Shvatio si ti itekako post, nego odma na nekakvo seljacko vrijedjanje, sta ti je pitice, truhlo vam je u ekipi, a evo i ti truho gledajuci
Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ima Borac nekoliko kvalitetnih pojedinaca koji znaju da naprave razliku, ovde mislim prvenstveno na Lukica koji ima potencijal za nesto vise od nase lige.
- Meraak1921
- Kontakt:
Secerovic je navijac Želje, tako da mi je jasan njegov potez, hvala braco 

Ima ko i Bilbija samo duplo manji
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bit ce do kraja sve zanimlivo sto tice opstanak...
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Ma je l ovo skandiraju ubij turcina haahhahaha
-
- Kontakt:
Opet ce da se tolerise vrijedjanje od strane domacina : "ubij turcina"?
Pa ja vico ce to zavrsiti

Pa ja vico ce to zavrsiti

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 30 apr 2022, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Cudilo me da nema nikakvih urlika đikana..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
"Ubi turcina" , a najbolji im igrac turcin 

- Meraak1921
- Kontakt:
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Ma samo im se pridruziti u tom skandiranju, yebo li im Kemal Ataturk kcerke iskompleksirane 

- Beduin
- Kontakt:
Treba ih prijaviti turcima. Posvadjati srbe i turke, jer se godinama unazad lizu 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Meraak1921
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Urliče svoj na svoje 
Postoje i srpski, ali i brojni svjetski genetičari koji su ustvrdili 49% turskih gena u srpskoj krvi. Od srpskih genetilčara koji potvrđuju da su Srbi genetikom napola Turci, izdvojimo dr. Sanju Glišić i dr. Dragana Alavantića iz Insittuta Vinča u Beogradu. Oni su biokemijskom analizom potvrdili kod Srba prisustvo 49% altajsko - anadolskog, odnosno turskog markera Hg -2.

Postoje i srpski, ali i brojni svjetski genetičari koji su ustvrdili 49% turskih gena u srpskoj krvi. Od srpskih genetilčara koji potvrđuju da su Srbi genetikom napola Turci, izdvojimo dr. Sanju Glišić i dr. Dragana Alavantića iz Insittuta Vinča u Beogradu. Oni su biokemijskom analizom potvrdili kod Srba prisustvo 49% altajsko - anadolskog, odnosno turskog markera Hg -2.
Vidis, zato nije ono uvreda kad ti uputim.Meraak1921 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 18:32Ja se bas ponado da nece biti jer si ti na forumu online ..![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
nemojte dzaba govorit jebu sudije sarajevo ovo ono,ljudi veze namaju i spetljaju se kao da su amateri neki
Umjesto Sarajevskih klubova u Evropi gledacemo timove iz Tuzle i Mostara.Ko kaze da nema Evrope u Sarajevu.
Doktorica Tuzle 

15.10.2013.
Zaista se nadam da ce Velez uzeti kup. Toliko uloziti u ekipu a igrati amaterski ne zasluzuje Evropu. Za nadati se da ce svi kolektivno dobiti otkaz u Sarajevu koji su imali bilo kakve veze u izboru trenera i igrackog kadra.
Takodjer se nadam da ce Sarajevo uci mnogo jace u novu sezonu.
Takodjer se nadam da ce Sarajevo uci mnogo jace u novu sezonu.