FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
28
11%
Drugi
24
9%
Treći
72
27%
Četvrti
68
26%
Peti
24
9%
Šesti
15
6%
Sedmi
6
2%
Osmi
10
4%
Ispadamo iz lige
16
6%

Ukupno glasova: 263

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 29 apr 2022, 11:42

JVVVST je napisao/la:
29 apr 2022, 11:31
SedrenikHz je napisao/la:
29 apr 2022, 02:28
JVVVST je napisao/la:
28 apr 2022, 15:51

Nije on druze nista gazio, nego je koristio vec formiranu i zrelu Husrefovu ekipu. Kad je doslo vrijeme da ostavi svoj pecat, desilo se sta se desilo.

Vinko je ubleha nista manja od Sablica.
8:2 od zelje je dovoljno, tako da nemoj mi njega spominjati..
hvala na svemuu, ali poslije tih tekmi i na kraju tekme 1:3 gdje nije smio proci pored istoka nego na zapad otisao je jadno bilo.
Dugo mi necemo naci nekoga kao Vinko…
dabogda nas kmeljo svake godine u ukupnom skoru tako dobio, a mi titule osvajali kao pod Husrefom

komplekse vam nabijaju, nebitan klub iz predgradja. prvenstvo se igra zbog trofeja a ne da bi se kurcili pred nebitnim likovima.
Bravo :thumbup: Nama je highlight ove sezone pobjeda na derbiju 2:0 zasad i to je meni katastrofa. Ja bi odmah potpisao sad da nas dobiju u sve i jednoj utakmici sljedece godine ali da mi uzmemo titulu.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 apr 2022, 12:09

GalileoGalilei je napisao/la:
29 apr 2022, 08:41
hazarder je napisao/la:
28 apr 2022, 16:56
Hahahaha "zrela i formirana Husrefova ekipa", šta sve čovjek ovdje neće pročitat'... :crazy:
Dobijem osip kad pročitam takvu glupost. Isto su govorili i za Sušića, došao na gotovo, to mu je sve Ćiro stvorio i ostavio. Govorili su i za Zidanea, Guardiolu i još milion njih. Kako ljudi znaju biti glupi, za ne povjerovati.
Bas vala. Najjace mi je bilo za Susica. "Ciro ti napravio ekipu". Pa eto i Pape je ostavio ekipu koja je igrala mundijal Bazdarevicu, pa sto ne odosmo nigdje?
Da to tako ide, svaka ekipa bi dovodila jednog trenera da napravi ekipu, poslije ubacis nekog amatera i osvajaj. Zamisli da City poslije Guardiole zaposli Stiv Brusa za trenera, smanje budzet za menadzera 4-5 puta, i nastave derat sve redom jer je ekipa izgradjena. Malo sutra.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 apr 2022, 14:06

Ovde se ide iz krajnosti u krajnost.

Da nas zeljo uzme svaku a mi da budemo prvaci kofu nije nama bitno pobjedit derbi a ne izgubit titulu..

Malo ko od SARAJEVO ILI ZELJO je ikad izgubio oba derbija (posebno sad 3 i bio prvak) cak nemislim da se ikad to desilo od ukupno 15 titula koliko smo skupa uzeli..

Kao eto sto nije bazdarevic osvoio evropu posle papeta sto neki giganti nesmanje budzet 5 x puta i dovedu laika na kormilo ekipe, pa city i sa ovim budzetom dabogda da osvoi titulu a ne za 5x manjim. 5x manji budzet city bi tu ekipu doveo na nivo west hema itd..

Husref je osvoio duplu krunu sa relativno jeftinim sastavom, igraci su zapeli jer prva utakmica u itali im je dala do znanja da mogu al mora se zapet svom snagom dok ih je utakmica na kosevu ponizila i spustila na zemlju a uprava im dala podrsku kao i treneru i to je bio pun pogodak.

Sledece godine dosao pad jer ponovo su se digli u nebesa imali su finu utakmicu protiv celtika par ok utakmica na kosevu u prvenstvu i onda strmoglav pad povrede smjena husrefa i rusenje(skoro) toga svega sto je husref pravio. Vinko dosa uvidio neke greske (neke nije al ok) pobjedio 3 zaredom utakmice desila se korona i to je to. I hajde da kazemo da u te 3 utakmice da je bilo nesto husrefovo, al posle korone i ne igranja 6-7 mjeseci i deranja od strane vinka citavu polusezonu husref satim nije ima ni 5% udjela

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 29 apr 2022, 14:20

Pitar6785 je napisao/la:
29 apr 2022, 14:06

Da nas zeljo uzme svaku a mi da budemo prvaci kofu nije nama bitno pobjedit derbi a ne izgubit titulu..

Malo ko od SARAJEVO ILI ZELJO je ikad izgubio oba derbija (posebno sad 3 i bio prvak) cak nemislim da se ikad to desilo od ukupno 15 titula koliko smo skupa uzeli..

Kao eto sto nije bazdarevic osvoio evropu posle papera sto neki giganti nesmanje budzet 5 x puta i dovedu laika na kormilo ekipe, pa city i sa ovim budzetom dabogda da osvoi titulu a ne za 5x manjim. 5x manji budzet city bi tu ekipu doveo na nivo west hema itd..

Husref je osvoio duplu krunu sa relativn jeftinim sastavom, igraci su zapeli jer prva utakmica u itali im je dala do znanja da mogu al mora se zapet svom snagom dok ih je utakmica na kosevu ponizila i spustila na zemlju a uprava im dala podrsku kao i treneru i to je bio pun pogodak.

Sledece godine dosao pad jet ponovo su se digli u nebesa imali su dinu utakmicu protiv celtika par ok utakmica na kosevu u prvenstvu i onda strmoglav pad povrede smjena husrefa i rusenje(skoro) toga svega sto je husref pravio. Vinko dosa uvidio neke greske (neke nije al ok) pobjedio 3 zaredom utakmice desila se korona i to je to. I hajde da kazemo da u te 3 utakmice da je bilo nesto husrefovo, al posle korone i ne igranja 6-7 mjeseci i deranha vinkovog citavu polusezonu husref satim nije ima ni 5% udjeka
Ne slazem se s dijelom gdje kazes da je husref smijenjen pa onda se rusilo sve sto je husref pravio. Mislim da je sam husref rusio to sto je pravio, i da je zato smijenjen.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 apr 2022, 14:35

AngelDiMaria je napisao/la:
29 apr 2022, 14:20
Pitar6785 je napisao/la:
29 apr 2022, 14:06

Kao eto sto nije bazdarevic osvoio evropu posle papera sto neki giganti nesmanje budzet 5 x puta i dovedu laika na kormilo ekipe, pa city i sa ovim budzetom dabogda da osvoi titulu a ne za 5x manjim. 5x manji budzet city bi tu ekipu doveo na nivo west hema itd..

Husref je osvoio duplu krunu sa relativn jeftinim sastavom, igraci su zapeli jer prva utakmica u itali im je dala do znanja da mogu al mora se zapet svom snagom dok ih je utakmica na kosevu ponizila i spustila na zemlju a uprava im dala podrsku kao i treneru i to je bio pun pogodak.

Sledece godine dosao pad jet ponovo su se digli u nebesa imali su dinu utakmicu protiv celtika par ok utakmica na kosevu u prvenstvu i onda strmoglav pad povrede smjena husrefa i rusenje(skoro) toga svega sto je husref pravio. Vinko dosa uvidio neke greske (neke nije al ok) pobjedio 3 zaredom utakmice desila se korona i to je to. I hajde da kazemo da u te 3 utakmice da je bilo nesto husrefovo, al posle korone i ne igranja 6-7 mjeseci i deranha vinkovog citavu polusezonu husref satim nije ima ni 5% udjeka
Ne slazem se s dijelom gdje kazes da je husref smijenjen pa onda se rusilo sve sto je husref pravio. Mislim da je sam husref rusio to sto je pravio, i da je zato smijenjen.
Ja nevjerujem da je Husref radio nesto da sam sebe unistava pa samim tim i klub.AKO IMA NEKO NESTO STO ZNA nek prijavi upravi i nek se pokrene postupak i protiv njega i bilo koga drugog.. treba 15 godina unazad uc u papire i sve tuzit koje pola narke ukro..

Ja sam bio apsulutno protiv Vinka, pisao sam kako je igra za oci losa (spori kondiciono lose izgledali) misleci da su plate i sve u vezi plata premija isplaceno ili se izlacuje svako 3 mjeseca kako su neki govorili da se to usplacuje.

Dovodjenje fanima i onog iz krupe gdje smo placali ostete mi je to davalo nadu

Sad kad vidim da je bio Hous i da plata nije bilo 8 mjeseci da je Vico to sazno da strateski djelovao uzo titulu, i kad vidim kako sabljic vadovski vodi ekipu kojima je sve uredno (pise se ovde da je sve uredu) onda tek vidis da je VINKO za ovog vadovskog gvardiola i klapp zajedno

Vinka treba vratit
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 29 apr 2022, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 29 apr 2022, 14:40

Husref je izgubio svlačionicu.
Husrefov način vođenja ekipe ima rok trajanja.
Igračima koje on vodi u neko doba pukne film, ne mogu više da trpe psovke i uvrede.
Osim toga, Husref je što se tiče FKS prevaziđen trener.
Hvala mu za sve titule i sve dobro što je uradio za klub, ali mi moramo gledati dalje.

Mislim ako hoćemo prije svega da u našoj ligi budemo konkurentni, a onda i na evropskoj sceni.

Ako Zrinjski nastavi monopol na titulu, onda smo ga baš nayebali.
Pomiri se sa kvalifikacijama za KL i koju stotinu hiljada eura, a njima će ići milioni i ako ih kad dobiješ, bićeš sretan.

Stvari su jednostavne i jasne, do nas je kud, šta i kako.
Koševo Zapad

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 apr 2022, 14:48

Shategabri je napisao/la:
29 apr 2022, 14:40
Igračima koje on vodi u neko doba pukne film, ne mogu više da trpe psovke i uvrede.
Hvala mu za sve titule i sve dobro što je uradio za klub, ali mi moramo gledati dalje.

Mislim ako hoćemo prije svega da u našoj ligi budemo konkurentni, a onda i na evropskoj sceni.

Pomiri se sa kvalifikacijama za KL i koju stotinu hiljada eura, a njima će ići milioni i ako ih kad dobiješ, bićeš sretan.

Sa ovim se slazem, jer husref nigdje nije ostao duze od 2 godine

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 apr 2022, 15:32

Pitanje je uopste otkud mi na na mjestu br 4,kakav podatak :thumbdown:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 29 apr 2022, 15:44

Opet bez pressa, a igraš derbi kola protiv ekipe koja je odmah iznad tebe na tabeli.Na današnjem pressu Borca se pojavio čitav njihov tim.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 29 apr 2022, 15:46

Lucas je napisao/la:
29 apr 2022, 15:44
Opet bez pressa, a igraš derbi kola protiv ekipe koja je odmah iznad tebe na tabeli.Na današnjem pressu Borca se pojavio čitav njihov tim.
Pred koju tekmu nije bio press? Uostalom ko da se tu ima sta cuti. Stadardne izjave tipa ceka nas teska utakmica, pripremali smo se itd. Dat cemo sve od sebe bla, bla i onda izadju ko zadnje pi.cke na teren.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 apr 2022, 16:24

Valjda Mirvic na kraju sezone pokaze da nije cirkusant, trenutno jos cekamo na to.
Bahati, bahati Željkan!
1946

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 29 apr 2022, 16:26

joj atmosfere Allahu dragi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2022, 16:33

Obavještavamo sve one koji su planirali krenuti u Banja Luku da će dolazak biti moguć samo autobusima u režiji UNFKS - Horde zla. Napominjemo vas da se uplate mogu izvršiti još samo danas do 19h u prostorijama shopa UNFKS. Cijena puta iznosi 35,00KM. Mjesto okupljanja je stadion Koševo od 11:45h do 12:15h kada je planiran polazak. Kašnjenja neće biti tolerisana. Šalovi obavezni!

U INAT SVIMA, SVI U BANJA LUKU!

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2022, 16:38

Avramovski će biti spreman :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 apr 2022, 16:43

Pitar6785 je napisao/la:
29 apr 2022, 14:48
Shategabri je napisao/la:
29 apr 2022, 14:40

Sa ovim se slazem, jer husref nigdje nije ostao duze od 2 godine
Koji trener je kod nas ostao duže ? 🤣

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 29 apr 2022, 16:53

izdzezveubrazil je napisao/la:
24 apr 2022, 16:08

Mjera neznanja je ono što trener odnosno njegova ekipa prezentuje na terenu. Ti manje-više uvijek znaš kako će izgledati Jakirovićev Zrinjski i šta će igrati, kako će izgledati Dudićev Velež, ili da ne nabrajam ekipe iz većih liga sa fudbalskim filozofima na mjestu trenera. Evo, vidjet ćeš da će Posušje Karačićevo za kraći vremenski rok imati prepoznatljiviji stil igre nego Sarajevo. E to je mjera znanja.

Nije stvar da on ne konta fudbal, fudbal manje više kontaju svi, pa ima i ovdje na forumu ljudi koji jako dobro analiziraju stvari. Najteža stvar u fudbalu je kako sprovesti u djelo ono što se želi igrati i s tog aspekta si u pravu. Ali ako se ne vide ni obrisi tog visokog presinga o kojem Vasoski priča, ako se vidi da se na tome ne radi, onda je to problem.
Shvatam šta hoćeš da kažeš ali nije svaki napredak u životu linearan. Ponekad kad se čini da trener nema ideju može biti do toga da ekipa nije sihronizirana pa da pojedini igrači ili svi ne igraju u istom ritmu.

Mi nemamo opciju. Ne budemo li igrali kao što se igra na zapadu nikad neke ozbiljne pare nećemo uzimati za igrače a da se prešaltamo na taj sistem treba nam malo vremena.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 29 apr 2022, 17:02

Evo na fb stoje 2 iste objave odnosno videa za Avramovskog, zaboravili bili dodati hashtagove i umjesto da edituju i dodaju stavili su novu objavu. Hajde i to, al nisu staru obrisali

To se desava svaki dan i na instagramu jer imam ukljucene obavijesti o objavama, udjem cim objave i cesto nakon 2 minute uklone i stave opet jer su skontali da su u opisu nesto fulali. Milion puta se desilo lajkujem objavu i udjem za 5 min vidim nema, znaci nova objava

A urednik drustvenih mreza ocito ne zna da facebook algoritam unistava ponovljenu objavu jer je manje vise definise kao spam.

Evo iako je u dvije minute razlike objavljeno, novija objava ima oko 3 puta manju reakciju i pregleda sigurno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 apr 2022, 17:20

Opet smijeh i zayebavanje na treningu.Ha ja..
Yebo to sto mi sutra necemo prici protivnickom golu...Uzobiljite se malo,jednu jacu ekipu ove sezone niste dobili.NIJEDNU!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 29 apr 2022, 17:24

MortemHz je napisao/la:
29 apr 2022, 16:38
Avramovski će biti spreman :thumbup:
Taman na vrijeme, da uhvati ritam do Veleža.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 29 apr 2022, 17:42

Zna li se satnica derbija

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.