Koga briga, neka ga plate, samo neka se ne žali da nema tim, i on i svaki koji uzme 40% Salary Capa svoje ekipe.OldFashioned je napisao/la: ↑28 apr 2022, 18:21Vala da mi je brat rođeni, previše. Silvere čini nešto.
![]()
NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2021/22
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zbog cega se ovdje proziva liga ili Silver kad su plate igraca u pitanju??
Njihov posao je da omoguce fransizama i igracima da zarade sto vise i to i cine. Sasvim je drugo pitanje koliko koji FO date ekipe odluci dati igracu, a oduvijek je bilo slucajeva da pojedinci uzmu 30-40% capa.
Nakon toga postoje 2 izbora: 1.grac je uzeo maximum sto je mogao, gledajuci samo sebe i limitiravsi ekipu ili se takav igrac nalazi u nekoj bogatoj fransizi gdje ce vlasnik i za druge igrace biti spreman placati luxury; 2.Igrac ce uzeti manje i gledati da uz njega budu i dodju kvalitetni igraci koji ce mu omoguciti bolju poziciju u borbi za titulu.
Njihov posao je da omoguce fransizama i igracima da zarade sto vise i to i cine. Sasvim je drugo pitanje koliko koji FO date ekipe odluci dati igracu, a oduvijek je bilo slucajeva da pojedinci uzmu 30-40% capa.
Nakon toga postoje 2 izbora: 1.grac je uzeo maximum sto je mogao, gledajuci samo sebe i limitiravsi ekipu ili se takav igrac nalazi u nekoj bogatoj fransizi gdje ce vlasnik i za druge igrace biti spreman placati luxury; 2.Igrac ce uzeti manje i gledati da uz njega budu i dodju kvalitetni igraci koji ce mu omoguciti bolju poziciju u borbi za titulu.
- Felixians4
- Kontakt:
sve to nema veze s aktualnom temom. postoji kutak za svađanje,denver nuggets,svaštara i prepucavanje,aktuelnosti itd. a jokića će miško ubiti da ne pokupi svaki novčić koji apsolutno zaslužuje kad već ustrajete
a ko je to zasluzio super max ako nije Jokic
jel treba mozda da ide vise para vlasnicima
jel treba mozda da ide vise para vlasnicima
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sa tim potpisom će Denver biti ekipa koja ima najveći SC.
Ima Gordona na dobrom ugovoru, MPJ i Murray imaju velike ugovore, biti će im teško dovesti igrače za klupu, sad ako su ti vlasnici spremni plaćati luxury, to je ok.
Ima Gordona na dobrom ugovoru, MPJ i Murray imaju velike ugovore, biti će im teško dovesti igrače za klupu, sad ako su ti vlasnici spremni plaćati luxury, to je ok.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nisra paycut i to samo sebe osigurati sto vise moguce, pametno od Jokica. Kakva ekipa, jedna teza povreda i ne gleda niko vise na tebe kao na smrdljiv sir. Pusti suplju pricu
Nije da ce im zivot biti mnogo drugaciji ako uzmu koji milioncic manje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
1,61 $ po sekundi.
Dok sam ovo napisao, već je digao prosječnu dnevnicu kod nas.
Dok sam ovo napisao, već je digao prosječnu dnevnicu kod nas.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- OldFashioned
- Kontakt:
Druže, ne tipkaš zar nožnim prstima : P
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nemam sta dodati na ovo,sve si objasnio..Shategabri je napisao/la: ↑28 apr 2022, 08:32Upitni i za prosječnog ABA ligaša.
Sve i da imaju Jamala i MCP zdrave, ova ekipa nema nikakvu širinu.
Možda bi Gordon nešto bolje izgledao sa ovom dvojicom na parketu, al on svakako nije japija koju bi ugradio u ozbiljnu ekipu.
Ovi Bartoni, Morrisi, to je da uđe s klupe, al sveukupno baš tanka ekipa.
I jedna pobjeda vs GSW je puno.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma ne pita se toliko ni igrac tu ( osim ako bas ne insistira), ima agencija koja te zastupa i ne da da prospustis svaku marku.
btw pocinje Fila, imam osjecaj da im krece raspad, vidim Embid opet sa otrovnom pricom bacanja pod voz svojih saigraca, sada je nas redu Harden - izjava ne znam sto vise ne sutira.
btw pocinje Fila, imam osjecaj da im krece raspad, vidim Embid opet sa otrovnom pricom bacanja pod voz svojih saigraca, sada je nas redu Harden - izjava ne znam sto vise ne sutira.
-
- Kontakt:
Prenosi li se išta od ove ranije dvije utakmice?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Denver svakako nema para za nesto vise minimalno naredne 3 godine, koliko imas pos ugovorom cetvorku Murray, MPJ, Jokic, Gordon(kad Jokic produzi jel), tako da im je bolje dati Jokicu pare da ostane nego da riskiraju s odlaskom. Vjerujem da bi on mozda i na manje pristao, ali tu je agent koji se ipak pita nesto, i ako mu vec nude glup bi bio da odbije u ovim godinama.. Recimo sljedeci ugovor, tu mozda vec bude price o nekom ugovoru koji ce ekipi omoguciti da dovede neku pomoc, do tad se moraju uzdati u zdravlje Portera i Murraya, napredak Bonesa i Zekea, i da Tim ubode jos neki dragulj na draftu i rijesi se Maloneovih miljenika koji ne doprinose
-
- Kontakt:
Kako bi mi bila simpaticna ekipa:
Derrick White, DeMar DeRozan, Scottie Barnes, Kyle Anderson, Bam Adebayo.
Brada krenuo agresivno. 

Bila bi super da ne postoji sut za 3 poena.MORANTtheBUST je napisao/la: ↑29 apr 2022, 01:25Kako bi mi bila simpaticna ekipa:

-
- Kontakt:
Ma zbog visokog čela sam mislioTheChief je napisao/la: ↑29 apr 2022, 01:28Bila bi super da ne postoji sut za 3 poena.MORANTtheBUST je napisao/la: ↑29 apr 2022, 01:25Kako bi mi bila simpaticna ekipa:
Derrick White, DeMar DeRozan, Scottie Barnes, Kyle Anderson, Bam Adebayo.![]()
Evo igra Booker sa restrikcijom minuta.
Zar nije Kroenke vlasnik Nuggetsa, nije njemu problem plaćati luxury. Koliko znam on je multimilijarder, a žena mu dolazi iz još bogatije porodice.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.