English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Zakuhalo se. Nadam se da cete uspjeti rijesiti i uskladiti sve do 15h kad nastupa Evropski i svjetski prvak 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- Marsal
- Kontakt:
E i ovo da ti kažem seljačino raspala licemjerna iako sam ti na listi gnjavatora.wadethegreat je napisao/la: ↑01 maj 2022, 13:18E nek sam i ja isprobao ovu fintu sa gnjavatorima cistije i preglednije mi forum izgleda.
Bega brate nemoj sta zamjeriti ti makar ne vrijedas i ne zelis zlo nikada iako se ne slazemo u stavovima.
Prvo momku koji raspravlja sa tobom bez ijedne uvrede kažeš ovo...
...što implicira da nije normalan i da je glup toliko da si zamalo dobio aneurizmu i onda kad ti se odgovori istom mjerom ti uzvratiš sa...wadethegreat je napisao/la: ↑01 maj 2022, 13:04Kazem ti nije tvoj dan brate inace si normalan danas zamalo spontanu aneurizmu da dobijem od tebe.
... i onda kasnije nešto plačeš o vrijeđanju i momku kojeg si uvrijedio kažeš ti makar ne vrijeđaš.wadethegreat je napisao/la: ↑01 maj 2022, 13:10Hvala ti brate Dabogda ti se nekom bliznjem to desilo Amin.

Hahaha kakva si ti moralna olupina nabijem te na qrac.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Svi smo mi Marsal, al' samo je jedan s mudima.
Zivio nam.
Zivio nam.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Moj te pipo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 01 maj 2022, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Di Tuchelo u najjacem sastavu na IQa. Sta ti je rec postovanje.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Maršal nastupa srčano.

Nema svakako admina, neradni je dan.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Asterix vazda Skauzer bio. Bratina.
Ajde utusenko salji **** u nizi rang
RJ 2A 1 G
RJ 2A 1 G
hahahahahahahahahaha
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Nema to veze sa time što mi nismo osvajali ligu prvaka. Osvajale su je mnogo gore ekipe od nas i šta s tim? Liga prvaka je kup koji trenutno ne može pera odbiti Premiershipu u svakom pogledu. Finansijskom, medijskom, prestižu, kvalitetu utakmica. Grupna faza lige prvaka je takođe teška lakrdija gdje je 80% utakmica potpuno negledljivo.darker10 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 09:44Pa naravno da ces to rec kad tim koji simpatises nikad nije uzeo istu![]()
Mozes rec i da ti ligu moze odlucit povrede kljucnih igraca u recimo decembru kad igras haman 7,8 utakmica.Evo recimo Chelsea je u periodu od 1. decembra do 2. januara odigrao 7 utakmica, zijanio jednom, 4 puta igrao remi i dvije utakmice dobio.U tom periodu se efektivno i izgubio prikljucak sa Sitijem a u tom periodu je recimo bio nenormalan broj povreda i covid slucajeva.
Eto vi imate dvije lige prvaka i opet vas niko ne smatra većim klubom od Arsenala. Mislim da čak ni vi sebe ne smatrate hahah
Marsal se bezveze nervira.
41:34
Odem na 2 sata, 10 stranica ispisali
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Sami cemo se banovati nek ne ulazi.
Dozovi se druzeBenWhite je napisao/la: ↑01 maj 2022, 14:19Nema to veze sa time što mi nismo osvajali ligu prvaka. Osvajale su je mnogo gore ekipe od nas i šta s tim? Liga prvaka je kup koji trenutno ne može pera odbiti Premiershipu u svakom pogledu. Finansijskom, medijskom, prestižu, kvalitetu utakmica. Grupna faza lige prvaka je takođe teška lakrdija gdje je 80% utakmica potpuno negledljivo.darker10 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 09:44Pa naravno da ces to rec kad tim koji simpatises nikad nije uzeo istu![]()
Mozes rec i da ti ligu moze odlucit povrede kljucnih igraca u recimo decembru kad igras haman 7,8 utakmica.Evo recimo Chelsea je u periodu od 1. decembra do 2. januara odigrao 7 utakmica, zijanio jednom, 4 puta igrao remi i dvije utakmice dobio.U tom periodu se efektivno i izgubio prikljucak sa Sitijem a u tom periodu je recimo bio nenormalan broj povreda i covid slucajeva.
Eto vi imate dvije lige prvaka i opet vas niko ne smatra većim klubom od Arsenala. Mislim da čak ni vi sebe ne smatrate hahah
Marsal se bezveze nervira.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Svi nervozni, ne može se janje okretati, a utakmice nikad početi.
#Voajeroljupci na respiratorima.
IQ-u danas dokazuje svoj IQ-u

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Trenutno korisnika/ca: Invincibles14 i 5 gostiju.