Radi se na dokazima, oni su zadnji u lancu. Ako su krivi, "goni" ih, ako nisu zatvori "istragu" zbog nedostatka dokazabi tjt.
Samo po zakonu, tu su paragrafi pa zagrabi i djavolu i djakonu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Radi se na dokazima, oni su zadnji u lancu. Ako su krivi, "goni" ih, ako nisu zatvori "istragu" zbog nedostatka dokazabi tjt.
Pa ako pokriju Velez, Zrinjski, Tuzlu i Borac od jacih klubova ostaju Sarajevo i Siroki. Ne bih se iznenadio da se odluci raditi Bijeljina to mi je mozda i najlogicnije
Apsolutno, ali jedno je logika, a drugo Bosna i HercegovinaFoux87 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 20:41Meni je potpuno nelogično praviti terene ekipama koje se bore za opstanak tj. Radniku, Leotaru, Rudaru i Posušju. Treba prvo sačekati ko će ostati u PL pa onda ima napraviti terene. Još kakvo je stanje u tim klubovima imaju li novca za renoviranje (posebice mislim na Rudar) veoma je diskutabilno.
Ako izbore opstanak.JavierBosnia je napisao/la: ↑28 apr 2022, 20:34Pa ako pokriju Velez, Zrinjski, Tuzlu i Borac od jacih klubova ostaju Sarajevo i Siroki. Ne bih se iznenadio da se odluci raditi Bijeljina to mi je mozda i najlogicnije
Veležu teren nama kup ili obratno, ne vidim drugu soluciju.skoJaa je napisao/la: ↑28 apr 2022, 20:55Ako izbore opstanak.JavierBosnia je napisao/la: ↑28 apr 2022, 20:34Pa ako pokriju Velez, Zrinjski, Tuzlu i Borac od jacih klubova ostaju Sarajevo i Siroki. Ne bih se iznenadio da se odluci raditi Bijeljina to mi je mozda i najlogicnije
Samo se treba sjetiti Bilinog Polja prije koju godinu i one žute fleke po terenu što su bile
Ko god je uzeo i 1 marku treba da odgovara. Ma da tesko da u nekom klubu trener moze ošteti klub za novac,pošto trener i igraci potpisuju ugovore u svoje ime a s druge strane je klub odosno uprava. Tako da izmišljaš gluposti, zna se ko je potpisivao i odobravao ugovore, kako igracima, tako i drugim firmama.
8:2 od zelje je dovoljno, tako da nemoj mi njega spominjati..JVVVST je napisao/la: ↑28 apr 2022, 15:51Nije on druze nista gazio, nego je koristio vec formiranu i zrelu Husrefovu ekipu. Kad je doslo vrijeme da ostavi svoj pecat, desilo se sta se desilo.SedrenikHz je napisao/la: ↑28 apr 2022, 14:55Zrinjskom se ne moze nista prigovoriti. Ljudi su prekucali ligu u svakoj tekmi, nedavno sam pogledao sanse na tekmu protiv radnika kad su izgubili 1:0, sta je ono syebo se, ovi nisu 5 puta centar presli, ali lopta nije htjela u gol.
Vidis kroz igru da su ljudi dimenzija vise i siguran sam da ovakvog Zrinjskog ne bi tako lahko ni jedan Partizan dobio.
Zvezda i Dinamo su jedini na ovim prostorima klasa teška.
Naravno sve to ide zahvaljujuci Jakirovicu. Jedinog trenera kojeg nikad necu prezaliti je Vinko. Mozete govoriti imao ekipu najjacu ovo ono, ali je on gazio redom polusezonu. Siguran sam da bi nastavio i drugu, ali plata nije bilo, a najbolji primjer je toga zeljo s Osimom.
Igraci su vidjeli tada da je truhlo sve, plata nemaju, a bile su masne i igrali preko neke stvari.
Kad se sjetim poluvremena protiv zelje, kad nas je Handzic u crno zavio, ybte ljudi centar nisu mogli preci i umjesto da ih unistis 4, 5 0, na kraju spasavas bod. Igrace tad potpuno razumijem, prvo fizicki se istrosili, ali tako su i izasli da uniste prvo pol i onda lagano u drugom, onaj ti profula sve zivo i syebe ti glavu, znaju bar momci koji igraju yebeni termin, kako je to.
Buducnost kluba me ne brine dok je Mirvic tu, samo jako !
Vinko je ubleha nista manja od Sablica.
Poslije prve katastrofe, one 5:2 na Grbavici, trebao je biti bivši, ali nije mu na pameti bilo da podnese ostavku.Maltene cijelu tu polusezonu u domacim takmičenjima smo bili katastrofa, igra užasna, kao i atmosfera u svlačionici, čemu je Husref debelo kumovao.napoleon72 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 03:338:3, ne 8:2, al poenta je ista. Ubili su brasno u nama u te dvije tekme, tako nas ni Atalanta nije ponizila, s obzirom na to kakav je omjer u kvalitetu.
Dobijem osip kad pročitam takvu glupost. Isto su govorili i za Sušića, došao na gotovo, to mu je sve Ćiro stvorio i ostavio. Govorili su i za Zidanea, Guardiolu i još milion njih. Kako ljudi znaju biti glupi, za ne povjerovati.
dabogda nas kmeljo svake godine u ukupnom skoru tako dobio, a mi titule osvajali kao pod HusrefomSedrenikHz je napisao/la: ↑29 apr 2022, 02:288:2 od zelje je dovoljno, tako da nemoj mi njega spominjati..JVVVST je napisao/la: ↑28 apr 2022, 15:51Nije on druze nista gazio, nego je koristio vec formiranu i zrelu Husrefovu ekipu. Kad je doslo vrijeme da ostavi svoj pecat, desilo se sta se desilo.SedrenikHz je napisao/la: ↑28 apr 2022, 14:55Zrinjskom se ne moze nista prigovoriti. Ljudi su prekucali ligu u svakoj tekmi, nedavno sam pogledao sanse na tekmu protiv radnika kad su izgubili 1:0, sta je ono syebo se, ovi nisu 5 puta centar presli, ali lopta nije htjela u gol.
Vidis kroz igru da su ljudi dimenzija vise i siguran sam da ovakvog Zrinjskog ne bi tako lahko ni jedan Partizan dobio.
Zvezda i Dinamo su jedini na ovim prostorima klasa teška.
Naravno sve to ide zahvaljujuci Jakirovicu. Jedinog trenera kojeg nikad necu prezaliti je Vinko. Mozete govoriti imao ekipu najjacu ovo ono, ali je on gazio redom polusezonu. Siguran sam da bi nastavio i drugu, ali plata nije bilo, a najbolji primjer je toga zeljo s Osimom.
Igraci su vidjeli tada da je truhlo sve, plata nemaju, a bile su masne i igrali preko neke stvari.
Kad se sjetim poluvremena protiv zelje, kad nas je Handzic u crno zavio, ybte ljudi centar nisu mogli preci i umjesto da ih unistis 4, 5 0, na kraju spasavas bod. Igrace tad potpuno razumijem, prvo fizicki se istrosili, ali tako su i izasli da uniste prvo pol i onda lagano u drugom, onaj ti profula sve zivo i syebe ti glavu, znaju bar momci koji igraju yebeni termin, kako je to.
Buducnost kluba me ne brine dok je Mirvic tu, samo jako !
Vinko je ubleha nista manja od Sablica.
hvala na svemuu, ali poslije tih tekmi i na kraju tekme 1:3 gdje nije smio proci pored istoka nego na zapad otisao je jadno bilo.
Dugo mi necemo naci nekoga kao Vinko…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.