Otici ce gico a sta cete onda?Simpatizer je napisao/la: ↑01 maj 2022, 06:18Odlicni rezultati juce, sad napadamo 2. mjesto.![]()
Sarajevo redovna musterija.
Finale u Zenici ce biti zanimljivo.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Što se mene tiče, čitajući komentare forumskih Pitara i njihovo kmečanje i bijele zastave pred finale, mi smo već pobijedili, bez obzira na rezultat koji će biti
Pa likovi su se već predali

Pa likovi su se već predali

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kako izgleda moćno Avramovski uživo.
Apsolutno super-talentovan, sad što nije napravio bolju karijeru, vjerovatno zbog manjka brzine.
Predlažem trampu, Meleg na Koševu, Avramovski nama
Apsolutno super-talentovan, sad što nije napravio bolju karijeru, vjerovatno zbog manjka brzine.
Predlažem trampu, Meleg na Koševu, Avramovski nama

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa to je realnost. Da si me jucer pitao rekao bi to da su sanse u omjeru 65:35 za vas, eto Haskic se povrijedio koji izgleda nece biti tu, a bitan vam je pravo, pa cemo reci da je omjer 60:40
Ja jedinu sansu vidim na penalima, ili neke teske akrobacije vasih stopera

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nemoj se ti sikirati za nas, zbit cemo redove u finalu, i akoBogda osvojiti
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Dajte nam gicu, evo vam Avramovski
To je već trampa ferari za zastavu, ne može to 

[/quote]
[/quote]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski - Široki Brijeg 5000
Borac - Sarajevo 4500
Rudar - Sloboda 1100
Tuzla City - Željezničar 600
Radnik - Posušje 300
Borac - Sarajevo 4500
Rudar - Sloboda 1100
Tuzla City - Željezničar 600
Radnik - Posušje 300
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da je bilo manje u BL nego u Mostaru?
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A gledaj frende ne napišu uvijek točno netko uđe bez karte, pa sezonske ovo ono u svakom slučaju u nas je bilo vise od 6 tisuca tako da mislim da je i u vas vise od ove brojke...
.....nisam te presto voljeti.....
E cuj 6000

Niko nije rekao da smo dobri ali ti pišeš sudije nam krive, zadnja dva kola i jesu.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 02:47Sve su sudije krive i sto mi nismo u 5 derbija osvojili vise od boda i sto nismo zabili vise od 1 gola. Ako ti je tako lakse onda su sudije krive!fks74 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 22:16Napuši se i ti i one sudije danas.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 21:33Ma kakve naše balerine i kup. Pa svaku derbi utakmicu smo u ovom proljecu zijanili osim domace sa Borcem gdje smo odigrali 1:1. Od mogucih 15 bodova u derbijima protiv Borca 2x, Željezničara, Zrinjskog i Tuzle mi smo osvojili jeb.eni bod.
Tako da nas Velež uzima laganini, ona makedonska ubleha na klupi nek jos uvijek gura Hebiba i Krleta da igraju a posle se žali na sudije.![]()
Ali kad realno pogledamo problem je u nasoj ekipi, a najvise u strucnom stabu.
Rekao bih da je na svim stadionima cifra uvećana za oko 500 gledalaca, osim ovih ispod 500. Njima je dodano pola od iznosa.
To je sasvim logično kada se i dan danas koristi odokativna metoda brojanja gledatelja.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
5000 je ok za Mostar.
- svrakino1921
- Kontakt:
Cuj na Tusnju 600
Pa samo brace TM je bilo 400
Pa stvarno
Pa samo brace TM je bilo 400
Pa stvarno
-
- Kontakt:
Jesi bio na stadionu?
Danas igra Velikan iz Mostara,dupli osvajac VEEEEEEELIKOG pehara Marsala Tita,,osvajac Balkanskog kupa,Cetvrtfinaslista kupa UEFA-e,tim koji je iz BiH odigrao najvise Evropskih utakmica do rata (i nikad kao domacin porazen),klub iz kojeg je 5 igraca proglaseno kao najbolji igraci Yu lige,najvise iz svih timova Yu lige(kao takvi iz BiH,jos su samo 2 igraca proglasavana kao najbolji igraci YU lige i to Pape i Skija niko vise ),prvi tim Iz BiH ciji je igrac osvojio olimpijsku medalju (ja mislim i jedini od fudbalera ali nisam siguran) ,tim koji je iznjedrio i prvog kapitena Yu reprezentaciuje iz BiH,tim koji je imao u svojim redovima 2 igraca koji su nastupali za reprezentaciju Evrope i Svijeta,finalista i moguci osvajac ovogodisnjeg Kupa BiH(treba li jos),GOLEM SI VELEZE

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Jos je igrao 1/8 kupa UEFA i dva puta 1/8 UEFA kupa pobjednika kupova, klub koji je jedini bio u top 100 UEFA rankinga iz nase lijepe drzave, i to cak pet puta u top 100. Klub koji je izbacio prvaka Engleske iz Evrope. Klub koji je stvorio bronzanu kopacku Evrope i igraca koji je bio sedmi na svijetu (ballon d'or). Igrao famozno Evropsko proljece i jos mnogo toga.rodjak je napisao/la: ↑01 maj 2022, 14:16Danas igra Velikan iz Mostara,dupli osvajac VEEEEEEELIKOG pehara Marsala Tita,,osvajac Balkanskog kupa,Cetvrtfinaslista kupa UEFA-e,tim koji je iz BiH odigrao najvise Evropskih utakmica do rata (i nikad kao domacin porazen),klub iz kojeg je 5 igraca proglaseno kao najbolji igraci Yu lige,najvise iz svih timova Yu lige(kao takvi iz BiH,jos su samo 2 igraca proglasavana kao najbolji igraci YU lige i to Pape i Skija niko vise ),prvi tim Iz BiH ciji je igrac osvojio olimpijsku medalju (ja mislim i jedini od fudbalera ali nisam siguran) ,tim koji je iznjedrio i prvog kapitena Yu reprezentaciuje iz BiH,tim koji je imao u svojim redovima 2 igraca koji su nastupali za reprezentaciju Evrope i Svijeta,finalista i moguci osvajac ovogodisnjeg Kupa BiH(treba li jos),GOLEM SI VELEZE![]()
![]()
![]()
DALEKO NAJVECI KLUB U DRZAVI

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Pitari svjesno prebacuju ulogu favorita, vrlo mudro
.
Sarajevo je apsolutni favorit u finalu
.

Sarajevo je apsolutni favorit u finalu

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Direktorcic, ELDIABLO20, feniksptica, Hansestadt, leo1946, Paromlinac, riki46, roccosiffredi, Taree, worchester i 81 gost.