Ja već bio odustao od pračenja rezultata jer je bilo groznih promašaja. Dobra pobjeda, idemo po titulu..the scouser je napisao/la:Moj tim Klosari su pobjedili 2-0..brazzo je pogodio Hannover- Wolfsburg
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Devil je napisao/la:Jbt pa mi postali pravi tim iz Francuske 2 lige.![]()
Zadnje 2 tekme po 0:0.
Nego ajde vidite koliko @LFC ima izostanaka,rekao je nedavno da ce biti standardan ali dva zadnja kola nije igrao,ne secam se za vise.
Ima dva izostanka.Jos jedan u naredne 4 utakmice i mozete traziti novoga igraca.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- spielführer_21
- Kontakt:
Sekretare, Green Dragonsi-Grizzlies piše 0:0 a njihova dva igrača su pogodila Hannover-Wolfsburg 1:0.. Nije da mi je drago što smo izgubili. 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
..takodjer Pivopije-Red Bavarian je 2:0,a ne 1:0
..ja sam jos pogodio Hannover-Wolfsburg 1:0

muhovic je napisao/la:..takodjer Pivopije-Red Bavarian je 2:0,a ne 1:0..ja sam jos pogodio Hannover-Wolfsburg 1:0
![]()
Ocigledno sam previdio ovaj par.Evo odo da popravljam.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
slazem se......i suspendujte ga iz lige.......nek dobije neku kaznu....npr do slijedece sezone ne moze igrat ni za koga....Elegant je napisao/la:Pravedno bi bilo da tim od Aullete izgubi sa 3:0, i da se on kazni na neki nacin.
Oduzmite mu to da bude moderator.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- King Kenny
- Kontakt:
Potvrdjeno joint_fc ima najbolju odbranu u sve tri lige a odbrana je kljuc uspjeha...
Cestitke mojim kolegama @monologu i @miky_hz na novoj pobjedi i novim bodovima
ps:bas me interesuje sta ce @Aulleta reci na sve ovo sto se otkrilo u vezi njegovog namjestanja utakmica...
Cestitke mojim kolegama @monologu i @miky_hz na novoj pobjedi i novim bodovima
ps:bas me interesuje sta ce @Aulleta reci na sve ovo sto se otkrilo u vezi njegovog namjestanja utakmica...
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- the scouser
- Kontakt:
Samo opusteno123456 je napisao/la:the scouser je napisao/la:Moj tim Klosari su pobjedili 2-0..brazzo je pogodio Hannover- Wolfsburg
Ispravljeno.Ja cu to sutra jos jernom prekontrolisati jer veceras nisam sav svoj.Izbi me iz cipela AulleTa
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Sportsportbapoli sad će uslijedit neka izbacivanja u niži rang ili oduzimanja bodova
Malo se šalim stvarno mi nije jasno kako neko to može uradit ali jbg valjda će on bit kažnjen,a što se tiče ekipe njih ne treba oni nisu sudjelovali u tome
Malo se šalim stvarno mi nije jasno kako neko to može uradit ali jbg valjda će on bit kažnjen,a što se tiče ekipe njih ne treba oni nisu sudjelovali u tome
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Evo moja ekipa Guštera koja je jedna od nesretniji u ligi izgubi 2:1 od Vukova
. Oni pogodili udinese dva puta dok sam ja za nas postigao gol Juventusom Matrix x2 i Toni za mene
.
A za ovo što se desilo nemam riječi, pa stvarno mi nije jasno da ima ovakvih, kakva bolan igra pa ovo je sramota da je bilo šta. Pa ako je igra što se mora varati
. Kad sam ja htio biti član saveza meni se admin nije udostojio ni na post odgovoriti, ali nema veze, možda zbog toga što mi u nicku ima naziv juventus pa je mislio da bi mogao varati
(ali nije očekivao da se iza nicka aulleta krije Munib uška
).
Svaka čast @123456 i @defender na ovom detektivskom zadatku
A za ovo što se desilo nemam riječi, pa stvarno mi nije jasno da ima ovakvih, kakva bolan igra pa ovo je sramota da je bilo šta. Pa ako je igra što se mora varati
Svaka čast @123456 i @defender na ovom detektivskom zadatku
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Megamon
- Kontakt:
Sekretar pohvale na tvom detektivskom radu i uocavanju ovoga primitivca koji je zloupotrebio svoje ovlasti.
Ne samo da treba biti prognan iz lige nego i sa foruma.Koji pacenik
Nadam se da ce te naci adekvatnu zamjenu.Moj prijedlog je @the scouser.Bio je najbolji strijelac a i poznajem ga licno tako da sam siguran da se nebi sluzio ovim "niskim udarcima".
Ne samo da treba biti prognan iz lige nego i sa foruma.Koji pacenik
Nadam se da ce te naci adekvatnu zamjenu.Moj prijedlog je @the scouser.Bio je najbolji strijelac a i poznajem ga licno tako da sam siguran da se nebi sluzio ovim "niskim udarcima".
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
eee vala ako se allueti ne oduzme titula admina ode i ja ,a jos nisam ni poceo
....
....mislim stvarno glupo s njegove strane
) cudi me sto dosad nisu skontali oni sto igraju protiv njega ,ja uvjek memorisem protivnicke rezultate
...zna muhovic to :p 
Transfer window's open
There are too many bids
Arsene Wenger said "Mon Dieu
I'll win the League with kids"
There are too many bids
..ono vam jos nikad nisam oprostioGARGERION je napisao/la:eee vala ako se allueti ne oduzme titula admina ode i ja ,a jos nisam ni poceo....
![]()
....mislim stvarno glupo s njegove strane
) cudi me sto dosad nisu skontali oni sto igraju protiv njega ,ja uvjek memorisem protivnicke rezultate
...zna muhovic to :p
Evo da se javim hladne glave.Uvijek je bolje pustiti da prenoci
.
Dakle AulleTa nemoze biti vise u savezu.Medjutim to adin mora odraditi.Kakva korist ako ga mi izbacimo a on ostane sa svoim ovlastima.I sutra udje u bilo koju utakmicu i prepravlja rezultate.Znaci admin to mora odraditi.Poslao sam pp adminu i cekam odgovor.Nadam se pozitivan.
Dalje.AulleTu nepoznajem licno tako da i on ovo nesvati licno.Ucinio je nesto po meni neprimjereno i to vise puta i mora biti kaznjen za to.
Sad je pitanje sta uciniti sa Backspace United gdje je on kapiten.Dali ove dosadasnje rezultate priznati i dalje krenuti bez AulleTe ili kazniti tim zbog njega.Po meni njegovi saigraci nisu krivi i nebi ih trebalo kaznjavati.Cak mislim da AulleTa vise nece ni biti dio tima jer se vec jedan clan njegovog tima izjasnio da ga izbacimo iz tima.Cekamo drugoga clana.Medjutim vec sam dobio jedan zahtjev ili molbu od kapitena ekipa koja je vec igrala protiv Backspace United i trazi da ponistim AulleTine golove.Ako bi to radio onda bi to trebalo biti odradjeno od 1. kola znaci sve cetiri utakmice Backspace United.Po meni ovo je za
Clan 15.
U slucaju nesporazuma u takmicenju igraci ili timovi ne smatraju nesto korektno odluceno,tada dolazi do glasanja.Glasati imaju pravo kapiteni ekipa.U slucaju da neki klub nije odredio kapitena na vrijeme i dodje do glasanja,taj klub nece imati pravo glasa u tom trenutku.
I neka se odluci sta sa ovim njihovim utakmicama.Cekam jos da se i defender izjasni o ovome.Po meni bi bila cetiri moguca odgovora u anketi.
1.Ostaviti sve kako je bilo.
2.Izbrisati samo AulleTine golove u prva cetiri kola i upisati rezultate bez njegovi golova.
3.Sve utakmice (1,2,3,4) kolo upisati sluzbenim rezultatom 3:0 protiv Backspace United
4.Sve utakmice (1,2,3,4 kolo) Backspace United se ponavljaju i postavljaju se nove prognoze.
Molim sve ucesnike lige da se strpe u vezi ovoga jer nije do nas u savezu vec do admina.
Dakle AulleTa nemoze biti vise u savezu.Medjutim to adin mora odraditi.Kakva korist ako ga mi izbacimo a on ostane sa svoim ovlastima.I sutra udje u bilo koju utakmicu i prepravlja rezultate.Znaci admin to mora odraditi.Poslao sam pp adminu i cekam odgovor.Nadam se pozitivan.
Dalje.AulleTu nepoznajem licno tako da i on ovo nesvati licno.Ucinio je nesto po meni neprimjereno i to vise puta i mora biti kaznjen za to.
Sad je pitanje sta uciniti sa Backspace United gdje je on kapiten.Dali ove dosadasnje rezultate priznati i dalje krenuti bez AulleTe ili kazniti tim zbog njega.Po meni njegovi saigraci nisu krivi i nebi ih trebalo kaznjavati.Cak mislim da AulleTa vise nece ni biti dio tima jer se vec jedan clan njegovog tima izjasnio da ga izbacimo iz tima.Cekamo drugoga clana.Medjutim vec sam dobio jedan zahtjev ili molbu od kapitena ekipa koja je vec igrala protiv Backspace United i trazi da ponistim AulleTine golove.Ako bi to radio onda bi to trebalo biti odradjeno od 1. kola znaci sve cetiri utakmice Backspace United.Po meni ovo je za
Clan 15.
U slucaju nesporazuma u takmicenju igraci ili timovi ne smatraju nesto korektno odluceno,tada dolazi do glasanja.Glasati imaju pravo kapiteni ekipa.U slucaju da neki klub nije odredio kapitena na vrijeme i dodje do glasanja,taj klub nece imati pravo glasa u tom trenutku.
I neka se odluci sta sa ovim njihovim utakmicama.Cekam jos da se i defender izjasni o ovome.Po meni bi bila cetiri moguca odgovora u anketi.
1.Ostaviti sve kako je bilo.
2.Izbrisati samo AulleTine golove u prva cetiri kola i upisati rezultate bez njegovi golova.
3.Sve utakmice (1,2,3,4) kolo upisati sluzbenim rezultatom 3:0 protiv Backspace United
4.Sve utakmice (1,2,3,4 kolo) Backspace United se ponavljaju i postavljaju se nove prognoze.
Molim sve ucesnike lige da se strpe u vezi ovoga jer nije do nas u savezu vec do admina.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
A sekretaru da pitam jel bi mogli samo njega da izbacite iz ekipe i da slijedece 2-3 utakmice backspace igra sa igracem manje,mozda bi to bila dobra opcija.(Iako ostali igraci tima nisu krivi ipak su dobili bodove zbog ovoga) 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
S-Y-L-A-R je napisao/la:A sekretaru da pitam jel bi mogli samo njega da izbacite iz ekipe i da slijedece 2-3 utakmice backspace igra sa igracem manje,mozda bi to bila dobra opcija.(Iako ostali igraci tima nisu krivi ipak su dobili bodove zbog ovoga)
..nije losa ni ova opcija SYLAR-a,a od tih gore ponudjenih najbolja je 2.,da se njegovi golovi poniste i priznaju se tadasnji rezultati
..takodjer bi trebalo ponistiti i onaj pogodak lecha ili fanaticosa,koga vec,gdje je Aulleta promijenio prognozu
najrealnije rjesenje bi bilo da se izbaci allueta i da klub bude kaznjen sa oduzimanjem 50 % osvojenih bodova,jer iskreno cisto sumnjam da je svaki put allueta donio pobjedu 
Transfer window's open
There are too many bids
There are too many bids
GARGERION je napisao/la:najrealnije rjesenje bi bilo da se izbaci allueta i da klub bude kaznjen sa oduzimanjem 50 % osvojenih bodova,jer iskreno cisto sumnjam da je svaki put allueta donio pobjedu
Koliko znam osim ovoga zadnjeg kola u svakom je njegov gol bio presudan.Ili za nerjeseno ili za pobjedu.Moze se to utvrditi ima arhiva.
Nego gdje ces ti.Mislim u koji tim.Ima mjesta.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ja sam poslao poruku svima gdje ima upraznjeno mjesto niko ne odg.123456 je napisao/la:GARGERION je napisao/la:najrealnije rjesenje bi bilo da se izbaci allueta i da klub bude kaznjen sa oduzimanjem 50 % osvojenih bodova,jer iskreno cisto sumnjam da je svaki put allueta donio pobjedu
Koliko znam osim ovoga zadnjeg kola u svakom je njegov gol bio presudan.Ili za nerjeseno ili za pobjedu.Moze se to utvrditi ima arhiva.
Nego gdje ces ti.Mislim u koji tim.Ima mjesta.
Transfer window's open
There are too many bids
There are too many bids
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.