AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ljudi ima li novosti 

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ima. Benaser se uspio oporaviti, vrijeme je da opet gledamo Kessija na desetci. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Neće se Pioli zajebati pa probati sa Krunićem.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Može komotno i sa desetoricom nije frka, samo da Diazove bravure ne gledamo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
+1.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako javlja više medija od jutros, Renato Sanches je na pragu prelaska u Milan. Navode da je sve dogovoreno da Lilleom. Renato je također za transfer, ostaje samo službeni dogovor sa Mendesom.
Također pišu o tome kako je Investcorp završio sa pregledom cijelokupnog stanja u klubu i sad ostaje samo službeni potpis, koji će uslijediti u narednim danima.
Također pišu o tome kako je Investcorp završio sa pregledom cijelokupnog stanja u klubu i sad ostaje samo službeni potpis, koji će uslijediti u narednim danima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:

Sutra prvo od četiri finala koja čekaju ove momke. Pred 75000 ljudi koji će im dati 150% podrške, a nadam se da će oni uzvratiti sa 150% truda i zalaganja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prva stvar koju zele novi vlasnici kad preuzmu klub je da Milan ide sam u geadnju novog stadiona, a ne da ga dijele sa Interom plus nisu zadovoljni da to bude kapacitet od 60k vec zele veci jer kako kazu to je na godisnjem nivou gubitak od 400k navijaca
Po meni nam ne treba veci stadion od 60-65k jer rijetko ces imati vise ljudi osim ovako derbi i LP i kad je kraj sezone
Po meni nam ne treba veci stadion od 60-65k jer rijetko ces imati vise ljudi osim ovako derbi i LP i kad je kraj sezone
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ove sezone bi prosjek bio preko 65k, samo da je to bilo dopušteno u prvom dijelu sezone. Stadion od 70 000 je taman. Kad su rezultati na nivou i podrška je takva.ronaldo99 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 14:27Prva stvar koju zele novi vlasnici kad preuzmu klub je da Milan ide sam u geadnju novog stadiona, a ne da ga dijele sa Interom plus nisu zadovoljni da to bude kapacitet od 60k vec zele veci jer kako kazu to je na godisnjem nivou gubitak od 400k navijaca
Pa procitaj jos jednom sta sam napisao, sad je hajp oko titule i ako sad nece biti pun kad ce?
Utakmice protiv spezia, salernitana, genova, calgari itd da ne nabrajem sig nece u toku sezone biti popunjene
Zato kazem 60-65 je idealno, eto nek bude 70 i svi sretni

U zadnjih 10 utakmica u ligi Milan je primio samo 4 gola. (Kalulu I Tomori efekt). Znaci ako dodje Botman valja mu se s Tomorijem boriti za mjesto startnog stopera.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- OldFashioned
- Kontakt:
Te mi vijesti trebaju na ovu vruću subotu!Romagnoli13 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 13:19Kako javlja više medija od jutros, Renato Sanches je na pragu prelaska u Milan. Navode da je sve dogovoreno da Lilleom. Renato je također za transfer, ostaje samo službeni dogovor sa Mendesom.

Nema tu puno mudrolije.
Botmana ubacivati za sporije napadače, ovu dvojicu za ove hitrije.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako ćeš još preciznije, Milan nije izgubio utakmicu u ligi već 3 mjeseca, odnosno tačno 12 utakmica bez poraza. I primili su samo 5 golova u tom periodu. Doduše i postigli samo 13.
Problem je nama sto obadva imaju po 4 kartona i jako tesko ce izbjeci suspenzije do kraja sezone, e to ce vec biti problemi
- Romagnoli13
- Kontakt:
I Romagnoli ima 4 kartona. Tako da sutra neka jedan od startnih stopera očisti kartone da Romagnoli uskoči protiv Verone. Bolje tad nego protiv Atalante.
Bolje protiv Verone izaći na teren sa Romagnoliem i Tomorijem recimo, nego Romagnoliem i Gabbiom.
Bolje protiv Verone izaći na teren sa Romagnoliem i Tomorijem recimo, nego Romagnoliem i Gabbiom.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lazio ne može da ponudi Romagnoliu više od Milana. Tako da bi on mogao i ostati.
Nebi imao ništa protiv ako je spreman da prihvati novu ulogu. Bolje svakako imati njega na klupi nego dovoditi nekog drugog.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gabbia bi u ovom slučaju vjerovatno otišao na posudbu. Kjaer, Romagnoli, Botman, Tomori, Kalulu. Odličan izbor centralnih defanzivaca.