Ma ne znam bas, ne dajes 4 gola onako.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Real izbacuje City u srijedu. Citirajte me u srijedu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja bih rado da igramo sa Unitedom 12x godisnje, al' ne ide to tako.
Tottenham
Villa
Southampton
Wolves
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Moja greska.
Ima neka poslije lige prijateljska izmedju vasih pulena i uniteda.
Nema sta
Pool i tottenham
Te city i westham vjerovatno bi mogle odlucit sezonu
Ja ne vidim da ovde iko može otkinuti bod Cityu. Možda ta midweek sa Wolvesom bude tijesna ali Wolves uopšte ne izgleda dobro u ovom finišu sezone. Isto kao ni West Ham
Liverpulu je to sa Totenhemo malo teže ali i oni kako igraju, djeluje da će sve do kraja dobiti.
Liverpulu je to sa Totenhemo malo teže ali i oni kako igraju, djeluje da će sve do kraja dobiti.
41:34
Da mi je neko rekao da cu opet dozivjeti da preko 90 bodova ne bude dovoljno za titulu uz bod dva razlikeBenWhite je napisao/la: ↑30 apr 2022, 21:10Ja ne vidim da ovde iko može otkinuti bod Cityu. Možda ta midweek sa Wolvesom bude tijesna ali Wolves uopšte ne izgleda dobro u ovom finišu sezone. Isto kao ni West Ham

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Cijela fan baza deluded 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
U normalnim okolnostima 80 bodova je sasvim dovoljno za titule.
Liverpool ima toliko kurate srece da se godinama ganja sa Cityem (jednom od najjacih ekipa lige svih vremena) koju jos vodi Pep.
Samo njega izbaci iz te kombinacije i Liverpool bi osvojio najmanje jos dvije titule u zadnje 4 godine.
Brutalan nivo su podigla ta dva kluba.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo nije loš dil, ne znam kakav je Frankie u posljednje vrijeme, cuo sam da je malo pao u formi.
Ova četvorica nisu za elitni nivo fudbala.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 30 apr 2022, 21:55, ukupno mijenjano 2 puta.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
let3 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 21:50
U normalnim okolnostima 80 bodova je sasvim dovoljno za titule.
Liverpool ima toliko kurate srece da se godinama ganja sa Cityem (jednom od najjacih ekipa lige svih vremena) koju jos vodi Pep.
Samo njega izbaci iz te kombinacije i Liverpool bi osvojio najmanje jos dvije titule u zadnje 4 godine.
Brutalan nivo su podigla ta dva kluba.
U normalnim okolnostima sa 80 bodova nikad ne bi osvojio ligu. Ne pricaj gluposti
Odmoriše i ćelavi i Klopp par bitnih igrača i opet rutinske pobjede. Kako je krenulo dobit će sve do kraja i jedni i drugi, nevjerovatno koliko su sistemski ekipe posložene i moćne da nije bitno što nema Salaha Brujnea Silve Arnolda opet se melje...
Od Walkera izgleda ništa i protiv Reala, ozbiljnija povreda nego se činilo. Sva sreća pa će Cancelo barem igrati.
Od Walkera izgleda ništa i protiv Reala, ozbiljnija povreda nego se činilo. Sva sreća pa će Cancelo barem igrati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Real moze samo dozivjeti katastrofu, sad opijeni titulom u prvenstvu, znaju da su slabiji, njima je godisnji odmor vec poceo, city to rjesava lakse od ocekivanog.
Citiraj me u srijedu.
CPOJ
Inače bi bilo veliko čudo da klub po kome se može zvati liga prvaka i klub koji je trenutni prvak Španije izbaci bilo koga u ligi prvaka. Ja bi čak i volio to čisto da opet malo zapjene o stručnosti Guardiole. Guardiole, koji će, po mom mišljenju, ako uzme titulu ispred ovog Liverpula napraviti najveći podvig u povijesti Premiershipa. Koga boli neka stvar za kupom zvanim liga prvaka?!
Pa realno zasto se Arsenal bori za ulazak u tako nebitan kup,mozete igrati i lige evrope ili jos nebitniju konferencijsku ligu.BenWhite je napisao/la: ↑30 apr 2022, 22:54Inače bi bilo veliko čudo da klub po kome se može zvati liga prvaka i klub koji je trenutni prvak Španije izbaci bilo koga u ligi prvaka. Ja bi čak i volio to čisto da opet malo zapjene o stručnosti Guardiole. Guardiole, koji će, po mom mišljenju, ako uzme titulu ispred ovog Liverpula napraviti najveći podvig u povijesti Premiershipa. Koga boli neka stvar za kupom zvanim liga prvaka?!
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa borimo se jer imamo veće šanse da to osvojimo nego da osvojimo englesku ligu. I jer donosi keš.
Tacno se vidi da ste zaboravili kako ste prolazili u ligi prvaka pa vam treba osvjeziti pamcenje.Uz sve moje simpatije prema Arsenalu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Što, ne očekujemo Halanda ili Mbappea ili neka veća imena

Glavno da se riješimo škarta, makar i plaćali za to
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa dobro je covjek napisao. Lakse je uzeti CL nego EPL. Chelsea prosle sezone najbolje pokazao.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nemam ja šta zaboravljati ili ne. Liga prvaka je kup gdje jedna/dvije utakmice određuju sudbinu. Mi smo znali ispadati od Bayerna 10-1 a i znali smo ispadati od Bayerna zbog gola u gostima. Čak i Totenhem koji lige nije osvojio od 60tih godina dođe u situaciju da osvoji ligu prvaka.
Medijski je propraćeno, dobro je plaćeno, isplati se igrati naravno. Ali uvijek bih izabrao radije ligu nego ligu prvaka.
Da bi uzeo LP treba ti 13 utakmica,naspram 38 u ligi,samo to moze da bude nekakav reper da kazes da je lakse uzeti LP,da ne idemo da je trenutna situacija u eplu da imas City i Liverpool koji su svijet za sebe tamo,a vjerovatno i u citavoj evropi,gle cuda obje ekipe su u odlicnoj situaciji da igraju igraju finale.Stvar cak i nije u tome koje takmicenje je teze uzeti koliko u cinjenici da je LP i dalje najjace klupsko natjecanje i daleko daleko najzanimljivije.Kada se namjeste ovakva dva rivala i liga moze biti super zanimljiva,ali realno u zadnjih 20 godina mozemo nabrajati do sutra po svim ligama pa tako i eplu gdje su se lige malte ne odlucivale na polusezoni,u LP toga nema,nego je maximalno zanimljivo do samog kraja.Samo u zadnjih 10,15 godina imao si takvih epskih dvomeca da takvu razinu uzbudjenja u ligi mozes dobiti samo ako zadnje kolo odlucuje prvaka sto je slozicemo se raritet.Na kraju dana osvajanje LP je najvece moguce dostignuce,krov evrope.
Nisam siguran koliko je Chelsea dobar pokazatelj,zakleo bi se da su prosle sezone od trenutka kada ih je Tuchel preuzeo bili rame uz rame sa Poolom i Cityem po broju bodova u ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.