Talentovaniji je Foden od Mounta ipak, a ovaj je disciplinovaniji i onako skromnijeg mentaliteta što može biti i dobra i loša stvar u zavisnosti u kakvog igrača se razvije. Foden ima taj messijevski touch, lopta je stvorena za njega, lijepi mu se u noge i može s njom raditi šta hoće, a i mudonja je i na terenu i van njega

Fantastičan dribler, dobar skorer također, asistent... nema mane što se tiče igračkog segmenta. Lud je malo i ove stvari koje radi van terena nisu ok al sam mišljenja da su to više neke dječije bolesti, dozvat će se kad malo dođe iz guzice u glavu i dobije još koju godinu.
Što se tiče te nekakve priče o potencijalu, Saka mi je između Fodena i Mounta, lošiji od prvog bolji od drugog. Al opet ništa to ne znači, može Mount ispasti ozbiljniji igrač od obojice, 100 puta već viđeno.
Englezi imaju fantastičan napadački potencijal. Mene samo zanima šta će Southgate uraditi sa Arnoldom i Jamesom... grehota je da bilo koji od njih dvojice bude klupiran. Ovo što je James odigrao s Unitedom neki dan je jedna od najboljih bekovskih predstava koje sam gledao u posljednjih par godina, zvijerčina

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase