problem je sto ce mozda max 15 minuta dobit da igra pa sad dali ce uspjeti zabit to ce se vidjet al nevjerujemRiNo je napisao/la:Unitedu jeste zabio 2 gola, prvi kad je nadskočio 20 cm nižeg Evru, a drugi isto glavom kad je njegov čuvar Carrick nije uspio izbiti. Ne znam koliko to pokazuje da mu United leži, vidjet ćemo.el-fighter je napisao/la:Njemu lezi United.....igrao je 2 puta protiv njih i postigao 2 gola.....sad ce nastaviti tu tradiciju......KONGO je napisao/la:Dzeko je vrlo dobro odigrao danas za tako malo vremena ! Ipak stojim iza toga da je najbolju partiju pruzio u prvoj tekmi vs. Wolverhampton. K'o da gledam da ce ga zabit protiv Uniteda...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- majestic24
- Kontakt:
Dzeko ima sporu reakciju za Premiershipa. Ovdje nema mjesta da se namjestas za sut. Pa Dzekin svaki sut zavrsava u bloku
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Glavni problem (barem po meni) u ovom svemu je sto Dzeko igra poziciju koju nikada u svojoj karijeri, do sada, nije igrao, a to je krilni napadac i njemu ta pozicija ocito ne lezi. Istina je da on zna probiti sa krila, ali opet je puno korisniji kao centralni napadac, a ne krilni.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da. Vidjeli ste kako Cityu brže ide kada on nije u igri no svakako je da ima još vremena da se prilagodi.majestic24 je napisao/la:Dzeko ima sporu reakciju za Premiershipa. Ovdje nema mjesta da se namjestas za sut. Pa Dzekin svaki sut zavrsava u bloku
Svaki početak je težak.
Lezi njemu United definitivno, zabijao im je zato sto mu je imao ko ubaciti lopte..RiNo je napisao/la:Unitedu jeste zabio 2 gola, prvi kad je nadskočio 20 cm nižeg Evru, a drugi isto glavom kad je njegov čuvar Carrick nije uspio izbiti. Ne znam koliko to pokazuje da mu United leži, vidjet ćemo.el-fighter je napisao/la:Njemu lezi United.....igrao je 2 puta protiv njih i postigao 2 gola.....sad ce nastaviti tu tradiciju......KONGO je napisao/la:Dzeko je vrlo dobro odigrao danas za tako malo vremena ! Ipak stojim iza toga da je najbolju partiju pruzio u prvoj tekmi vs. Wolverhampton. K'o da gledam da ce ga zabit protiv Uniteda...
Vraga ce sad zabiti, ima da ga majmuni skroz ignorisu kad udje da igra.
cim edin ne igra city zabije po 3.cim on ude nemoze se ni prilika stvoriti.hahahaha
one only david beckham
za medalju sibeckham je napisao/la:cim edin ne igra city zabije po 3.cim on ude nemoze se ni prilika stvoriti.hahahaha

- spielführer_21
- Kontakt:
Nemojte ga, molim vas, citirati. Ni njega ni onog @hrk, na ignore su mi i predlažem i vama da ih svi stavite na ignore i onda neka pišu qrcu svom..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
istina bolispielführer_21 je napisao/la:Nemojte ga, molim vas, citirati. Ni njega ni onog @hrk, na ignore su mi i predlažem i vama da ih svi stavite na ignore i onda neka pišu qrcu svom..
one only david beckham
-
- Kontakt:
ma dobar dzeko
Bitno je da je tebi Beckham englez drazi i Real Madrid a Dzeku ko **** ccc koji si ti debil sine dragi.beckham je napisao/la:istina bolispielführer_21 je napisao/la:Nemojte ga, molim vas, citirati. Ni njega ni onog @hrk, na ignore su mi i predlažem i vama da ih svi stavite na ignore i onda neka pišu qrcu svom..
Samo jedan klub Velež Mostar
Balavac teski!beckham je napisao/la:cim edin ne igra city zabije po 3.cim on ude nemoze se ni prilika stvoriti.hahahaha
Tebi boli to sto si jedna obicna PROPALICA i sto NISTA u zivotu nisi uspjeo napraviti.beckham je napisao/la:istina bolispielführer_21 je napisao/la:Nemojte ga, molim vas, citirati. Ni njega ni onog @hrk, na ignore su mi i predlažem i vama da ih svi stavite na ignore i onda neka pišu qrcu svom..
- NoName
- Kontakt:
Da li je trollanje dozvoljeno na ovom forumu? Čini se da jeste pa da onda svi opletemo... Admine, potvrdi molim te.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Il Capitano
- Kontakt:
Uvijek neki papak se mora naci 

-
- Kontakt:
ma lik je glup mater **** dzeko ubica treba da se ponosis s tim sto imamo takvog igraca
Inace mi je draze citati prepiranja izmedju forumasa, ali evo i neko moje vidjenje oko Edina....istina je da se jos nije uklopio, tj. u nemilosti je svojih suigraca(sto je to tako, mi trenutno ne znamo), ne dobija lopte, 180 stepeni drugi stil igre i evo cak je zavrsio na klupi....istina je isto da je dosao nakon pauze od 30 dana, ali opet sad ce i 30 dana kako je dosao u klub, tako da nije bas opravdanje za profesionalca da mu treba dur da se vrati u formu...nas narod je inace mentalitetom cudan skroz, ne trpi se uspjeh pojedinca ni kolektiva(hari mata hari 3i na eurosongu, imam osjecaj da je veca sreca bila kad je onaj brajic ili kako se vec zove bio 15i, a pisac osvoji nobelovu, ko da je silovao novorodjence). Ovo je bilo sve nekako okolo kole, u biti zelim reci da sam prije svega PONOSAN i SRETAN sto imamo igraca u kojeg su uprte sve oci, igrac od kojeg se ocekuju golovi u najjacoj ligi svijeta. Ponosan sam sto sam bosanac i hercegovac, ponosan sto smo mala drzava sa problemima i belajima, ali najrahtnija u nekim trenucima:) Ponosan sto u novinama SPORT vise prvih 10 stranica nije posveceno Adi Musli-u, nekakvim Jasenkama iz Juzne Koreje......svaka njima cast i bez omalovazavanja, ali konacno mozemo citati o jednom Mancesteru, Galati, Stoke-u......nek Edin ne da vise nikako gol, ali cu svake subote sjediti pored ekrana i gledati ga ako nista na klupi i molit Boga da udje da ga mogu gledati i dozivljavati......ne moramo ni na evropsko prvenstvo, ali opet cemo svake godine iz dana u dan cekati i pjevati hajmo Bosno...........hvala ti Boze sto sam jedan od nekoliko miliona sretnika, hvala sto sam drzavljanin ove male zemlje
p.s. izvinjavam se sto djelovi texta nisu bili konkretno o Edinu
Lijep pozdrav
p.s. izvinjavam se sto djelovi texta nisu bili konkretno o Edinu
Lijep pozdrav
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dzeko je klasa a ovi balavci mogu samo da piskaraju ovde po forumu i da ga blate,samo to mogu ali preko foruma...
Bolje se udarajte tom tastaturom po glavi mozda dodjete do pameti nekako...
Jos jednom
Klasa!!!
Jos jednom
Klasa!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko dijamantu

[quote="Ponos Torina"]Dzeko je klasa a ovi balavci mogu samo da piskaraju ovde po forumu i da ga blate,samo to mogu ali preko foruma...
Jos jednom
Klasa!!![/quot
pa ljudi budite realni.kakvo je to pojacanje koje u 4 ligaske utakimce ne zabije go.jedan suarez covjek nije trenirao zabije go.pazzini dosao covjek u inter u 2 utakmice 3 gola zabije.mrtvi adbebajor koji nije sto godina igrao protiv sevilje zabije go.a ovaj nas kloc nemoze da osuta prema golu a ne da zabije go.i on je masina neka.on je k.... moj
Jos jednom
Klasa!!![/quot
pa ljudi budite realni.kakvo je to pojacanje koje u 4 ligaske utakimce ne zabije go.jedan suarez covjek nije trenirao zabije go.pazzini dosao covjek u inter u 2 utakmice 3 gola zabije.mrtvi adbebajor koji nije sto godina igrao protiv sevilje zabije go.a ovaj nas kloc nemoze da osuta prema golu a ne da zabije go.i on je masina neka.on je k.... moj
one only david beckham
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 33 gosta.