RAZLIGU SABANEGrad je nas DS je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:20antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:13Al se i ti razumijes u fudbal...Ne znam zasto uopste spominjes ruke, kad one nemaju uopste uticaj na to da li ce bit ofsajd ili ne. A drugo, kad malo detaljnije analiziras sliku i zagledas u sitne detalje, jasno se vidi da ovo uospte nije ofsajd. A sad razligu sa temeGrad je nas DS je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:08Kako na osnovu ove fotke mozes znati da je cist go? Smijes li garantovati, na osnovu fotke, da npr. napadac nije rukama ili glavom blize golu?
Samo jes' frajer uhvatio trenutak, svaka mu cast. Ovo je slikano iz loze.Samo jesi mangup, nema sta. Šatro detaljan, analitican, ovo, ono..Kingu moj.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Volim tebe, više od sebe
Nego o cemu se prica, osim toga sto pricate da nas je sudija iskasapio da nismo mogli uputit suta na gol. Doduse izvini ti si to sve vidio svojim ocima upravu si.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:16Da. Ali to nema veze uospte sa onim o cemu se prica. Jedno je izgubiti na fer i koreltan nacin, a drugo je kad te covjek iskasapi. I na kraju, ne zelim uopste s tobom da se raspravljam, drzi se nekih svojih uvjeranjaPashoni je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:11Da smo pobijedili zaboravili bi na Gigovica ko sto to inace bude kod nas.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:50
A jesi li ti bio u Prijedoru pa da znas kako je bilo? Imam sve informacije iz prve ruke, od ljudi koji su bili
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
pa uopste nije fotografija u trenutku upucivanja lopte, a te price faulovi, nepostojeci korneri i sl. okacite macku o rep, treba biti realan, kad je odnos u sutevima 20:4 onda su te ljudi ubili i zasluzeno pobijedili nazalost
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Kako cemo biti sigurni a do juce bili sigurni za ispadanje?! Mislim, nemam nikakvu info tog tipa. Nova je uprava, ne znam kakve su relacije sa Vicom. Prethodna uprava je i najebala jer nije htjela pustiti Borcu bodove u Pd, cak su igraci premirani za osvojeni bod a indijanac Drinic ne znam da je nesto sudio poslije. Neka moja logika kaze da ne vjerujem da ce ispasti 2 srpska kluba. Ne znam kako je to bilo ranijih sezona i da li je bilo takvih slucajeva? Radnik mi nekako izgleda najsigurniji za ispadanje. Cini mi se da su se nameracili i na Slobodu ali nisam siguran kako ce to izvesti. Tu sad dosta zavisi od vase uprave, koliko su spremni burgijati okolo..ako me razumijes. Stvari jednostavno tako funkcionisu. Opet kazem, sve ovo pisem kao lik koji gleda fudbal, nemam neku insajdersku info ili slicno.Sky9 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:22Možeš li biti iskren pa reći da ste sigurni za opstanak u PL?Grad je nas DS je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:20antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:13
Al se i ti razumijes u fudbal...Ne znam zasto uopste spominjes ruke, kad one nemaju uopste uticaj na to da li ce bit ofsajd ili ne. A drugo, kad malo detaljnije analiziras sliku i zagledas u sitne detalje, jasno se vidi da ovo uospte nije ofsajd. A sad razligu sa temeSamo jesi mangup, nema sta. Šatro detaljan, analitican, ovo, ono..Kingu moj.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
vicin čovjek od zadatka je gigović. Pa ako je on delegiran za današnji meč, to puno govori...Grad je nas DS je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:44Kako cemo biti sigurni a do juce bili sigurni za ispadanje?! Mislim, nemam nikakvu info tog tipa. Nova je uprava, ne znam kakve su relacije sa Vicom. Prethodna uprava je i najebala jer nije htjela pustiti Borcu bodove u Pd, cak su igraci premirani za osvojeni bod a indijanac Drinic ne znam da je nesto sudio poslije. Neka moja logika kaze da ne vjerujem da ce ispasti 2 srpska kluba. Ne znam kako je to bilo ranijih sezona i da li je bilo takvih slucajeva? Radnik mi nekako izgleda najsigurniji za ispadanje. Cini mi se da su se nameracili i na Slobodu ali nisam siguran kako ce to izvesti. Tu sad dosta zavisi od vase uprave, koliko su spremni burgijati okolo..ako me razumijes. Stvari jednostavno tako funkcionisu. Opet kazem, sve ovo pisem kao lik koji gleda fudbal, nemam neku insajdersku info ili slicno.Sky9 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:22Možeš li biti iskren pa reći da ste sigurni za opstanak u PL?Grad je nas DS je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:20
Samo jesi mangup, nema sta. Šatro detaljan, analitican, ovo, ono..Kingu moj.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
To se slazem.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Idemo dalje.
Prvak se zna, 2. i 3. mjesto riješeno, a mi igramo protiv prvih pet na tabeli.
Šta mislite, koliko će motiva imati te ekipe protiv nas?
Prvak se zna, 2. i 3. mjesto riješeno, a mi igramo protiv prvih pet na tabeli.
Šta mislite, koliko će motiva imati te ekipe protiv nas?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Drugi i treci se mogu zamjeniti,kao i cetvrti i peti posto su pozicije u jedan bod.Bolja pozicija na tabeli donosi bolju novcnanu nagradu od saveza,tako da ce sigurno imati nekog motiva.Nekih 30-tak hiljada je razlika za plasman 2/3 i 4/5.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidjeli smo maloprije u meču 2. i 5. na šta to liči. Motiv 0.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mi smo fenomen za istrazivati. Navijaci kojima su uvijek svi krivi osim igrača. Uprava, teren, sudije, pritisak s tribina, pa onda losa atmosfera oko kluba, nedovoljno podrske itdantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:36Ja kako vidim veci smo debili mi navijaci. Znaci, ljudi koji su bili, govore kakva je situacija bila, sta je sudija radio i da smo gotovo pa ravnopravan protivnik bili i onda se nadjete da prozivate igrace. Stvarno ne mogu da vas razumijemtuzlak1987 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:31Nisam realno ni ocekivao da ovi nasi debili uzmu tamo bod.![]()
Ovo su igraci koji nisu sposobni 2-3 pasa uvezati!!!!!!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Covjek poslije korneru sam na 3 metra i primamo go
Sto se tice naseg gola, mogla bi se linija povlacit vrlo je blizu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Najjaci su mi ovi "nehljebari" blago rečeno koji pametuju, pratim već forum zadnjih par mjeseci ali nikako da ostavim komentar jer smatram da je svaki suvišan u odnosu na vaše stručne, inače naravno svi ovdje su doktorirali fudbal prosli sve lige i iskusili terene od Slovenije do Makedonije. Kako vas nije sram i stid da pljujete po djeci Slobode koji su čitav život u klubu, Osmić, Kurtalić, Devedžić, Kapetanović, Alić i dalje da ne nabrajam. Nakon svake utakmice su kritike upucene njima kao da se njima ne igra i ne gine za klub, kao da žele da prave kikseve na utakmicama... I što je najgore, umjesto da ih bodrite kao "vatreni" navijači Slobode, koji je pratite iz utakmice u utakmicu, vi pljujete po djeci koja su mlađa od vas pojedinaca po 15-20 godina. Ja ne znam kako ustanete i pogledate sebe u ogledalo. Zašto niko ne priča ovdje o Jusiću i Bukviću? Jusić "Stub" odbrane koji kiksa iz utakmice u utakmicu, onaj Dzankovic iz Veleža ga okrenu kao da nikad u životu fudbala nije okusio, zato da gol i ispadne igračina, ali nebitno šta je tu je. Bože moj čovjek posti u vjeri pa se njemu prašta sve
. A o Bukvi da ne pričam, kakav je gol primio protiv Radnika ono se kadetima Slobode ne bi desilo. Ali nema veze jelde, bitno je da je Kapetanović kiksao pas. Osmić i Kapetanović uopšte ne igraju na prirodnim pozicijama, Osmić je krilo koji igra beka a Kapetanović zadnji vezni koji igra beka. Problem je što komentari pojedinaca izuzetno utiču na psihu igrača pogotovo mladih, stvarno mislite da ne čitaju gluposti koje pišete, naravno čast izuzecima
. Očigledno nekim ljudima ovdje nije jasno da Azmira više nema niti će biti ijedan sličan njemu i njegovim parama, al neka smo ga otjerali jelde ko ga je*e podrinjaš šta će nam.Plate kasne igračima po 2-3 mjeseca, svaku utakmicu idu na nož i onda se fukarice djecica od 11-12 godina nađu poslije utakmice imati obraza psovat igračima mater... Neki dan protiv Veleža, izlazi Pršeš van terena, pola stadiona aplaudira pola mu psuje sve živo i mrtvo, a ne znajuci kako su dijete otjerali iz kluba kao da je neki migrant. Molite Boga dragog uzvišenog svemogućeg da ostanemo u ligi, da dobijemo licencu i da se iz sezone u sezonu borimo za opstanak jer realno sa trenutnom upravom i trenutnim igračkim kadrom ni ne zaslužujemo bolje. U suprotnom ako ispadnemo nema nas nazad 5-10 godina. I naravno vi stručnjaci ste bili u Prijedoru i gledali utakmicu i znate da Gigović nije nikako uticao na igru, nije nikako poništen čist gol i da je sve bilo fer i korektno
.

-
- Kontakt:
Pričajući sa jednim igračem stvarno sam stekao dojam da nas je Gigović momački uništio. Momak kaže da ih je uništavao.
Dalje, Pršešu i ovom prilikom j.... ..... zbog onog zadržavanja lopte, smeće jedno malo!
A trenutnim igračima nema se šta prigovoriti, momci ginu, stalo im je do kluba i na kraju će ispuniti cilj, a to je opstanak u ligi. Garantujem za ove momke.
Dalje, Pršešu i ovom prilikom j.... ..... zbog onog zadržavanja lopte, smeće jedno malo!
A trenutnim igračima nema se šta prigovoriti, momci ginu, stalo im je do kluba i na kraju će ispuniti cilj, a to je opstanak u ligi. Garantujem za ove momke.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ako ovako ostane 4 boda smo od zone ispadanja i imamo najgori raspored od svih ekipa sto se bore za opstanak. Svaka cast za igrace, svaka cast
Sloboda : Zrinjski(K), TC(G), Borac(K), Sarajevo(G), Željeznicar(K)
Rudar : Velež(G), Posusje(K), Leotar(G), Radnik(G), Zrinjski(K)
Posusje : Leotar(K), Rudar(G), Zrinjski(K), TC(G), Borac(K)
Leotar : Posusje(G), Radnik(G), Rudar(K), Zrinjski(G), TC(K)
Radnik : Sarajevo(G), Leotar(K), Zeljeznicar(G), Rudar(K), Siroki(G)

Sloboda : Zrinjski(K), TC(G), Borac(K), Sarajevo(G), Željeznicar(K)
Rudar : Velež(G), Posusje(K), Leotar(G), Radnik(G), Zrinjski(K)
Posusje : Leotar(K), Rudar(G), Zrinjski(K), TC(G), Borac(K)
Leotar : Posusje(G), Radnik(G), Rudar(K), Zrinjski(G), TC(K)
Radnik : Sarajevo(G), Leotar(K), Zeljeznicar(G), Rudar(K), Siroki(G)
-
- Kontakt:
De ohani malo.antindh1919 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 01:58Najjaci su mi ovi "nehljebari" blago rečeno koji pametuju, pratim već forum zadnjih par mjeseci ali nikako da ostavim komentar jer smatram da je svaki suvišan u odnosu na vaše stručne, inače naravno svi ovdje su doktorirali fudbal prosli sve lige i iskusili terene od Slovenije do Makedonije. Kako vas nije sram i stid da pljujete po djeci Slobode koji su čitav život u klubu, Osmić, Kurtalić, Devedžić, Kapetanović, Alić i dalje da ne nabrajam. Nakon svake utakmice su kritike upucene njima kao da se njima ne igra i ne gine za klub, kao da žele da prave kikseve na utakmicama... I što je najgore, umjesto da ih bodrite kao "vatreni" navijači Slobode, koji je pratite iz utakmice u utakmicu, vi pljujete po djeci koja su mlađa od vas pojedinaca po 15-20 godina. Ja ne znam kako ustanete i pogledate sebe u ogledalo. Zašto niko ne priča ovdje o Jusiću i Bukviću? Jusić "Stub" odbrane koji kiksa iz utakmice u utakmicu, onaj Dzankovic iz Veleža ga okrenu kao da nikad u životu fudbala nije okusio, zato da gol i ispadne igračina, ali nebitno šta je tu je. Bože moj čovjek posti u vjeri pa se njemu prašta sve. A o Bukvi da ne pričam, kakav je gol primio protiv Radnika ono se kadetima Slobode ne bi desilo. Ali nema veze jelde, bitno je da je Kapetanović kiksao pas. Osmić i Kapetanović uopšte ne igraju na prirodnim pozicijama, Osmić je krilo koji igra beka a Kapetanović zadnji vezni koji igra beka. Problem je što komentari pojedinaca izuzetno utiču na psihu igrača pogotovo mladih, stvarno mislite da ne čitaju gluposti koje pišete, naravno čast izuzecima
. Očigledno nekim ljudima ovdje nije jasno da Azmira više nema niti će biti ijedan sličan njemu i njegovim parama, al neka smo ga otjerali jelde ko ga je*e podrinjaš šta će nam.Plate kasne igračima po 2-3 mjeseca, svaku utakmicu idu na nož i onda se fukarice djecica od 11-12 godina nađu poslije utakmice imati obraza psovat igračima mater... Neki dan protiv Veleža, izlazi Pršeš van terena, pola stadiona aplaudira pola mu psuje sve živo i mrtvo, a ne znajuci kako su dijete otjerali iz kluba kao da je neki migrant. Molite Boga dragog uzvišenog svemogućeg da ostanemo u ligi, da dobijemo licencu i da se iz sezone u sezonu borimo za opstanak jer realno sa trenutnom upravom i trenutnim igračkim kadrom ni ne zaslužujemo bolje. U suprotnom ako ispadnemo nema nas nazad 5-10 godina. I naravno vi stručnjaci ste bili u Prijedoru i gledali utakmicu i znate da Gigović nije nikako uticao na igru, nije nikako poništen čist gol i da je sve bilo fer i korektno
.
Ko pljuje po Slobodinoj "djeci"?
Evo ja npr, pljujem po upravi i ološu koji iz godine u godinu vodi u propast klub, ne samo fudbalski klub već sve što ima veze sa sportom u gradu.
Ko dovodi i aminuje "pojačanja" odgovoran je za ovo stanje. Naša djeca dobijaju priliku za igru samo na kapaljku ili kao u ovom slučaju kad klub nema para i kad treba svaliti krivicu na nekog drugog a ne na promašene i u najmanju ruku sumnjive akvizicije uglavnom iz Srbije. Isti slučaj je i sa košarkom.
I to se decenijama ponavlja, grad daje (kao) pare, gead uzima pare ali nisu odgovorni nizašto.
Ono što se bojim je da ako sad ispadnemo više povratka nema, barem ne kao FK već vjerovatno se gasimo, dug se zamrzava, formira se neki hibrid od kluba tipa OfK ili već nešto slično OKK. Naravno, niko neće odgovarati, para nema, nema krivaca. U upravi će biti opet isti ljudi, mi ćemo blejati po forumima, rijetki na tribini uz rakiju i meze istresati frustracije na djeci i sudijama a lopine će krčmiti tranše dobijene od grada. I niko neće riječi reći jer smo mi Tuzla Republika i ta sranja..... 'nači
Same old, same old.
-
- Kontakt:
Najbolje je da sutimo, da nista ne govorimo za sudjenje, jer sudjenje je bas super. Evo danas Leotaru sudija direktno donese 3 boda. Mi protiv Leotara od 3 potencijalna penala ni jedan dobili nismo, a danas se smijesan penal svira. A tek je pocelo, sto je najgore. A eto nama sudije nista nisu krive, kako vi kazete. A i imamo toliki kvalitet da nam sudijske odluke ne mogu nista 

Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Druže ti najbolji i najrealniji na ovom forumuantisisoja1919 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 20:00Najbolje je da sutimo, da nista ne govorimo za sudjenje, jer sudjenje je bas super. Evo danas Leotaru sudija direktno donese 3 boda. Mi protiv Leotara od 3 potencijalna penala ni jedan dobili nismo, a danas se smijesan penal svira. A tek je pocelo, sto je najgore. A eto nama sudije nista nisu krive, kako vi kazete. A i imamo toliki kvalitet da nam sudijske odluke ne mogu nista![]()
Ima nas TZ075 SLOBODA DO GROBA
Ko kaže da ispadamo. Ja ga je.bem ko kaže da ćemo ispasti, i ko to priželjkuje, a kao navijači neki. Kur.čine obične.profesorbaltazar je napisao/la: ↑01 maj 2022, 20:55Druže ti najbolji i najrealniji na ovom forumuantisisoja1919 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 20:00Najbolje je da sutimo, da nista ne govorimo za sudjenje, jer sudjenje je bas super. Evo danas Leotaru sudija direktno donese 3 boda. Mi protiv Leotara od 3 potencijalna penala ni jedan dobili nismo, a danas se smijesan penal svira. A tek je pocelo, sto je najgore. A eto nama sudije nista nisu krive, kako vi kazete. A i imamo toliki kvalitet da nam sudijske odluke ne mogu nista![]()
Ima nas TZ075 SLOBODA DO GROBASLOBODA NEĆE ISPASTI ŽIVI BILI PA VIDILI ABD
![]()
IGRAJ IGRAJ SLOBODO, ŠAMPIONE LE ALE.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim navijačima crveno crnog dresa 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.