English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Cekam jos da napisu da je "prestiznije" bit cetvrti u pl nego uzet lp 

- wadethegreat
- Kontakt:
Jučer je Real Madrid osvojio titulu La Lige, što znači da će Chelsea inkasirati 10 miliona eura (klauzula u ugovoru Edena Hazarda).
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Sad bas pisemo na temi Celzija o tome cirkus koliko je to ispao dobar transfer za Celzi od njegove kupovine do prodaje savrseno odradjeno.
- wadethegreat
- Kontakt:
E nek sam i ja isprobao ovu fintu sa gnjavatorima cistije i preglednije mi forum izgleda.
Bega brate nemoj sta zamjeriti ti makar ne vrijedas i ne zelis zlo nikada iako se ne slazemo u stavovima.
Bega brate nemoj sta zamjeriti ti makar ne vrijedas i ne zelis zlo nikada iako se ne slazemo u stavovima.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ebiga karma cista.
Mi naguzili Real oko Edena oni nas oko Rudija.
Da nije bilo ove situacije u klubu Rudi bi ostao vise puta receno da je Celzi prva opcija.
Mi naguzili Real oko Edena oni nas oko Rudija.
Da nije bilo ove situacije u klubu Rudi bi ostao vise puta receno da je Celzi prva opcija.
- HuseinKapetan9
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
-
- Kontakt:
Everton ne bi smio danas izgubiti ako misle ostat u ligi, svaki je bod važan. Leeds je isto u teškoj situaciji za ostanak, imaju i težak raspored do kraja
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Arsenal je u Engleskoj veći klub od Chelsea.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Poenta je da se nećemo nikada ni složiti, jer vama više odgovara bliža, a nama malo dalja historija. Ne slažu se čak ni oni koji navijaju za isti klub, rade u istoj firmi, žive u istoj kući, itd.wadethegreat je napisao/la: ↑01 maj 2022, 13:18E nek sam i ja isprobao ovu fintu sa gnjavatorima cistije i preglednije mi forum izgleda.
Ja samo imam osjećaj da se većina vas, općenito mislim na forum, nije nikada pretjerano zanimala historijom fudbala, onim nazovimo dosadnim dokumentarcima i slično, a iznenadili biste se sa puno stvari. Govorim ti iz aspekta čovjeka koji je 20 godina živio fudbal.
Danas svi mi uživamo u puno većim blagodatima nego što je to bilo ranije, sjeti se samo svog djetinjstva. Kada sam replicirao za tempo, kazao sam ti da danas igrači imaju sve moguće uslove, suplemente, ishranu, vrhunske sprave, bazene, saune, bukvalno sve što požele, ali ipak nisu toliko daleko odmakli sa performansama u odnosu na neki daleki period u historiji. Razlog, ljudsko tijelo koje ima granicu. Iz tog razloga neko malo više cijeni raniji period, a neko ima i drugačije mišljenje, Bože moj.
Evo ti jedan dobar video koji sam sad našao, period 70-te. Pogledaj pa mi kaži da li su ovi ljudi bili toliko nesposobni i da li se puno toga promijenilo na terenu. Druga stvar, pogledaj publiku i ono šta to njima znači.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Da ih pitas kako, ne bi znali rec

4-IN-A-ROW
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma gledao sam Bega milion dokumentaraca vjeruj mi o Celziju cak Arsenalu Liverpoolu Unitedu itd.
Nisi to tako napisao zato nisam mogao da vjerujem sta pises plus ono poredjenje sa nasom ligom.
Atlete su evoluirale drama sto zbog toga sto se vise zna o ishrani sto su treninzi efikasniji itd itd i suplementi naravno.
Ali isto tako pogledaj recimo u NFLu ljude danas i prije 50 godina cisto primjera radi ne izgledaju kao ista vrsta.
Prije si imao par primjeraka koji su fizicki odudarali takvih je danas na bacanje.
Naravno veca populacija genetski pool i veci broj prilika za ljude su doveli do toga.
Evo konkretno u ovaj klip ubaci Kantea brate i sta mislis sta bi de desilo
.
Za publiku nema dileme to je apsolutno promijenjeno kada su cijenama izbaceni Srednja i niza klasa.
Mozda ne srednja toliko ali je opet umanjeno.
Danas bas moras neke konkretne prihode imati da bi prisustvovao utakmici a da je ne gledas iz zadnjeg reda.
@Emir nemoj tako ubili smo vas u finalu
.
Ova prva je i dan danas misterija zato je mozda i sladja
.
Nisi to tako napisao zato nisam mogao da vjerujem sta pises plus ono poredjenje sa nasom ligom.
Atlete su evoluirale drama sto zbog toga sto se vise zna o ishrani sto su treninzi efikasniji itd itd i suplementi naravno.
Ali isto tako pogledaj recimo u NFLu ljude danas i prije 50 godina cisto primjera radi ne izgledaju kao ista vrsta.
Prije si imao par primjeraka koji su fizicki odudarali takvih je danas na bacanje.
Naravno veca populacija genetski pool i veci broj prilika za ljude su doveli do toga.
Evo konkretno u ovaj klip ubaci Kantea brate i sta mislis sta bi de desilo

Za publiku nema dileme to je apsolutno promijenjeno kada su cijenama izbaceni Srednja i niza klasa.
Danas bas moras neke konkretne prihode imati da bi prisustvovao utakmici a da je ne gledas iz zadnjeg reda.
@Emir nemoj tako ubili smo vas u finalu

Ova prva je i dan danas misterija zato je mozda i sladja

Nego ko vas naguzi za panja lukakua
Jbni Andy Carrol ima bolje statse
Koja su dva najgora transfera u eplu ikad ?
Za mene su Kepa i lukaku. Jedan najskuplji golman ikad
a drugi ukupno u karijeri 33 epl meca za celzi i 5 datih golova a kosto nekih 200 milki ukupno 

Jbni Andy Carrol ima bolje statse

Za mene su Kepa i lukaku. Jedan najskuplji golman ikad

Manchester United, Liverpool i Arsenal su tri najveca Engleska kluba i to ce tako uvijek biti i ostati.
- wadethegreat
- Kontakt:
xG Manchester City 0.57-1.25 Chelsea (Actual score MCFC 0-1 CFC)

Samo za Emira posto cesto potencira ovo.
Dobro posjed ste imali
Ti Torres odmah u kost
.
Oba igraca panic buys jedan jer nismo uzeli Aljisona a drugi jer nismo Haalanda. Ebiga stas.

Samo za Emira posto cesto potencira ovo.
Dobro posjed ste imali

Ti Torres odmah u kost

Oba igraca panic buys jedan jer nismo uzeli Aljisona a drugi jer nismo Haalanda. Ebiga stas.

- Marsal
- Kontakt:
Naravno, neće ti bit Downing, Jovanović, Aquilani, Iago Aspas, Benteke, Borini, Konchesky, Robbie Keane, Poulsen, Balotelli, El Hadji Diouf, Charlie Adam, Alberto Moreno i Lazar Marković bit loši transferi i primjer užasnog poslovanja nego Kepa i LukakuTorres_9 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 13:42Nego ko vas naguzi za panja lukakua![]()
Jbni Andy Carrol ima bolje statse![]()
Za mene su Kepa i lukaku. Jedan najskuplji golman ikada drugi ukupno u karijeri 33 epl meca za celzi i 5 datih golova a kosto nekih 200 milki ukupno
![]()

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Bas mnogo neke nervoze i netrpeljivosti na temi. Ne znam koji je razlog.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Svi pomenuti zajedno nisi kostali vise od lukakuMarsal je napisao/la: ↑01 maj 2022, 13:50Naravno, neće ti bit Downing, Jovanović, Aquilani, Iago Aspas, Benteke, Borini, Konchesky, Robbie Keane, Poulsen, Balotelli, El Hadji Diouf, Charlie Adam, Alberto Moreno i Lazar Marković bit loši transferi i primjer užasnog poslovanja nego Kepa i LukakuTorres_9 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 13:42Nego ko vas naguzi za panja lukakua![]()
Jbni Andy Carrol ima bolje statse![]()
Za mene su Kepa i lukaku. Jedan najskuplji golman ikada drugi ukupno u karijeri 33 epl meca za celzi i 5 datih golova a kosto nekih 200 milki ukupno
![]()
![]()

Cak i pepe je top5 kandidat, duga je lista panjeva placenih preko 50m
Iz svega navedenog da se zaključiti da historija ne može biti nebitna. Stvar je samo rasprave i toga šta kome pogoduje u datom momentu.wadethegreat je napisao/la: ↑01 maj 2022, 13:41Ma gledao sam Bega milion dokumentaraca vjeruj mi o Celziju cak Arsenalu Liverpoolu Unitedu itd.
Evo konkretno u ovaj klip ubaci Kantea brate i sta mislis sta bi de desilo.
@Emir nemoj tako ubili smo vas u finalu.
Ova prva je i dan danas misterija zato je mozda i sladja.
Po meni, čak i bitnija stavka od atleticizma jesu uslovi u kojima se utakmice igraju, odnosno tereni na kojima se igra. Ko god je probao igrati fudbal na našim zelenim oranicama, a onda tu istu loptu šutirao u dvoranama, shvatio je koliko bolje zna lopte na idealno ravnoj podlozi. Evo ti primjer naša Futsal reprezentacija, sve igrači iz domaće lige, koji su otišli na veliko takmičenje. Uzmi s druge strane ove koji igraju na zelenom terenu, dokle bi oni mogli dobaciti? Iz tog razloga sam ti spomenuo Modrića, jer sam želio da kažem da čak i neki anonimusi u idealnim uslovima mogu postati vrhunskim igračima. Općenito, što se Balkana tiče, sve je to u par deka, uz izuzetak 3-4 kluba koji mogu odigrati neku bitniju ulogu.
#Voajeroljupci na respiratorima.