FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Frutek
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Frutek » 05 feb 2011, 16:00

UPS je napisao/la:Nije to bilo za njihova vakta ;)

nego, bez sale, provjerite vi tog Bosnjaka da ne bude opet nije znao da se protiv njega nesto vodi ;) jednom se neko moze vaditi na taj fol ali vec drugi put je upitno :D
jarane da ja tebe vako pitam kakve veze ima HNS i Premijer Liga BiH :?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 05 feb 2011, 16:07

Frutek je napisao/la:

nego, bez sale, provjerite vi tog Bosnjaka da ne bude opet nije znao da se protiv njega nesto vodi ;) jednom se neko moze vaditi na taj fol ali vec drugi put je upitno :D
ti bas ogranicen ono pravo,ima li veze Bochum sa Novom Panicem pa ovaj ne sudi ni u Premijer ligi ?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 05 feb 2011, 17:39

padobranac1978 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:

ti bas ogranicen ono pravo,ima li veze Bochum sa Novom Panicem pa ovaj ne sudi ni u Premijer ligi ?
:lol: :lol: Novu Panića je suspendovala UEFA ne HNS ne može HNS suspendovati igrače pa da ne mogu igrati u drugim ligama e što me nasmija :D
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 05 feb 2011, 17:46

ma opusteno,doci ce na red i Bošnjak ko i Novo...HNS ga je suspendovao zbog dokaza iz Bochuma,dok dođe na obradu :lol: :lol: :lol:
P.S.i jeste smijesno pravo :lol: :lol: :lol:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 05 feb 2011, 18:12

Jedva čekam 26.02 prvo tekma pa Gibbonijev koncert :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 feb 2011, 22:45

Sutra prva kontrolna utakmica Slobode protiv Spartaka iz Subotice,rezultat nije bitan,bitnije je da se igraci vise upoznaju.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

marken
Kontakt:

Post Postao/la marken » 06 feb 2011, 08:47

Ima li šta ljudi novo u vezi veb sajta kluba hoće li uskoro biti veb sajta ? Molim vas neka odgovori ko zna.Puno pozdrava od Markena.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 06 feb 2011, 09:05

harry_90 je napisao/la:Sutra prva kontrolna utakmica Slobode protiv Spartaka iz Subotice,rezultat nije bitan,bitnije je da se igraci vise upoznaju.
u koliko je sati utakmica???'??
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2011, 10:12

marken je napisao/la:Ima li šta ljudi novo u vezi veb sajta kluba hoće li uskoro biti veb sajta ? Molim vas neka odgovori ko zna.Puno pozdrava od Markena.
I ja se pitam :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 06 feb 2011, 11:00

Da smo ovakvu ekipu imali od pocetka sezone Evropa nam ne bi ginula,ovako se treba jos boriti za to,i kad se izborimo opet zeleni sto bi mogao raditi.Sadikovic izjavio da mu je cilj vratiti publiku na tribine,pa se nadam da cemo mu u tome pomoci.Jaci smo za 4-5 igraca koji su extra kvalitete,jos su i nastupali za nas prethodnih godina mislim da mozemo stvarno daleko dogurati
Svi na Tusanj
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 feb 2011, 13:43

SaLL/ihovic je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sutra prva kontrolna utakmica Slobode protiv Spartaka iz Subotice,rezultat nije bitan,bitnije je da se igraci vise upoznaju.
u koliko je sati utakmica???'??
Ne znam kad se igra,mozda je se i zavrsila,ako neko uspije saznati rezultat neka napise.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2011, 16:14

Slatinash_7 je napisao/la:Da smo ovakvu ekipu imali od pocetka sezone Evropa nam ne bi ginula,ovako se treba jos boriti za to,i kad se izborimo opet zeleni sto bi mogao raditi.Sadikovic izjavio da mu je cilj vratiti publiku na tribine,pa se nadam da cemo mu u tome pomoci.Jaci smo za 4-5 igraca koji su extra kvalitete,jos su i nastupali za nas prethodnih godina mislim da mozemo stvarno daleko dogurati
Svi na Tusanj
Jbg Tusanj mora da se obnovi, da bude boljeg konfora, a siguran sam onda i eto gledalaca. Eto i onih iz obliznjih mjesta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 feb 2011, 19:24

Almir Bekic napusta pripreme,na danasnjem mecu protiv Spartaka zaradio je povredu noge,tu povredu nosi jos od Dinama,al je nije uspio sasvim zalijecit,tako da ce se vratit u Tuzlu,gdje ce se i oporavljat.Inace Sloboda izgubila od Spartaka 0:1.Sadikovic izjavio da nije nezadovaljan igrom,koliko neefikasnoscu napadaca..

U prvoj utakmici su nastupili u sastavu: Mujkić, Nikolić, Jogunčić, Raca, Halilović, Gavarić, Zoletić, Bošnjak, Čehajić, Al. Bekić, Mešanović, a još su igrali: Divković, Crnogorac, Hasanović, Efendić, Aljukić, Malkić.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 feb 2011, 13:28

Bekic lijecenje nastavlja u Puli.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 07 feb 2011, 14:22

Bojan Jović prešao u Sarajevo, iskreno nisam ni znao za ovo čak mislim i da nije bio u Slobodi prošlu sezonu a navodno se pričaju neke priče, kao razlog njegovog odlaska, oko njegovog puštanja i namještanja tekmi. Kako god mislim da bi od golmana morali sačuvati Divkovića bez obzira na sve pa čak i po cijenu da Mujkić bude prinuđen da ode iz kluba iako nas je mnogo zadužio ali Tino ima strašne predispozicije da bude odličan golman čak bi rekao i reprezentativni.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 07 feb 2011, 14:26

brazzo je napisao/la:Bojan Jović prešao u Sarajevo, iskreno nisam ni znao za ovo čak mislim i da nije bio u Slobodi prošlu sezonu a navodno se pričaju neke priče, kao razlog njegovog odlaska, oko njegovog puštanja i namještanja tekmi. Kako god mislim da bi od golmana morali sačuvati Divkovića bez obzira na sve pa čak i po cijenu da Mujkić bude prinuđen da ode iz kluba iako nas je mnogo zadužio ali Tino ima strašne predispozicije da bude odličan golman čak bi rekao i reprezentativni.

:lol: kod vas i ko ode i ko dođe umijesan u neke afere :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 feb 2011, 14:28

Bojan Jovic je napustio Slobodu zbog porodicnih razloga,tako sam cuo,nisam nikad cuo za namjestanja ;)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 07 feb 2011, 14:30

brazzo je napisao/la:Bojan Jović prešao u Sarajevo, iskreno nisam ni znao za ovo čak mislim i da nije bio u Slobodi prošlu sezonu a navodno se pričaju neke priče, kao razlog njegovog odlaska, oko njegovog puštanja i namještanja tekmi. Kako god mislim da bi od golmana morali sačuvati Divkovića bez obzira na sve pa čak i po cijenu da Mujkić bude prinuđen da ode iz kluba iako nas je mnogo zadužio ali Tino ima strašne predispozicije da bude odličan golman čak bi rekao i reprezentativni.

ovo je neprovjereno i pravo da ti kažem sumnjam u ove priče momak je dobro branio i ima kvaliteta ako ništa da bude zamjena Hamziću, a što se nas tiče jbg bitno se rješavati takvih likova. ;)
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 07 feb 2011, 14:33

brazzo je napisao/la:

ovo je neprovjereno i pravo da ti kažem sumnjam u ove priče momak je dobro branio i ima kvaliteta ako ništa da bude zamjena Hamziću, a što se nas tiče jbg bitno se rješavati takvih likova. ;)
sam sebe demantujes,a doveli ste lika koji je suspendovan kod susjeda zbog istog :mrgreen:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 07 feb 2011, 14:44

padobranac1978 je napisao/la: ovo je neprovjereno i pravo da ti kažem sumnjam u ove priče momak je dobro branio i ima kvaliteta ako ništa da bude zamjena Hamziću, a što se nas tiče jbg bitno se rješavati takvih likova. ;)
sam sebe demantujes,a doveli ste lika koji je suspendovan kod susjeda zbog istog :mrgreen:[/quote]

ne mora značiti da će Bošnjak i ostati a kažem ti, ali ti očito to ne želiš pročitati, sve je to navodno i neslužbeno bitno je samo takve igrače ukloniti ukoliko se išta dokaže mada ne bi bilo zgoreg i sad se riješiti jer sumnjam da je toliko kvalitetan da nam je neophodan. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.