FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
28
11%
Drugi
24
9%
Treći
72
27%
Četvrti
68
26%
Peti
24
9%
Šesti
15
6%
Sedmi
6
2%
Osmi
10
4%
Ispadamo iz lige
16
6%

Ukupno glasova: 263

mnon46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mnon46 » 29 apr 2022, 17:44

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
29 apr 2022, 17:42
Zna li se satnica derbija
Pisali su 20:00 neki dan ja mislim.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 apr 2022, 17:58

bordobijeli je napisao/la:
28 apr 2022, 23:12
NazorUso je napisao/la:
28 apr 2022, 18:47
FCUM je napisao/la:
28 apr 2022, 18:07

Uu kakav bi to sok bio za neke :clap:
Radi se na dokazima, oni su zadnji u lancu. Ako su krivi, "goni" ih, ako nisu zatvori "istragu" zbog nedostatka dokazabi tjt.
Samo po zakonu, tu su paragrafi pa zagrabi i djavolu i djakonu :bih:
Ko god je uzeo i 1 marku treba da odgovara. Ma da tesko da u nekom klubu trener moze ošteti klub za novac,pošto trener i igraci potpisuju ugovore u svoje ime a s druge strane je klub odosno uprava. Tako da izmišljaš gluposti, zna se ko je potpisivao i odobravao ugovore, kako igracima, tako i drugim firmama.
Ma da, ma da, ma da... A ako dokazi pokazu suprotno hoces cvilit ko usrina kujica ili ces reci "nek ga tuze ma da mi je drag" ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 apr 2022, 18:06

JavierBosnia je napisao/la:
29 apr 2022, 17:02
Evo na fb stoje 2 iste objave odnosno videa za Avramovskog, zaboravili bili dodati hashtagove i umjesto da edituju i dodaju stavili su novu objavu. Hajde i to, al nisu staru obrisali

To se desava svaki dan i na instagramu jer imam ukljucene obavijesti o objavama, udjem cim objave i cesto nakon 2 minute uklone i stave opet jer su skontali da su u opisu nesto fulali. Milion puta se desilo lajkujem objavu i udjem za 5 min vidim nema, znaci nova objava

A urednik drustvenih mreza ocito ne zna da facebook algoritam unistava ponovljenu objavu jer je manje vise definise kao spam.

Evo iako je u dvije minute razlike objavljeno, novija objava ima oko 3 puta manju reakciju i pregleda sigurno
Nadam se da bar levati opet čitaju forum i da će do njih doći ovaj tvoj post.
Bahati, bahati Željkan!
1946

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 29 apr 2022, 18:31

Ništa forum nego im na mail poslat'. Jedno 312. put da ih Javier uči poslu, momak bi vjerovatno pro bono radio posao bolje od ove kompletne jalije što platu prima. :salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2022, 18:33

joker90 je napisao/la:
29 apr 2022, 18:06
JavierBosnia je napisao/la:
29 apr 2022, 17:02
Evo na fb stoje 2 iste objave odnosno videa za Avramovskog, zaboravili bili dodati hashtagove i umjesto da edituju i dodaju stavili su novu objavu. Hajde i to, al nisu staru obrisali

To se desava svaki dan i na instagramu jer imam ukljucene obavijesti o objavama, udjem cim objave i cesto nakon 2 minute uklone i stave opet jer su skontali da su u opisu nesto fulali. Milion puta se desilo lajkujem objavu i udjem za 5 min vidim nema, znaci nova objava

A urednik drustvenih mreza ocito ne zna da facebook algoritam unistava ponovljenu objavu jer je manje vise definise kao spam.

Evo iako je u dvije minute razlike objavljeno, novija objava ima oko 3 puta manju reakciju i pregleda sigurno
Nadam se da bar levati opet čitaju forum i da će do njih doći ovaj tvoj post.
Dolazi to sve prije i mimo foruma ali opet griješe :)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 apr 2022, 18:47

NajvecaRadosti je napisao/la:
29 apr 2022, 17:20
Opet smijeh i zayebavanje na treningu.Ha ja..
Yebo to sto mi sutra necemo prici protivnickom golu...Uzobiljite se malo,jednu jacu ekipu ove sezone niste dobili.NIJEDNU!
I mene je ovo upalilo kad sam vidio one slike sa treninga, isto kao da smo Evropu obezbijedili prije jedno 10 kola, pa oni kao lezerno nesto, skupina preplacenih ali i istrosenih igraca izuzev nekoliko njih oko kojih vrijedi graditi ekipu za narednu sezonu, valjda ovaj Mirvic bude imao sluha pa sreze te plate maksimalno uz neku osnovu plus bonusi, a ne ovako da placas 11,5 milja maraka Oremusa koji ti sjedi na tribinama itd.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 29 apr 2022, 18:52

Osttribine je napisao/la:
29 apr 2022, 18:47
Yebo to sto mi sutra necemo prici protivnickom golu...Uzobiljite se malo,jednu jacu ekipu ove sezone niste dobili.NIJEDNU!
I mene je ovo upalilo kad sam vidio one slike sa treninga, isto kao da smo Evropu obezbijedili prije jedno 10 kola, pa oni kao lezerno nesto, skupina preplacenih ali i istrosenih igraca izuzev nekoliko njih oko kojih vrijedi graditi ekipu za narednu sezonu, valjda ovaj Mirvic bude imao sluha pa sreze te plate maksimalno uz neku osnovu plus bonusi, a ne ovako da placas 11,5 milja maraka Oremusa koji ti sjedi na tribinama itd.
Nadam se da karikiras :|
1946-1987

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 apr 2022, 18:56

leo1946 je napisao/la:
29 apr 2022, 18:52
Osttribine je napisao/la:
29 apr 2022, 18:47
Nadam se da karikiras :|
Ne karikira.
Nadam se da mu ide raskid na ljeto, kao i Rijadu. Merso će možda u penziju, + 4 igraca kojima istice ugovor.
Vraća se Vicko i očekujem da bude uz tim od ljeta, pokazao se ko kvalitetan igrač, a mlad je dosta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 29 apr 2022, 19:00

:rol: mi isto barselona u doba bartomeua, koliko zines toliko para dobijes
1946-1987

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 apr 2022, 19:06

leo1946 je napisao/la:
29 apr 2022, 19:00
:rol: mi isto barselona u doba bartomeua, koliko zines toliko para dobijes
S.**** bi se u zivot da vidis kakvih plata ima u nasem klubu :D
Kao sto rekoh nadam se da ce ih Mirvic dobro srezati.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 apr 2022, 19:22

NazorUso je napisao/la:
29 apr 2022, 17:58
NazorUso je napisao/la:
28 apr 2022, 18:47

Radi se na dokazima, oni su zadnji u lancu. Ako su krivi, "goni" ih, ako nisu zatvori "istragu" zbog nedostatka dokazabi tjt.
Samo po zakonu, tu su paragrafi pa zagrabi i djavolu i djakonu :bih:
Ko god je uzeo i 1 marku treba da odgovara. Ma da tesko da u nekom klubu trener moze ošteti klub za novac,pošto trener i igraci potpisuju ugovore u svoje ime a s druge strane je klub odosno uprava. Tako da izmišljaš gluposti, zna se ko je potpisivao i odobravao ugovore, kako igracima, tako i drugim firmama.
Ma da, ma da, ma da... A ako dokazi pokazu suprotno hoces cvilit ko usrina kujica ili ces reci "nek ga tuze ma da mi je drag" ?
Nazor kakiš i to djaba. Pala je SKoreja pomiri se da nema vise Sabre i drustvo.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 29 apr 2022, 19:29

Ko fali sutra osim Nihada ?
Sarajevo ljubavi moja.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 apr 2022, 19:37

....................Čataković
Suljić........Avramovski......Tatar
...............Kapić....Gogić
Bureković...Mihojević..Trako..Ševelj
..................Dizdarević
Rezerve: Šahinović, Islamović, Buljubašić, Ramić, Salčin, Varešanović + par iskusnih
Evo ekipe za novu sezonu, samo moja želja :D
Htio sam nekog drugog spica staviti jer je Kepčija rekao da to trazimo, ali niko dobar a realan mi nije naumpao

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 29 apr 2022, 19:43

Previše je to "kapitalaca" po meni da bi bilo isplativo, a osim toga, nema ni puno igrača u izlogu. Ja iskreno ne vidim smisao da se makne Dal u stranu, ovaj klub prije svega mora prodavati, a mi smo ga ove godine i pogotovo ovog proljeća "trpili".

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 apr 2022, 19:46

izdzezveubrazil je napisao/la:
29 apr 2022, 19:43
Previše je to "kapitalaca" po meni da bi bilo isplativo, a osim toga, nema ni puno igrača u izlogu. Ja iskreno ne vidim smisao da se makne Dal u stranu, ovaj klub prije svega mora prodavati, a mi smo ga ove godine i pogotovo ovog proljeća "trpili".
Ma znam, ali eto lijepo je maštati. Realnost vjerovatno jeste da se gura Dal, iako se nije ni u jednoj većoj utakmici vidio, ali šta je tu je. Dosta toga ovisi i od trenera, hoće li ostati Vasoski ili pak dobiti nogu. Evo sad je bio dao ostavku pa Ismir odbio. Vidjet ćemo hoće li ista drugacija igra biti sutra.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 29 apr 2022, 19:49

29 apr 2022, 19:22
NazorUso je napisao/la:
29 apr 2022, 17:58

Nazor kakiš i to djaba. Pala je SKoreja pomiri se da nema vise Sabre i drustvo.
Najjace kad lik koji je zivotom branio PRVO optuzenu,koja nas je dovela do bankrota,dodje ovdje pametovat u vezi optuzbi,mene bi bilo sramota javiti se na forum poslije svega,al ocigledno mu smetaju svi uspijesi i radosti koje smo dozivjeli sa Husrefom pa ga toliko proziva,isto ko anam njima,samo sto ga i oni vise postuju od ovog naseg "navijaca"

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 29 apr 2022, 19:50

Ali pazi, Dal ima potencijal da ostvari bolju karijeru nego Suljić, Avramovski i Tatar zajedno. To ne znači da će je ostvariti, možda već propadne do kraja ove sezone, ali potencijal je tu, druga je stvar šta će se s njim napraviti.

Mi moramo kao klub biti okrenuti tome, a ne nekakvim zvijezdama. Apsolutno se može bez "kapitalaca", Bilbija je jedini igrač Zrinjskog reputacijski u rangu Suljića, Avramovskog, Kapića i Čatakovića. Ako nama ovi nisu dovoljni da uspostavimo kvalitetan tim, ne trebamo problem rješavati tako što ćemo ih dodati još, jer je to bacanje para.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 apr 2022, 19:53

29 apr 2022, 19:50
Ali pazi, Dal ima potencijal da ostvari bolju karijeru nego Suljić, Avramovski i Tatar zajedno. To ne znači da će je ostvariti, možda već propadne do kraja ove sezone, ali potencijal je tu, druga je stvar šta će se s njim napraviti.

Mi moramo kao klub biti okrenuti tome, a ne nekakvim zvijezdama. Apsolutno se može bez "kapitalaca", Bilbija je jedini igrač Zrinjskog reputacijski u rangu Suljića, Avramovskog, Kapića i Čatakovića. Ako nama ovi nisu dovoljni da uspostavimo kvalitetan tim, ne trebamo problem rješavati tako što ćemo ih dodati još, jer je to bacanje para.
Slažem se to za Dala, ima nesto u njemu, hoce li ispuniti potencijal to cemo vidjeti. Iako ja licno vise nade polažem u Traku i Buljubašića nego u Dala.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 29 apr 2022, 20:36

29 apr 2022, 19:50

Mi moramo kao klub biti okrenuti tome, a ne nekakvim zvijezdama. Apsolutno se može bez "kapitalaca", Bilbija je jedini igrač Zrinjskog reputacijski u rangu Suljića, Avramovskog, Kapića i Čatakovića.
Mario Tičinović je imao bolju karijeru od svih koje si nabrojao. Hajduk, 4 sezone u Lokerenu, 3 sezone u Nordsjelandu sa kojim je igrao grupnu fazu Lige prvaka :D

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 29 apr 2022, 20:40

Slazem se potpuno, ali ne vjerujem da je nesto ekstremno placen. Moguce i da grijesim, ali opet mi imamo nekakvih 5-6 imena a kako igramo, imat cemo duplo manje bodova na kraju sezone od njih.

Kapic, Oremus, Suljic, Catakovic, Avramovski, Bodul, vjerovatno svi 10+ hiljada maraka mjesecno, mozda i Lazic, a mi cetvrti na tabeli, i to jedva.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, PeppermintSA, VolimoSarajevo i 16 gostiju.