Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Zivio Matri.....Uvijek mi se svidjao njegov pristup i posevecenost fudbalu i klubu za koji igra,a sad naravno u mom omiljeno klubu jos jednom pokazuje kakav je talenat,nadam se da ce drzati ovaj tempo i da ce ga zaobici povrede...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- SoloJuve26
- Kontakt:
Evo napokon i mi pobjedismo doso je i nas red
Nema se puno sta reci,,
sörensen, jes da je mlad al brate on nesmi vise da igra na desnu stranu, Njega treba iznajmiti nekom malom klubu,
Inace me Barzagli pozetivno iznenadio. za nake male pare dovedismo pravog igraca.
Matri, sta reci 2 gola fantasticno....kad nam je jedan spic zandji put dao gol, nesjecam se nija
Toni... ija sam ga kritikovo kad su ga doveli al ako onako nastavi davati golove ima da kupim njegov dres
Matri-Toni bi moglo nesto biti do ljeta barem samo da ovaj Krasic jednom proradi, baca se ko zaba u vodu,,

Nema se puno sta reci,,
sörensen, jes da je mlad al brate on nesmi vise da igra na desnu stranu, Njega treba iznajmiti nekom malom klubu,
Inace me Barzagli pozetivno iznenadio. za nake male pare dovedismo pravog igraca.
Matri, sta reci 2 gola fantasticno....kad nam je jedan spic zandji put dao gol, nesjecam se nija

Toni... ija sam ga kritikovo kad su ga doveli al ako onako nastavi davati golove ima da kupim njegov dres

Matri-Toni bi moglo nesto biti do ljeta barem samo da ovaj Krasic jednom proradi, baca se ko zaba u vodu,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ja mislim da je Quagliarella zadnji napadac koji je postigao gol
Buffon
x - Bonucci - Chiellini - De Ceglie
Aquilani - Melo - Marchisio
Krasic - Matri - Quagliarella
ovo bi bilo prejako!

Buffon
x - Bonucci - Chiellini - De Ceglie
Aquilani - Melo - Marchisio
Krasic - Matri - Quagliarella
ovo bi bilo prejako!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- SoloJuve26
- Kontakt:
Jos da nam je tu Dani Alves na desnu stranu i eto nam lige i lige prvaka 

Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 06 feb 2011, 13:43, ukupno mijenjano 2 puta.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Daleko smo još od izlaska iz krize 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
dafy, italia jel sad Il CapitanoIl Capitano je napisao/la:Matri ale

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
zabi ga Amauri...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
ne razumijem.. hoces reci da ja svakog igraca koji zaigra dobro nazovem Il Capitanom?juventus 0244 je napisao/la:dafy, italia jel sad Il CapitanoIl Capitano je napisao/la:Matri ale, molim odgovor

Nisi skontao pitao sam da nije ovo tvoj novi profil na forumu (Il capitano,jer si prije imao dafy, a sad italia)). Ali haj dobro nema veze ako je toliko teško skontati.Italia je napisao/la:ne razumijem.. hoces reci da ja svakog igraca koji zaigra dobro nazovem Il Capitanom?juventus 0244 je napisao/la:dafy, italia jel sad Il CapitanoIl Capitano je napisao/la:Matri ale, molim odgovor
ja njih cijenim, ali Il Capitanom mogu nazvati samo onoga ko to zaista zasluzuje da bude u buducnosti.. a to je za sada po meni samo Claudio..
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Istorija Juventusa - vol.1
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3091.html
Istorija Juventusa - vol.2
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3103.html
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3091.html
Zeleo bi da pozdavim sve postovaoce i fanove naseg voljenog kluba Juventusa. Zeleo bi da ovim tekstovima pokazem sjaj i snagu naseg kluba i Agnelli porodice vlasnika Juventusa…
Agnelli porodica je najvaznija Italijanska porodica u njenoj istoriji. Oni se smatraju tvorcima industirijalizacije Italije, ne samo Italije vec i cele Evrope i sveta. U istunu ova porodica je ucestvovala i dalje ucestvuje u kreiranju ekonomske slike sveta, i politicke slike sveta.
Tacnih podataka nema, i ako ih ima zakljucani su u tajnim sefovima u zgradi Via Giacosa u torinu gde su rezdincije Agnelli porodice. Pretpostavke odakle potice porodica Agnelli su razlicite neki kazu da poticu iz Venecije, drugi iz Mantove, a treci iz Napulja.
Smatra se da je porodica Agnelli osnivac crnog plemstva, I da su se kasnije preselili i osnovali grad Chieri. Grad od stotinu tornjeva plemickih porodica, koji se nalazi blizu Torina. Neki istrazivaci kazu da je porodica Agnelli nastala jos u 16 veku u Racconigi. Koji se podelio u dva ogranka prvi koji je dao prko 800 doktora nauka i drugi koji je dao najznacajnije biznismene. U drugom delu se nalazi Franco Giuseppe Agnelli rodjen Racconigi 1789 god. i deda je osnivaca Fiat. On odlazi u Carignano oblast Pijemonta. Gde pocinje da se bavi proizvodnjom i tgovinom secera. Gde stice ogroman kapital i pocinje da kupuje banke i da ulaze u nekretnine. On ima sina Eduarda koji kasnije dobija tri sina od kojih je najstariji sin Giovanni osnivac Fiata.
Eduardo je ozenio cerku tadasnjeg grofa Di San Faustina, Virdziniju od Burbona. Giovanni Agnelli je osnovao Fiat 1899 god. Prva fabrika je imala 35 zaposlenih i proizvodila 24 automobila. A vec 1906 godine proizvode preko 1400 automibila ostvarujuci rekordne profite. I tada dolazi vreme Giannia i njegovog brata Umberta Agnellija, cije zivote i karijere cu obraditi u sledecim tekstovima. Za ovu porodicu kazu da je jedna od najmocnijih u svetu pored Rotsilda, Rokfelera, i Varburga, i Morgana. Za njih ima dosta kontroverzi odtoga da su osnivaci trilateralne komisije, i Bildenberske grupe do Rimkog kluba.
Za Giannia Agnellija sam Bzezinski kaze da je covek genije, i jedan od vladara sveta. Osnivac Rimskog kluba za kojeg se smatra da je najmocnija svetska organizacija sa preko 300 ljudi je Aurelio Pecei sam direktor u Fiatu i direktno podredjen Gianniu Agnelliju. Ispod Rimskog kluba kao njihovo telo je nastala Bilderbenska grupa i Trilateralna komisijia kao podgrupe Rimske grupe. Oko Rimskog kluba se vezu razne kontroverze da ima svoju obavestajnu sluzbu da za njih radi Mosad, Cia, i da koristi usluge KGB.
Ne znam da li su vam poznate Crvene Brigade, koje su sejale strah u Italiji i eliminisali protivnike. Za njih kazu da ih je osnovao Agnelli i Rimski klub kao svoju vojsku koja je uklanjala svoje protivnike. Kada im je zasmetala Crvena Brigada rasformirali su ih i Kazu osnovali mafiju u nezapamcenom obliku koja je radila za Rimski klub na jednom sudjenju mafiji kada su pohvatani mafijasi iz Corleonea, rekli su da su oni samo radili po naredjenjima Iz Torina, i Milana. Salvatore Rina, je izjavio da mafija nije u Siciliji nego je mafija u Torinu i Milanu, misleci na porodice Agnelli, Moratti i Pirelli.
U sledecim tekstovima cu se osvrnuti na zivot Giannia i Umberta Agnellija, i na njihove firme…
Istorija Juventusa - vol.2
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3103.html
Gianni Agnelli je sin Edoarda Agnelli i Virginije Burbon del Monte. Ime je dobio po dedi osnivacu Fiata Giovanniu Agnelli. Gianni Agnelli je rodjen 12.03.1921, a umro je 24.01.2003…
Gianni Agnelli je legendarni industrijalac koji je kontrolisao preko Fiata 4.4 posto BDP Italije, 3.1 posto radne snage, 16.6 posto svih investicija, i inovacija u Italiji. Za njega kazu da je bio velikis ekscentrik koji cak postavio nove trendove u modi. Vazio je za velikog zavodnika koji je uspeo da zavede sve lepe zene sveta.
Vezuju se njegove romanse sa Marilyn Monroe, Sophiu Loren, Brigitte Bardot i Jeckie Kennedy. U to vreme je imao najeksluzivniju jahtu crne boje od drveta koja i dan danasostavlja bez daha, i vazi za jednu od najskupljih jahti. Zavrsio je Pienerolo konjicku akademiju, i prava na Torinskom univerzitetu. Borio se u drugom svetskom ratu na Ruskom frontu gde biva ranjavan. Dok je njegov deda proizvodio tenkove i oklopna vozila za Musolinija. Posle poraza Musolinija Giannija Agnellija uzima Americka vojska kao prevodioca zbog odlicnog znanja Engleskog jezika. Posle smrti njegovog dede on nasledjuje poslovnu imperiju pod patronatom Vittorio Valetta koji je bio desna ruka njegovog dede, 1966 godine je preuzeo komandovanje Fiataom koji pocinje ekspanziju na svim poljima. Preuzece Ivecco. Otvarace fabrike u Rusiji, Brazilu. 1970 god pradaje deo Gadafijevo Latificu, ali ubrzo otkupljuje i taj deo deonica.
Ziveo je jako burno, i bio je jedan od najmocnijih ljudi sveta. Ozenio se 1953 godine Marella Caracciilo polu Amerikanka, polu Italijanka aristokratskog porekla. Sa njom je dobio sina Edoarda rodjen 9.07.1954 god. Nikad nije mogao da isprati oceve ambicije. Poceo je da se drogira i zamonasio se u budistickom hramu. Ubio se 2000 godine skocivsi sa mosta. Gianni Agnelli je imao i cerku Margeritu. Koja se udala sa Francuskog slikara i playboya Elkanna. Sa kojom je dobila dva sina Johna Elkanna i Lapa Elkanna.
1996 godine je imenova za svoga naslednika Giovannija Agnellija sina Umberta Agnellija, koji je medjutim umro od retkog oblika raka krvi. Posle toga imenovao je za svoga naslednika i naslednika Agnelli imperije Johna Elkanna i Andreu Agnellija. Koji su polse njegove smrti bili pod zastitom Franca Grandea Stevensa, i do smrti Umberta Agnellija.
Gianni Agnelli je umro od raka prostate. Ostace upamcena njegova bezrezverna ljubav prema Juventusu. Od kada je preuzeo odgovornost u porodici prema Fiatu, ostace njegova fenticna zaineteresovanost prema Juventusu, uvek se odnosio prema Juventusu kao prema trecem detetu. Kako kaze nasa legenda Boniperti, svako jutro u 6 sati ga je zvao Agnelli da se informise oko Juventusa, pa je onda prelazio na druge stvare. Tako je radio sve do smrti svako jutro u 6 sati je dolazio ili zvao klub da se informise oko svega. Ostace zapamcena njegova recenica na samrti kada je pozvao Andreu Agnellija i John Elkanna i ostavio im zavet da sve mogu da pordaju ali Juventus uvek mora da ostane u rukama porodice, i da se odnose prema klubu kao prema svome detetu. Za zivota je dobio titulu dozivotnog senatora, i nadimak l'Avvocato. Bio je blizak prijatelj i nekim rdojackim vezama sa Rockfelerima i blizak poslovni partner Rotsildima, osnivac je Rimskog kluba, Bildenberske grupe i trilateralne komisije.
U sledecim delovima cu vas upoznati sa zivotom Umberta Agnellija, John Elkanna i Andreje Agnellija i poslovima porodice Agnelli. Forza Juve. Nadam se da su naslednici culi reci naseg avoccata da se ophode prema Juventusu kao prema svome detetu…
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
a nije jarane nisam te skontao, ni pomislio nisam da na to mislis
.. ne bi ja nikad mjenjao sa daffy da me oni lopovi admini nisu banovali 

AhaItalia je napisao/la:a nije jarane nisam te skontao, ni pomislio nisam da na to mislis.. ne bi ja nikad mjenjao sa daffy da me oni lopovi admini nisu banovali

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
haha, jos kad skontas da je nick nastao u toku svjetskog prvenstva shvatis da je jos bolji 

dzenan01 je napisao/la:Daleko smo još od izlaska iz krize
Kratko, al' vrlo pametno receno. U pravu si!
Pozitivno:
1) Del Neri mjenja formaciju 4-3-3 u trenutku kad Cagliari imaju dominaciju, i time dobijamo momenat.
2) Matri. Jest da je malo preskup ako hocemo da ga otkupimo, al moje misljenje je da se treba otupiti, s tim da se Quagu zahvalimo za sve i vratimo ga u Napoli.
Matri mi malo baca Na Treza, puca lik na sve sto se mu dodje noge, i uvjek na pravom mjestu. Ima izgleda nos za gol, bas kao dobri stari Trez

3) Barzagli. Ako zadrzi ovaj stabilni nivo i poveze jos koju tekmu, onda mozda mozemo imati jednu solidnu zadnju liniju.
Negativno
1) Krasic. Postao i suvise providan u ovoj formaciji 4-4-2 u koju se Del Neri kune. Kad je izasao, i kad se malo formacija promijenila, tek tada se protivnik dao malo zbuniti. Moje misljenje je da treba da odmori malo, i protiv inter nek udje s klupe.
2) Sorensen. Ne siguran skroz. Jest da se snalazi nesto malo bolje od Motte, al previse nesiguran na svom mjestu.
3) Igrali smo "samo" protiv jednog Cagliari, koji nas je ipak u nekim navratima napadao i bio prijetnja za gol.
Pravi test tek dolazi sada protiv zahuktalog Intera. Del Neri treba da se dokaze. Dosta igraca mu se vraca na teren. Ovaj put je pogodio sa izmjenama, iako je na prvu izgledao i suvise smijesno. Malo je smirio situaciju, ali izlazak iz krize je jos daleko.
Forza Juve!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Amauri pogodio i to skaricama
A Gio igra li, igra...pod hitno ga treba vratit'

A Gio igra li, igra...pod hitno ga treba vratit'
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Dobro zapažanje brate, ali za ovo mislim da bi bilo dobro zadržati i jednog i drugog, jer su oni dobri igrači i više od toga. Jeste da je rizik nakon ove povrede, ali vrati će se bum bum jači nego prije povrede. A sad bi bilo dobro da se malo pokrenu pregovori sa Realom oko Benzeme, jer Adebayor zabija kao lud i moglo bi se tu nešto odraditi, jer Mourinho ionako nešto ne gotivi Benzemu.Adinjo je napisao/la:2) Matri. Jest da je malo preskup ako hocemo da ga otkupimo, al moje misljenje je da se treba otupiti, s tim da se Quagu zahvalimo za sve i vratimo ga u Napoli.
Forza Juve!
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Idealna riješenja za sljedeću sezonu su Georghe Elokabi na poziciju lijevog beka i Mirko Vučinić u napad...Za ta dva transfera potrebno je 30 mil €...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ahahahhahahaBianconeri1988 je napisao/la:Idealna riješenja za sljedeću sezonu su Georghe Elokabi na poziciju lijevog beka i Mirko Vučinić u napad...Za ta dva transfera potrebno je 30 mil €...
Sam MIrko vrijedi minimum tih 30mil....
a stvarno ne znam sta protiv Quagliarelle imate.. povreda ok, ali vratit ce se on jaci i bolji.. i samo je on igrac koji nam fali u ovoj godini a ekipa ove i ekipa prosle godine DRASTICNO razlicita.. radi koga? pa Qugliarelle.. ako i njega propuste (kao Caceresa) radi povrede.. onda stvarno su kreteni 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.