Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mislim da je Zeljo kao klub morao vise od njega savjeta i znanja da uzme da nebude samo legenda koja je "nekad nesto" ,morali su to znanje i sta sve ne više da iskoriste ...Sad je ostalo sve u sjecanju i mozda kajanju sto i Zeljo a i BH fudbal vise nisu slusali njega .Sto napisa @Balja legenda koju nismo dovoljno iskoristili iz ovog ili onog razloga
Pocivaj u miru Ivice,nek Grbavica stadion ponese tvoje ime toliko si ih barem zaduzio,pa da u gradu imamo dva stadiona sa imenima legendi ovoga grada.
Pocivaj u miru Ivice,nek Grbavica stadion ponese tvoje ime toliko si ih barem zaduzio,pa da u gradu imamo dva stadiona sa imenima legendi ovoga grada.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Rip
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Počivaj u miru legendo 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pocivaj u miru legendo.
Veliki covjek. Pocivaj u miru legendo.
-
- Kontakt:
Stadion Grbavica mora nositi ime Ivice Osima!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Pocivaj u miru istinski Gospodine. Voli te tvoje Sarajevo!
-
- Kontakt:
To je najmanje sto mogu uciniti, a ja vjerujem da ce Manijaci izaci s tim prijedlogom
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
+1miky_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 15:50Mislim da je Zeljo kao klub morao vise od njega savjeta i znanja da uzme da nebude samo legenda koja je "nekad nesto" ,morali su to znanje i sta sve ne više da iskoriste ...Sad je ostalo sve u sjecanju i mozda kajanju sto i Zeljo a i BH fudbal vise nisu slusali njega .Sto napisa @Balja legenda koju nismo dovoljno iskoristili iz ovog ili onog razloga
Počivaj u miru legendo sa druge strane Miljacke.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Skoro sam bio u Grazu i oduševilo me koliko ga ljudi tamo vole i poštuju. Mada raje ne zna ko je trenutna gradonačelnica npr ali za Osima su manje više svi čuli.miky_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 15:50Mislim da je Zeljo kao klub morao vise od njega savjeta i znanja da uzme da nebude samo legenda koja je "nekad nesto" ,morali su to znanje i sta sve ne više da iskoriste ...Sad je ostalo sve u sjecanju i mozda kajanju sto i Zeljo a i BH fudbal vise nisu slusali njega .Sto napisa @Balja legenda koju nismo dovoljno iskoristili iz ovog ili onog razloga
Siguran sam da će Graz uskoro dobiti ulicu s njegovim imenom.
Red bi bio da u Sarajevu stadion Grbavica nosi njegovo ime.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To će se izglasati bez problema.ExBlueone je napisao/la: ↑01 maj 2022, 16:57Skoro sam bio u Grazu i oduševilo me koliko ga ljudi tamo vole i poštuju. Mada raje ne zna ko je trenutna gradonačelnica npr ali za Osima su manje više svi čuli.miky_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 15:50Mislim da je Zeljo kao klub morao vise od njega savjeta i znanja da uzme da nebude samo legenda koja je "nekad nesto" ,morali su to znanje i sta sve ne više da iskoriste ...Sad je ostalo sve u sjecanju i mozda kajanju sto i Zeljo a i BH fudbal vise nisu slusali njega .Sto napisa @Balja legenda koju nismo dovoljno iskoristili iz ovog ili onog razloga
Siguran sam da će Graz uskoro dobiti ulicu s njegovim imenom.
Red bi bio da u Sarajevu stadion Grbavica nosi njegovo ime.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šta je čovjek penal svirao
Kriminalac obični majku yebo.

Kriminalac obični majku yebo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Par momenata prije penala stoji bukvalno nekoliko metara od duela kada je čovjek zaglrio Brandao oko pasa i vuče ga. Nema faula!
U prvom sudija od 3 ofsajda koja sam ja upratio nije ni jedan pogodio. Sve tri pogrešna, ne može baš biti slučajno.
Ja ne znam do kada će se trpiti ovo orgijanje. Daj Bože da izađe na dobro.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 18 gostiju.