AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Momak ne zna ništa osim loptu opucati van terena. Old school stoper za osrednji klub u Italiji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Romagnoli could stay at Milan next season. Lazio offered him less money than Milan’s new contract offer. He is comfortable at Milan and it’s not excluded that he stays under these conditions
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Kjear - Tomori - Botman - Romagoli ne bi izgledalo loše. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
A Kalulua izostavljas. Pod lupom si zbog zuluma kojeg si upravo pocinio.muha milanez je napisao/la: ↑30 apr 2022, 23:22Kjear - Tomori - Botman - Romagoli ne bi izgledalo loše.![]()

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zaboravio si Kalulua ali mozda njega racunas ko desnog beka.muha milanez je napisao/la: ↑30 apr 2022, 23:22Kjear - Tomori - Botman - Romagoli ne bi izgledalo loše.![]()
Calabria - Kalulu Theo - De Sciglio

I am Lumis, EC3s younger brother
- muha milanez
- Kontakt:
Ne, ne, Kalulu je sa razlogom izostavljen. Ide Calabria svakako na hlađenje. Dobra kombinacija za rotiranje. 
Nek nam je sretno sutra, mislim da ćemo poderat violu.
Od De Sciglia još traume imam.

Nek nam je sretno sutra, mislim da ćemo poderat violu.
Od De Sciglia još traume imam.

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
I meni se sviđa ova Muhina opcija Kalulu na desnom beku, pogotovo ako Romagnoli ostane.
Šteta je onako fin centaršut i fizičke predispozicije ograničiti samo na stopersko iznošenje lopte
Šteta je onako fin centaršut i fizičke predispozicije ograničiti samo na stopersko iznošenje lopte

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Romagnoli? Neka ostane, sve za pet - neće nam trebat novi backup. Viola? Budu li igrali otvoreno, uzet ćemo ih rutinski, bude li bunker eto belaja i nove patnje. Vjerovatno su vidjeli kako je Napoli sasuo Sassuola danas, pa neće igrat tek tako otvoreno. Čišćenje kartona? Ni govora, nema šanse da iko želi preskočiti recimo Veronu. Prevelik je ulog da bi se o tome uopšte razmišljalo.
De Sciglio? Možda najslabiji igrač koji je ikad igrao za dva giganta, ima najmanje deset (značajno) boljih bekova u Serie A. Novi vlasnici? Sve i da sutra preuzmu klub, nevjerujem da bi se to objavilo pred 4 najbitnije utakmice zadnje decenije. Raiola? RIP i gotova priča, niti je ko od nas znao čovjeka, niti ga treba blatiti.
De Sciglio? Možda najslabiji igrač koji je ikad igrao za dva giganta, ima najmanje deset (značajno) boljih bekova u Serie A. Novi vlasnici? Sve i da sutra preuzmu klub, nevjerujem da bi se to objavilo pred 4 najbitnije utakmice zadnje decenije. Raiola? RIP i gotova priča, niti je ko od nas znao čovjeka, niti ga treba blatiti.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dogovor sa novim vlasnicima sigurno neće biti službeno objavljen prije kraja sezone. Jer sumnjam da neko želi ometati ovo što je pred ekipom. A to su 4 najvažnija meča u zadnjih 10 godina.
Cijela sezona, sve što je urađeno unazad dvije godine i malo više, sve je stalo u ova 4 meča.
Vjerujem da su momci potpuno fokusirani i željni ovakvih utakmica. Sigurno ima tu i nervoze, ali ako dadnu sve od sebe kao protiv Lazia recimo. Niko im neće ništa uzeti za zlo.
Inshallah da dobiju Fiorentinu i to će biti golem korak ka cilju.
Cijela sezona, sve što je urađeno unazad dvije godine i malo više, sve je stalo u ova 4 meča.
Vjerujem da su momci potpuno fokusirani i željni ovakvih utakmica. Sigurno ima tu i nervoze, ali ako dadnu sve od sebe kao protiv Lazia recimo. Niko im neće ništa uzeti za zlo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Cilj je ostvaren LP je tu, ili to nije cilj?Romagnoli13 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 02:07Dogovor sa novim vlasnicima sigurno neće biti službeno objavljen prije kraja sezone. Jer sumnjam da neko želi ometati ovo što je pred ekipom. A to su 4 najvažnija meča u zadnjih 10 godina.

- muha milanez
- Kontakt:
Namazani ste od početka 

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
Pa samo neko ko je u teškoj zabludi može na 6-7 kola prije kraja zavaravati i sebe i ostale da se ne nada osvajanju naslova taman da je riječ o Palermu a kamoli Milanu i sve to uz bodovnu prednost na tablici.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Milan and Arsenal are monitoring Jonathan David. The Canadian striker is ready to leave Lille in the summer transfer window
Jel' ima i kakav domar u Lille-u da probamo i njeg dovesti
Jel' ima i kakav domar u Lille-u da probamo i njeg dovesti

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Smatrao sam ga bas milanistom, al kad je napisao hajmo komsije dobijte fiorentinu da obezbjedimo LP tad mi je kao navijac Milana skroz pao u ocima, boris se za titulu ocekujes njihov kiks i ti tako nesto napises, a druga stvar to je inter za koji ne bih navijao da pobjedi ne znam u kakvoj situaciji, uvijek uzivam kad gube i kiksajuOldFashioned je napisao/la: ↑01 maj 2022, 09:59Pa samo neko ko je u teškoj zabludi može na 6-7 kola prije kraja zavaravati i sebe i ostale da se ne nada osvajanju naslova taman da je riječ o Palermu a kamoli Milanu i sve to uz bodovnu prednost na tablici.
Ajde Milane uljepsaj nam ovu nedelju jednom ne toliko stresnom pobjedom 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Promijenila se situacija, samim tim i cilj.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 04:11Cilj je ostvaren LP je tu, ili to nije cilj?Romagnoli13 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 02:07Dogovor sa novim vlasnicima sigurno neće biti službeno objavljen prije kraja sezone. Jer sumnjam da neko želi ometati ovo što je pred ekipom. A to su 4 najvažnija meča u zadnjih 10 godina.
Inshallah da dobiju Fiorentinu i to će biti golem korak ka cilju.![]()

E super, staviše derbi u 3 popodne za 1 maj.
Nit' gledati nit' ne gledati, a ionako sam nervozan.

Nit' gledati nit' ne gledati, a ionako sam nervozan.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kao da je prvi maj bitan, hajde molim te. 

- Beduin
- Kontakt:
Mi koji postimo cemo kod kuce doviti i gledati tekmu. A vi ostali se provedite pa veceras odgledajte haklajtse Milanovih golova i pobjede. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Neka utakmica za 1 maj sta bi se inace radilo heh. Doduse treba pomoci i hanumi da poradi po kuci za sutra