FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ja vise ne znam ovo ko god da dodje na klupu ko da ciljano ide da sve razjebe, gledaj ti sastava ovo na stupcanicu ne smijes izvesti 
1946-1987
Sastav ni za kontra napada,a ni da presing napravi,koja je treca ideja nit mozemo napast nit se branit pa trcat kontre.Evo sve da razumijem ali ideju nikako nemogu,kako ocekivati da ova ekipa igra,ja nemam ideju sta je vizija ovdje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma nema ko igrat umjesto Hebibovića, koga da ubaci
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kvota 3,90 na nas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sta bi od onoga gurat cemo mlade igrace?Opet Heba,Bagaric,Krle,Secerovic...
Sve ispod 3 sa ovim sastavom nama je top.
Sve ispod 3 sa ovim sastavom nama je top.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Prva utakmica koju ću s merakom preskočiti
#VasoskiOut
#VasoskiOut
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Yebo mu hebib i Krle sve
Posebno se posrao po svojoj licenci s Dupovcem nazad
Fuj
Posebno se posrao po svojoj licenci s Dupovcem nazad
Fuj
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nek su oni procjenili da Sevelj nije za nas trenutno
Ovo je 10.utakmica da Bodula,Cmiljanica i Oremusa nema ni na klupi.Nisu ni oni Bog zna kakav kvalitet ali bolje imati tu trojicu u kombinaciji nego Hebu,Palica i Mersu...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Ako SLUCAJNO dobijemo ovo i zavrsit cemo treci do kraja 100%
Oremuš i Ševelj su mogli pomoć ekipi i to puno. Očekujem da ćemo vidjet Irfana Ramića danas na terenu, jer nije mogao direktno ući u utakmicu izgorio biNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 apr 2022, 16:13Nek su oni procjenili da Sevelj nije za nas trenutno
Ovo je 10.utakmica da Bodula,Cmiljanica i Oremusa nema ni na klupi.Nisu ni oni Bog zna kakav kvalitet ali bolje imati tu trojicu u kombinaciji nego Hebu,Palica i Mersu...
Kakvu im je ublehu bacio na razgovoru za posao da je on trener koji je prepoznat kao neko ko ce forsirati mlade igrace,slusali smo Kepciju neki dan kada je rekao ovo,i onda na dijelu vidimo skroz nesto deseto.Greska ovih koji su mu dali posao a gledao se taj parametar kao jako bitan.Velika greška
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
U istom trenutku na terenu Dupovac, Hebibovic, Velkoski i Bagaric. Najgori u ekipi na svojim pozicijama. Jos plus dizelas Secerovic. Jos je samo Palica trebao ubacit pa da imamo najsporiju i najgoru ekipu u historiji kluba.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trebao je Hamza na AM da upotpunimo ekipu punu neprirodnih pozicija.napoleon72 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 16:17U istom trenutku na terenu Dupovac, Hebibovic, Velkoski i Bagaric. Najgori u ekipi na svojim pozicijama. Jos plus dizelas Secerovic. Jos je samo Palica trebao ubacit pa da imamo najsporiju i najgoru ekipu u historiji kluba.
Ja da sam vlasnik ja bi se pitao sta sam Bogu skrivio pa da me natjera da kupim ovaj klub.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Drago mi je vidjeti da se akademija forsira. Vasoje do bagro!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sreća pa su se ostali dokazali dok su oni grijali klupe i tribine posljednjih 6-7 kola...napoleon72 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 16:17U istom trenutku na terenu Dupovac, Hebibovic, Velkoski i Bagaric. Najgori u ekipi na svojim pozicijama. Jos plus dizelas Secerovic. Jos je samo Palica trebao ubacit pa da imamo najsporiju i najgoru ekipu u historiji kluba.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Samo mi jedno nije jasno, a i ovdje čitam, zašto se Kobiljar konstantno ostavlja po strani. Razumijem statistika mu nije dobra al unese živosti u ekipu. Može je sam iznijeti sa naše polovine do protivničke i ostavit je gore nekom da zabije. To nijedan naš vezni igrač nije uradio.
Sve si rekao. Ovim pokazuje kakav je trener. Ako ovo izvedes, ti sam sebi ne zelis dobro.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.