Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Opusti se Šlageru, pa završit će vam Vico makar još jednu titulu dok je na čelu saveza, biće prilike za grupnu fazu 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako Bog da.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ne mozes dva puta ispast i igrat grupnu fazu, to tek ako prodjes prvo pretkolu, sto ce biti izuzetno tesko.Schlager je napisao/la: ↑30 apr 2022, 13:17Cestitke Zrinjskom na tituli.
Potpuno sam siguran da cete ovog ljeta biti prvi predstavnik BH u grupnoj fazi.
Kad sam vidio lani,koliko je to sve razvodnjeno ovom Konferencijskom ligom,gdje mozes dva puta ispasti,pa opet igrati grupnu fazu...I da mom Borcu ni to nije bilo dovoljno,zakljucio sam da prvak Bh ubuduce treba biti dobro retardiran da ne igra grupnu fazu,bar te Lige Konferencije....A vi niste retardirani...imate ozbiljne ljude u Upravi,koji su svjesniji nego ja,ovoga o cemu pisem....Bilbija vama donosi nekoliko titula,umjesto Borcu
Ova ostala tri mjesta (Borac,Tuzla,i Sarajevo/Velez) su utjesna....i potpuno nemoguca za proci do grupne faze...Posto smo svi bijeda i sirotinja,i tih par stotina hiljada evra od UEFA ce nam pomoci,ali nikad niko iz BH nece proci u grupnu fazu,osim ako nije sampion BH te godine.
Srecno.
Ja se slazem donekle, ali to da trebas bit retardiran je u slucaju da si nositelj u prvom pretkolu LP, e tad stvarno trebas bit izuzetno los ili imat toliko nesrece da te najtezi moguci zapadaju. Ovako dok nisi nositelj u prvom pretkolu nije toliko bas lagano jer ako ispadnes odma sto je izgledno jer te mogu zapast dosta jake ekipe, a onda moras proci 3 prepreke, daleko od laganog...
Vidim da i Jakir malo spusta loptu na zemlju, mi smo budzetom na dnu Europe, a vec nas svi lagano trpaju u grupne faze, autsajderi teski su svi u BiH!!
Hvala na cestitkama.
-
- Kontakt:
Citiraj me u augustu kada ih izbace neki levati. Živi bili pa vidjeliLajger je napisao/la: ↑30 apr 2022, 15:52Pena na sve strane .tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 23:21Kakav jal, jad i nemoc navijaca vrapcickog velikanaRASanticeva je napisao/la: ↑29 apr 2022, 23:12Sedmerostruki spreman za Europu da ih izbace sile Poput Dudelangea, Jacquesa Shiraka i ostalih divova europskog fudbala. Bit će gusto, bit će 2.pretkolo sigurno
Velik si Svinjski, velik si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne znaju za sta bi se vise uhvatili
![]()
Mostar u srcu, Velež do groba
Oštar početak meča u Prijedoru, Kurtalić je već zaradio žuti karton kod gostiju.
Pocelo je,Proslo kad nam je srbenda sudio Karisik je dobio crveni u 10 minuti..
Pocelo je,Proslo kad nam je srbenda sudio Karisik je dobio crveni u 10 minuti..
-
- Kontakt:
Evo i drugi odmah hahah. Lakrdija u najavi. Ocekivat crveni il penal
Volim tebe, više od sebe
zalosno boga mi,stima se ovom rudaru da ostane a da sutnu radnik,posusje/leotar..antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 16:38Evo i drugi odmah hahah. Lakrdija u najavi. Ocekivat crveni il penal
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja ne znam šta se vi ljutite i nervirate, nek ovaj sastav igra sve do kraja što se mene tiče, a derbi i finale nek igra prvi tim. Još lijepi Ramazan, da se radi njih ovakvih tromih nerviram a realno nemamo neku šansu da napredujemo.
Kako se ovi Pitari naloze na derbi
Zeljo je to sine
Kako se ovi Pitari naloze na derbi
Zeljo je to sine
Bilbija vec kaki. Cuj ono prekrsaj u napadu ?!
vidi ba ovog sluzbenog predstavnika kluba od cetalja sto bi da se udara sa protivnickim igracima

samo u nasoj ligi je ovo moguce da sluzbeni predstavnik gura i hoce da udara igraca

a hvatanje za vrat stas kone su uvijek pizde bile pa ih davi svako ko je pokušao

- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Kakvo pojacanje. 
Koja je ovo asistencija ove polusezone ultrapojacanja Secerovica?

Vrhunska asistencijaNotOccasionalFan je napisao/la: ↑30 apr 2022, 17:35Kakvo pojacanje.
- Meraak1921
- Kontakt:
Nikad mi nece biti jasno otkud Borac u gornjem dijelu, kako igraju lose, Posusje bolju igru ima
Onda si gluplji nego sto se mislilo..Meraak1921 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 17:40Nikad mi nece biti jasno otkud Borac u gornjem dijelu, kako igraju lose, Posusje bolju igru ima
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Meraak1921
- Kontakt:
Dobro sudac zasto vrijedjas?joker90 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 17:43Onda si gluplji nego sto se mislilo..Meraak1921 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 17:40Nikad mi nece biti jasno otkud Borac u gornjem dijelu, kako igraju lose, Posusje bolju igru ima
Kod pitara je nesto truhlo kad ovako nemaju volje ili nema para
Ne vrijeđam, samo konstatujem..Meraak1921 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 17:48Dobro sudac zasto vrijedjas?joker90 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 17:43Onda si gluplji nego sto se mislilo..Meraak1921 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 17:40Nikad mi nece biti jasno otkud Borac u gornjem dijelu, kako igraju lose, Posusje bolju igru ima
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, laszlo i 25 gostiju.