Survivor 2022
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Survivor 2022
Jel to LTrainova mala ispala? 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Kod crvenih sami Mina i Nađa zdrave hahah
Ma kakvi,nisam ovu malu fermao ni 2%
Ivana je trenutno no1,Nika je pala na solidno 2 mjesto,Nadja treca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kod Stevana utiču druge stvari. Drugi je po broju pratilaca na instagramu (Milica najviše). Vjerujem da to i utiče na njegov status, jer je karinaš u igrama. On i Branko slabe tačke crvenih. Trebaju obojica da lete. Ramiz da je mlađi samo 10 godina, jeo bi obojicu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mogli bi Crveni nastaviti da puse u igrama i naredne sedmice.
Kako debilan izbor.
Stevan bi protiv bilo koga izgubio u duelu

Stevan bi protiv bilo koga izgubio u duelu

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Mina i Branko su im definitivno najslabije karike, opet se izbacuju jači članovi kao u situaciji kada je Ramiz ispao.
Ova mala je bila vidno potresena i razočarana jer nije očekivala nominaciju, zato joj glava nije bila na mjestu u borbi.
Ova Milica jeste nekako nadmena ali meni lično su draže osobe koje direktno kažu što misle, za razliku od ovih hinja i zmija tipa Tene koja ti se smješi u facu, a čim se okreneš dobiješ nož u leđa.
Ova mala je bila vidno potresena i razočarana jer nije očekivala nominaciju, zato joj glava nije bila na mjestu u borbi.
Ova Milica jeste nekako nadmena ali meni lično su draže osobe koje direktno kažu što misle, za razliku od ovih hinja i zmija tipa Tene koja ti se smješi u facu, a čim se okreneš dobiješ nož u leđa.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ova Milica ima najbolji procenat a nakon par izgubljenih duela pobjegla od Nike i prepustila da se Masha fajta s njom,pa su je sad gurnuli Neveni kad su shvatili da je postala najjaca u plavom timu.Da se stalno bori protiv ove dvije imala bi uspjesnost ispod 35%,ovako taman bira protivnike po mjeri da pumpa ego,dok i ova jadna Masha ne konta da je prevrtljiva Mica baca u vatru konstantno.
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 30 apr 2022, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Napisa neko sisa pa pomislih da je tvoja. Sad vidim da je najslabija karika crvenih ispala.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Slazem se od do. Puno bolji je bio survivor 2009. Ali evo i na ove bezveze igrice sve povrijedjeno, ovi da su bili u starom survivoru ne bi ni dosli kuci. Puno bolje bi bilo yim protiv tima pa nek prave strategiju kskvu hoce za borbu, nek ide zena protiv muskarca pa da vidimo koliko su sposobnije, narocito nasa Sumi zastitnica zena. Igre su unistene i ovim gadjanjem na kraju, koliku god prednost da imas na poligonu na kraju ti pisljivo gadjanje sve odlucuje. I da, daj nek se i koji crv pojede majku mu, fine se pare zarade. Neuporedivo bolji stsri survivor, neuporedivo. Pratim ovo, cekam da se nesto pocne desavati ali...napoleon72 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 02:32Nikad nije ni bio visok kvalitet. 80% borbi poligon koji zavrsava gadjanjem, ostalih 20% su bili fudbal, rukomet, ono skidanje zastavica s povezom na ocima, natezanje konopca i tegovi. Jos se vecinom igra na 8 bodova, pa svaka borba postaje repetitivna i dosadna nakon 3 kruga.
Skoro sve borbe za licni imunitet su balans. Previse se ponavljam, al stari Survivori su kidali s borbama. Borbe su bile tim na tim, a ne 1 na 1 pa na bodove. Borbe za licni imunitet bile slagalice, ako su samo muskarci bude nesta na snagu, ponekad i balans, nekad izdrzljivost, nekad neki kvizovi, igre memorije... Da ne pricam o tome da ove gotive maksimalno i svako 2 dana ih kljukaju mesom, salatama, povrcem, cokoladama... Gdje su igre koje su trademark Survivora, jak zeludac? Da jedu crve, bubasvabe, fermetisane racice, iguane, riblje oci i ostale gadosti? Te igre uvijek budu dosta zanimljive. Pratim ovo et da se ima sta gledat navece, al paralelno na youtubeu pratim Survivor Srbija 2009. i neuporedivo je.
survivor kao reality je okej, neka se ima gledati nesto zanimljivo, ali, nije bas "survivor", obzirom da su im nagrade prilicno bogate (izlasci sa ostrva, gdje dobiju kojekakve tretmane, hranu i pice u izobilju, npr frizider pun hrane i pica, video poruke, hrana od roditelja itd), a trebalo bi da bude prezivljavanje, borba za zivot, teski uslovi, jbg, u tome je sva bit, a ne da "survivor" bude zabava za takmicare
koncept survivora je glup, srbi navijaju za svoje, hrvati za svoje (iako ima ljudi koji to ne gledaju tako, pa navijaju za drugu ekipu il odredjene takmicare), ali, to mi se uopste ne svidja, trebali su napraviti dvije izmijesane ekipe il da uopste ne postoje ekipe, nego svako za sebe
igre za duel (izbacivanje) bi trebale biti odredjivane nakon sto se dobije dva il vise takmicara, cisto da oba takmicara imaju podjednaku sansu za pobjedu, a ne da igrice favoriziju jednog od takmicara (kao npr hrvoja protiv nadje, cista igrica na snagu)
igre bi trebale biti puno raznovrsnije, na snagu, motoriku, spretnost i intelekt, pa nekad sve to sastaviti u jednu igru, treba vise igara na vodi, a sami sebi su skocili u stomak kad su morali promijeniti pravilo, obzirom da su cure iz plave ekipe krenule izbacivati muskarce, a to je sve zbog toga jer im je koncept realityja sjeban, da su razmisljali kako treba, do toga ne bi doslo
bojan peric je puno bolji od marija mlinarica, mnogo zabavnije je gledati survivor uz njegovo komentarisanje (razvalio je s komentarima kad su igrali fudbal lol), nika ima najbolji personality u survivoru, takodjer i najbolje dupe, mada to moze biti i ivana, nadja je prelijepa i preslatka (zalosno je koliko su curu srusili psihicki s pricom da je najslabija karika, a nije, pritom je najmladja i plasi se da se suprostavi bilo kome, a zbog godina je sikaniraju, bukvalno nema pravo glasa), masa mi djeluje kao super cura, izuzetne motoricke sposobnosti, mozda i najbolje u survivoru medju curama, mina takodjer ima dobar personality, non stop je nasmijana, ne znam zbog cega je narod hejtuje toliko
stefan, vladimir, goran i milica kidaju u igrama, mada je to od milice ocekivano, ipak se dosta dugo bavila profesionalnim sportom, a vladimir je za mene najvece iznenadjenje, uopste nisam ocekivao da ce biti drugi najuspjesniji takmicar u survivoru
sumejju treba izbaciti sto prije, pa neka kuci prosipa pricu o feminizmu, mi zene bla bla bla, svaka cast masi na komentaru za tu temu
koncept survivora je glup, srbi navijaju za svoje, hrvati za svoje (iako ima ljudi koji to ne gledaju tako, pa navijaju za drugu ekipu il odredjene takmicare), ali, to mi se uopste ne svidja, trebali su napraviti dvije izmijesane ekipe il da uopste ne postoje ekipe, nego svako za sebe
igre za duel (izbacivanje) bi trebale biti odredjivane nakon sto se dobije dva il vise takmicara, cisto da oba takmicara imaju podjednaku sansu za pobjedu, a ne da igrice favoriziju jednog od takmicara (kao npr hrvoja protiv nadje, cista igrica na snagu)
igre bi trebale biti puno raznovrsnije, na snagu, motoriku, spretnost i intelekt, pa nekad sve to sastaviti u jednu igru, treba vise igara na vodi, a sami sebi su skocili u stomak kad su morali promijeniti pravilo, obzirom da su cure iz plave ekipe krenule izbacivati muskarce, a to je sve zbog toga jer im je koncept realityja sjeban, da su razmisljali kako treba, do toga ne bi doslo
bojan peric je puno bolji od marija mlinarica, mnogo zabavnije je gledati survivor uz njegovo komentarisanje (razvalio je s komentarima kad su igrali fudbal lol), nika ima najbolji personality u survivoru, takodjer i najbolje dupe, mada to moze biti i ivana, nadja je prelijepa i preslatka (zalosno je koliko su curu srusili psihicki s pricom da je najslabija karika, a nije, pritom je najmladja i plasi se da se suprostavi bilo kome, a zbog godina je sikaniraju, bukvalno nema pravo glasa), masa mi djeluje kao super cura, izuzetne motoricke sposobnosti, mozda i najbolje u survivoru medju curama, mina takodjer ima dobar personality, non stop je nasmijana, ne znam zbog cega je narod hejtuje toliko
stefan, vladimir, goran i milica kidaju u igrama, mada je to od milice ocekivano, ipak se dosta dugo bavila profesionalnim sportom, a vladimir je za mene najvece iznenadjenje, uopste nisam ocekivao da ce biti drugi najuspjesniji takmicar u survivoru
sumejju treba izbaciti sto prije, pa neka kuci prosipa pricu o feminizmu, mi zene bla bla bla, svaka cast masi na komentaru za tu temu
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 30 apr 2022, 00:24, ukupno mijenjano 5 puta.
-
- Kontakt:
Nabila procente na SumiL-Train je napisao/la: ↑30 apr 2022, 00:12Ova Milica ima najbolji procenat a nakon par izgubljenih duela pobjegla od Nike i prepustila da se Masha fajta s njom,pa su je sad gurnuli Neveni kad su shvatili da je postala najjaca u plavom timu.Da se stalno bori protiv ove dvije imala bi uspjesnost ispod 35%,ovako taman bira protivnike po mjeri da pumpa ego,dok i ova jadna Masha ne konta da je prevrtljiva Mica baca u vatru konstantno.

Ne lozi me sisa,totalno precjenjena stvar na curama

Ne lazi,ramazan je .
Ali kakvi gabori

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- napoleon72
- Kontakt:
Upravo to. Ovo sve neki fitnes treneri, bilderi, a doktorica u kadru vise nego pola takmicara. Na tom Survivoru se Anita povrijedila i odmah s borbe poslata kuci (ne nakon 2-3 sedmice da smrdi po otoku i izbacuje druge), a doktori dosli samo kad je onog komicara otrovni pauk ujeo. Pa one nesretnike meduze isprzile, nikakav doktor nije dolazio, nego jedni drugim rane zapisavali. A tek hrana... Zivjeli na solji rize dnevno, jednom u 15 dana dobiju komadic mesa, a ne frizidere pune hrane. Penjali se na palme da skidaju kokose, postavljali zamke da uhvate neku divlju kokos koju su culi da kresti na ostrvu... Pa ostrvo duhova i sansa za osvetom, pa tajni imunitet, pa mijesanje plemena 3-4 puta... Mnogo prezanimljivih stvari je bilo osim samih borbi. A ovdje mjesec dana gledamo isto: borba za namirnice, borba za imunitet, borba za licni imunitet, nominacije, borba za imunitet 2, licni imunitet 2, nominacije 2, dvoboj. Nikakve promjene nema.Salahudin123 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 00:13Slazem se od do. Puno bolji je bio survivor 2009. Ali evo i na ove bezveze igrice sve povrijedjeno, ovi da su bili u starom survivoru ne bi ni dosli kuci. Puno bolje bi bilo yim protiv tima pa nek prave strategiju kskvu hoce za borbu, nek ide zena protiv muskarca pa da vidimo koliko su sposobnije, narocito nasa Sumi zastitnica zena. Igre su unistene i ovim gadjanjem na kraju, koliku god prednost da imas na poligonu na kraju ti pisljivo gadjanje sve odlucuje. I da, daj nek se i koji crv pojede majku mu, fine se pare zarade. Neuporedivo bolji stsri survivor, neuporedivo. Pratim ovo, cekam da se nesto pocne desavati ali...napoleon72 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 02:32Nikad nije ni bio visok kvalitet. 80% borbi poligon koji zavrsava gadjanjem, ostalih 20% su bili fudbal, rukomet, ono skidanje zastavica s povezom na ocima, natezanje konopca i tegovi. Jos se vecinom igra na 8 bodova, pa svaka borba postaje repetitivna i dosadna nakon 3 kruga.
Skoro sve borbe za licni imunitet su balans. Previse se ponavljam, al stari Survivori su kidali s borbama. Borbe su bile tim na tim, a ne 1 na 1 pa na bodove. Borbe za licni imunitet bile slagalice, ako su samo muskarci bude nesta na snagu, ponekad i balans, nekad izdrzljivost, nekad neki kvizovi, igre memorije... Da ne pricam o tome da ove gotive maksimalno i svako 2 dana ih kljukaju mesom, salatama, povrcem, cokoladama... Gdje su igre koje su trademark Survivora, jak zeludac? Da jedu crve, bubasvabe, fermetisane racice, iguane, riblje oci i ostale gadosti? Te igre uvijek budu dosta zanimljive. Pratim ovo et da se ima sta gledat navece, al paralelno na youtubeu pratim Survivor Srbija 2009. i neuporedivo je.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Pa onaj lažni tajni imunitet kad ga je Knez sav veseo pokazaonapoleon72 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 03:23Upravo to. Ovo sve neki fitnes treneri, bilderi, a doktorica u kadru vise nego pola takmicara. Na tom Survivoru se Anita povrijedila i odmah s borbe poslata kuci (ne nakon 2-3 sedmice da smrdi po otoku i izbacuje druge), a doktori dosli samo kad je onog komicara otrovni pauk ujeo. Pa one nesretnike meduze isprzile, nikakav doktor nije dolazio, nego jedni drugim rane zapisavali. A tek hrana... Zivjeli na solji rize dnevno, jednom u 15 dana dobiju komadic mesa, a ne frizidere pune hrane. Penjali se na palme da skidaju kokose, postavljali zamke da uhvate neku divlju kokos koju su culi da kresti na ostrvu... Pa ostrvo duhova i sansa za osvetom, pa tajni imunitet, pa mijesanje plemena 3-4 puta... Mnogo prezanimljivih stvari je bilo osim samih borbi. A ovdje mjesec dana gledamo isto: borba za namirnice, borba za imunitet, borba za licni imunitet, nominacije, borba za imunitet 2, licni imunitet 2, nominacije 2, dvoboj. Nikakve promjene nema.Salahudin123 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 00:13Slazem se od do. Puno bolji je bio survivor 2009. Ali evo i na ove bezveze igrice sve povrijedjeno, ovi da su bili u starom survivoru ne bi ni dosli kuci. Puno bolje bi bilo yim protiv tima pa nek prave strategiju kskvu hoce za borbu, nek ide zena protiv muskarca pa da vidimo koliko su sposobnije, narocito nasa Sumi zastitnica zena. Igre su unistene i ovim gadjanjem na kraju, koliku god prednost da imas na poligonu na kraju ti pisljivo gadjanje sve odlucuje. I da, daj nek se i koji crv pojede majku mu, fine se pare zarade. Neuporedivo bolji stsri survivor, neuporedivo. Pratim ovo, cekam da se nesto pocne desavati ali...napoleon72 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 02:32
Nikad nije ni bio visok kvalitet. 80% borbi poligon koji zavrsava gadjanjem, ostalih 20% su bili fudbal, rukomet, ono skidanje zastavica s povezom na ocima, natezanje konopca i tegovi. Jos se vecinom igra na 8 bodova, pa svaka borba postaje repetitivna i dosadna nakon 3 kruga.
- napoleon72
- Kontakt:
@FoSte najjaci brat ikad, sepuri se po onom ostrvu "misija je uspjesno obavljena", presvukao ga Edin Skoric ko zadnjeg levata
Grehota je taj trenutak ne podijelit sa ostalim

Grehota je taj trenutak ne podijelit sa ostalim

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Knez zvani fajnal tačnapoleon72 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 10:18@FoSte najjaci brat ikad, sepuri se po onom ostrvu "misija je uspjesno obavljena", presvukao ga Edin Skoric ko zadnjeg levata![]()
![]()
![]()
Grehota je taj trenutak ne podijelit sa ostalim![]()
![]()
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
A mi Sumeju gledamo... E zivote, pokvareni dzojstiku...
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
- Kontakt:
Hahaha ovo sam zaboravionapoleon72 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 10:18@FoSte najjaci brat ikad, sepuri se po onom ostrvu "misija je uspjesno obavljena", presvukao ga Edin Skoric ko zadnjeg levata![]()
![]()
![]()
Grehota je taj trenutak ne podijelit sa ostalim![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.