.Previše vraćamo loptu golmanu i igramo se u zadnjoj liniji.Neozbiljno.Ovakvom utakmicom možemo okrenut kola nizbrdo što nam neide u prilog ako znamo da nam se bliži i gradski derbi i utakmica sezone i još jedan iskorak prema Evropi.Ovo moramo ozbiljno svatiti da nam se nerazbije od glavu.
Dzankovic kao da nije na terenu bukvano ne postoji.
Radovac forma nula.
Zajmovic igra neozbiljan fudbal doslovno se zayebaje.
Radovac forma nula.
Zajmovic igra neozbiljan fudbal doslovno se zayebaje.
Kako udara četnička nejač svaki start na igrača, nijedan na loptu. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Sudija je debil. Prije par minuta na par metara od Brandaa kada ga povlace i ne svira ništa. Tu je po zadatku, sta ce?!
Radovac i Pršeš očajna utakmica...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Bandic je teska ****
Cist penal ko suza, e sad sto je Vehabovic glup i uklizaje u noge igracu koji ide u korner to je vec druga prica.
-
- Kontakt:
Šta bola? Pa ne može očigledniji start na loptu, ne znam u šta gledaš. Izmišljen penal 101%.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nikad na zelenu granu
Po igri nisu ni zaslužili više. Dno dna, nema truda ni zalaganja. Prvi gol Leotara ko da su pioniri. Ko fol odmarat će za finale da dočekaju finale u što boljoj atmosferi. Gubiš od Leotara, pa zamisli šta će nam zrinjski uraditi. Neka je sve aktere ove bruke sramota.
Antoni Bandic
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Danas svi nula bodova
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ko nije bio na tribinama i svjedocio instrukcijama s klupe domace ekipe da se igra grubo i u kost, vjerovatno ce reci da je igra Veleza bila losa. Ali pod okolnostima i uslovima u kojima se igralo, bolje nije moglo.
Strucni stab Leotara ohrabruje svoje igrace da "lome noge", svadjaju se s klupom Veleza i publikom iz Mostara. Necuveno divljastvo i primitivizam.
Nadam se samo da niko od nasih igraca nije povrijedjen.
Penal smijesan...presmijesan. Golim okom se jasno vidjelo da je cisto iznesena lopta u korner, ali nazalost, jedan od boljih sudaca u ovoj sezoni (ako zanemarimo aferime iz proslosti) je vidio priliku da se posluzi Vicologijom fudbala i zajedno s pomocnikom dosudi najstrozu kaznu.
Iako nije sportski, Leotaru i onim divljacima s klupe zelim ispadanje iz PL i da se vise nikada ne vrate. Pored jednog gospodskog Posusja ova grupa agresivnih primitivaca ne zasluzuje najvisi rang.
Strucni stab Leotara ohrabruje svoje igrace da "lome noge", svadjaju se s klupom Veleza i publikom iz Mostara. Necuveno divljastvo i primitivizam.
Penal smijesan...presmijesan. Golim okom se jasno vidjelo da je cisto iznesena lopta u korner, ali nazalost, jedan od boljih sudaca u ovoj sezoni (ako zanemarimo aferime iz proslosti) je vidio priliku da se posluzi Vicologijom fudbala i zajedno s pomocnikom dosudi najstrozu kaznu.
Iako nije sportski, Leotaru i onim divljacima s klupe zelim ispadanje iz PL i da se vise nikada ne vrate. Pored jednog gospodskog Posusja ova grupa agresivnih primitivaca ne zasluzuje najvisi rang.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Sve se slažem, ja sam se čak iznenadio u pojedinim momentima koliko naši žestoko ulaze u duele. Najviše me strah bilo neke povrede, ne ponovilo seZoom088 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 18:43Ko nije bio na tribinama i svjedocio instrukcijama s klupe domace ekipe da se igra grubo i u kost, vjerovatno ce reci da je igra Veleza bila losa. Ali pod okolnostima i uslovima u kojima se igralo, bolje nije moglo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.