FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bit će interesantno u kojem terminu ćemo igrati sa ssh, jer će biti u srijedu - na radni dan.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Jasta druže 100% ne mogu kući krenuti koliko mi mukaantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:19Kazu da nas je gigovic kasapio, da nije relano sta nam je radio. Vjerovatno i cist gol nam je ponisten. Bili smo puno bolji nego je to ss predstavio
Dokle vise svi nas j
Nemamo para, nemamo lobi, nemamo odgovarajuću političku partiju iza sebe, i evo nas tu gdje smo.profesorbaltazar je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:28Jasta druže 100% ne mogu kući krenuti koliko mi mukaantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:19Kazu da nas je gigovic kasapio, da nije relano sta nam je radio. Vjerovatno i cist gol nam je ponisten. Bili smo puno bolji nego je to ss predstavio
Dokle vise svi nas j
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisam realno ni ocekivao da ovi nasi debili uzmu tamo bod. 

-
- Kontakt:
Ja kako vidim veci smo debili mi navijaci. Znaci, ljudi koji su bili, govore kakva je situacija bila, sta je sudija radio i da smo gotovo pa ravnopravan protivnik bili i onda se nadjete da prozivate igrace. Stvarno ne mogu da vas razumijemtuzlak1987 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:31Nisam realno ni ocekivao da ovi nasi debili uzmu tamo bod.![]()
Volim tebe, više od sebe
Ja čitam i ne vjerujem. Fuj kakav mentalitet.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:36Ja kako vidim veci smo debili mi navijaci. Znaci, ljudi koji su bili, govore kakva je situacija bila, sta je sudija radio i da smo gotovo pa ravnopravan protivnik bili i onda se nadjete da prozivate igrace. Stvarno ne mogu da vas razumijemtuzlak1987 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:31Nisam realno ni ocekivao da ovi nasi debili uzmu tamo bod.![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Odron. Kakvi smo navijaci, bolji klub i ne zasluzujemoSky9 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:36Ja čitam i ne vjerujem. Fuj kakav mentalitet.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:36Ja kako vidim veci smo debili mi navijaci. Znaci, ljudi koji su bili, govore kakva je situacija bila, sta je sudija radio i da smo gotovo pa ravnopravan protivnik bili i onda se nadjete da prozivate igrace. Stvarno ne mogu da vas razumijemtuzlak1987 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:31Nisam realno ni ocekivao da ovi nasi debili uzmu tamo bod.![]()
![]()
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Tako je, zbog nas ovakvih i jeste nasa Sloboda uzasna i bori se za opstanak evo koliko vec sezona od rata na ovamo. 
Gigovicu klosarcino, zbog tebe ovako kvalitetan roster ne osvoji veliki bod protiv strasno jakog Rudara, hhh.
Gigovicu klosarcino, zbog tebe ovako kvalitetan roster ne osvoji veliki bod protiv strasno jakog Rudara, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ljudi, 1. plv nisam gledao, u 2. je Rudar ubio Slobodu. Podsjetilo me na 1. plv 1. kola kad je Sloboda satrala Rudar. Danas, Sloboda bez apsolutno ikakve prilike u 2. plv, cim dobiju loptu izbijaju a nerijetko i u liniji sa 16 m. Ni blizu opisa utakmice kao sto je na ovom sajtu, puno veca je opsada bila Bukvicevog gola.Gigovic sve situacije koje su bile 50:50 dao Rudaru ali nijedna odluka nije bitno uticala na sam rezultat. Bas je pasce, tako je i Rudar zaklao u Trebinju. Dovoljno da pomogne domacinu a opet ne znas neku situaciju da navedes koju bi mu covjek zamjerio. Fukara bilo 7. Ljudi otpjevali svoje, otisli 15 min prije kraja. Pozdrav.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Momci su prošlo kolo pokazali da mogu i hoće. Protiv 14 se ne može.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:39Odron. Kakvi smo navijaci, bolji klub i ne zasluzujemoSky9 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:36Ja čitam i ne vjerujem. Fuj kakav mentalitet.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:36
Ja kako vidim veci smo debili mi navijaci. Znaci, ljudi koji su bili, govore kakva je situacija bila, sta je sudija radio i da smo gotovo pa ravnopravan protivnik bili i onda se nadjete da prozivate igrace. Stvarno ne mogu da vas razumijem![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pojedinci pricaju ko da su bili u Prijedoru pa vidjeli sve, ne znam sta ste vi vidjeli toliko bajno protiv Leotara koji je bio bez nekoliko bitnih igraca. Igra je truhla ko i stanje u klubu.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
A jesi li ti bio u Prijedoru pa da znas kako je bilo? Imam sve informacije iz prve ruke, od ljudi koji su bili
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako na osnovu ove fotke mozes znati da je cist go? Smijes li garantovati, na osnovu fotke, da npr. napadac nije rukama ili glavom blize golu?
Samo jes' frajer uhvatio trenutak, svaka mu cast. Ovo je slikano iz loze.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Da smo pobijedili zaboravili bi na Gigovica ko sto to inace bude kod nas.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:50A jesi li ti bio u Prijedoru pa da znas kako je bilo? Imam sve informacije iz prve ruke, od ljudi koji su bili
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Kad budemo imali Var onda mozemo diskutovati o tome al ovo je po meni cist gol zbog tog sto nema Vara...Grad je nas DS je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:08Kako na osnovu ove fotke mozes znati da je cist go? Smijes li garantovati, na osnovu fotke, da npr. napadac nije rukama ili glavom blize golu?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Al se i ti razumijes u fudbal...Ne znam zasto uopste spominjes ruke, kad one nemaju uopste uticaj na to da li ce bit ofsajd ili ne. A drugo, kad malo detaljnije analiziras sliku i zagledas u sitne detalje, jasno se vidi da ovo uospte nije ofsajd. A sad razligu sa temeGrad je nas DS je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:08Kako na osnovu ove fotke mozes znati da je cist go? Smijes li garantovati, na osnovu fotke, da npr. napadac nije rukama ili glavom blize golu?
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Da. Ali to nema veze uospte sa onim o cemu se prica. Jedno je izgubiti na fer i koreltan nacin, a drugo je kad te covjek iskasapi. I na kraju, ne zelim uopste s tobom da se raspravljam, drzi se nekih svojih uvjeranjaPashoni je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:11Da smo pobijedili zaboravili bi na Gigovica ko sto to inace bude kod nas.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:50A jesi li ti bio u Prijedoru pa da znas kako je bilo? Imam sve informacije iz prve ruke, od ljudi koji su bili
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:13Al se i ti razumijes u fudbal...Ne znam zasto uopste spominjes ruke, kad one nemaju uopste uticaj na to da li ce bit ofsajd ili ne. A drugo, kad malo detaljnije analiziras sliku i zagledas u sitne detalje, jasno se vidi da ovo uospte nije ofsajd. A sad razligu sa temeGrad je nas DS je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:08Kako na osnovu ove fotke mozes znati da je cist go? Smijes li garantovati, na osnovu fotke, da npr. napadac nije rukama ili glavom blize golu?

Možeš li biti iskren pa reći da ste sigurni za opstanak u PL?Grad je nas DS je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:20antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:13Al se i ti razumijes u fudbal...Ne znam zasto uopste spominjes ruke, kad one nemaju uopste uticaj na to da li ce bit ofsajd ili ne. A drugo, kad malo detaljnije analiziras sliku i zagledas u sitne detalje, jasno se vidi da ovo uospte nije ofsajd. A sad razligu sa temeGrad je nas DS je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:08Kako na osnovu ove fotke mozes znati da je cist go? Smijes li garantovati, na osnovu fotke, da npr. napadac nije rukama ili glavom blize golu?
Samo jes' frajer uhvatio trenutak, svaka mu cast. Ovo je slikano iz loze.Samo jesi mangup, nema sta. Šatro detaljan, analitican, ovo, ono..Kingu moj.
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 30 apr 2022, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.