Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

senad_flamin
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la senad_flamin » 05 feb 2011, 22:48

Cestitke na 3 osvojena boda... Nekad je ovaj Matri po posudbama iz Milana vjecito bio,a sad za njega Juve dao 15 mil € ... 13 golova ove sezone... trebao bi i za reprezentaciju zaigrati
-RIVALDO-

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 feb 2011, 22:54

Formacija 4-3-3 i bice sve bolje :D

Necu puno da se radujem, ocekuje nas veoma teska tekma vec sljedeci vikend,
ali eto sto @juve kaze bar nam se osmijeh vratio na lica.
Matri obecava, i nekako mi je drag.
Lijepo je vidjeti da nakon kloceva u napadu ( Iaq Amauri)
imamo sad igraca koji nesto zna na svoju ruku.
Krasic veceras ocajan. Provida sa svojim forama.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 05 feb 2011, 22:55

Dobro je najvaznija su 3 boda sad u narednom kolu pobjediti Inter i dodatno zakomplicirati stvari u borbi za LP. Svi super ali Matri najbolji...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 feb 2011, 23:01

Claudio Marchisio, Il Principino!!

kakva igra, kakav carobnjak!!

slika
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 05 feb 2011, 23:06

Ma nama bi najvise odgovarala 3-5-2, jer nemamo bekova, ali dok to skonta Popay :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 05 feb 2011, 23:07

dzenan01 je napisao/la:Ma nama bi najvise odgovarala 3-5-2, jer nemamo bekova, ali dok to skonta Popay :lol:
Samo da vas pitam valjam mi novi avatar?
EDIT **** sam Marrotu iz kadra jer ga kvari...
Najbolja formacija za nas je 4-2-3-1 samo kod ove 3 da imamo 2 krila i jednog poluspica i u napadu jednog sidrasa recimo Tonija ili Matrija...
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 05 feb 2011, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 feb 2011, 23:10

Moj ti @italia gdje ga bas stavi na sliku sa ova dva velikama..
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 feb 2011, 23:22

[youtube][/youtube]
Kakva lafčina 8-)

[youtube][/youtube]
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2011, 00:05

[youtube][/youtube]

I Zuliani zapjevao numero uno :lol:

Presudna stvar za večerašnju pobijedu je bila promjena taktike i formacije, konačno je mister shvatio da Il Principino ne može igrati na strani već u sredini, da je kojim slučajem bio Pepe od prve minute umjesto Martineza mislim da bismo bili još ubojitiji...Drago mi je što je Matri ušutkao skeptike, bit će on još bolji, on je svakakako budućnost Juventusa...Pokazalo se da se može bez Krasića, Gigi će se uskoro vratiti u staru formu, tako da trebala bi se tu osigurati Champions League, manje-više sve je u nogama igrača Juventusa :D

I naravno čestitke numeru unu na 100. golu u Serie A...Luca Toniiii! :)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 feb 2011, 01:27

tony-mortale je napisao/la:ma sve ok, sudija svirao nešto i ovi se malo bunili i na tom ostalo, sad ne smijem ni zamisliti da je bilo obrnuto da su zbog nečeg ovakvog poništili gol juventusa za npr. 2-1 pa to bi se pozivalo na rat sudijskoj organizaciji, znači ne mrze vas(da mrze ovakav se gol prizna i ćao) nego jednostavno sudije griješe nekad za nekad protiv al na kraju se te grepke manje više izjednače.
Daj @tony dosta te je više evo na kraju ovog video svi mogu vidjeti da je faul postojao. [youtube][/youtube]

A kad već toliko braniš te sudije nađi nam video na kojem se jasno vidi da je situacija čista, a da smo mi govorili da je sudac nešto dosudio protiv Juventusa. A nemoj ovako hinjski lupati. A vjeruje meni da i ovo ne bi bilo svirano da se kojim slučajem svi nisu digli na noge ;). Ali okanimo se toga.

@arogantni avatar za 10 :D.Slažem se Bianconeri1988 Matri je naša budućnost, da je Quagliarella tu gdje bi im bio kraj. Ali neka, ovo je također dobro da je Toni zabio prije derbija.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 feb 2011, 01:35

sve je meni ok,al izmjena Krasic out,Sissoko in meni nikad nece bit jasna,jos pri nerijesenom rezultatu...sreca za Del Neria da je Juve dobio,jer da nije,mogu samo zamislit kakva bi paljba bila osuta na njega...

Matri je dobar napadac,piso sam to prije prosle utakmice,a evo i sad...Toniev go majstorija,nije ono lako.

nadam se da ce te brzo medju 4...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 06 feb 2011, 01:42

stvarno golčina Tončija, a ima vala i s čim zabiti ;)

jel se Matri radovo?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 feb 2011, 01:45

kod prvog gola se nije radovo,drugi ja nisam vidio :oops:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 feb 2011, 01:47

muXmania je napisao/la:stvarno golčina Tončija, a ima vala i s čim zabiti ;)

jel se Matri radovo?
Nije se radovao samo su mu svi igrači pršli i onako ga malo tješili :D .Ispao je fer ali i žviždali su mu.

"Odlučio sam ne slaviti golove jer mi se to činila kao prava stvar za uraditi." rekao je Matri.

"Ovaj gol mi znači mnogo. Mnogi i dalje tvrde da sam ja završio i novinari uživaju u podsmijavanju ali ja sam i dalje tu. Nabrijan sam :mrgreen: i čak iako nisam 100 % spreman, gladan sam igre i pogodaka za tim kao što je Juventus." rekao je Luca Toni.

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 feb 2011, 05:52

Evo i analize utakmice u ove rane sate za svakog igrača posebno:

Buffon- Na početku djelovao malo ne sigurno, kasnije je to bilo bolje, ali nije još vratio staru rutinu, ali imatu još vremena kroz nekoliko utakmica da to uradi, ali osjeti se ta pauza više od 6 mjeseci. Kod gola nije mogao ništa.

Sorensen- Nije momak jednostavno za ove pozicije odigrao je on večeras solidno, ali tu bi Del Neri trebao razmisliti o Hasanu kad već eksperimetiše. Jer protiv drugi ekipa bi mogli prodji gore.

Bonucci- Solidno imao je onaj jedan kardinalan pas u prvom dijelu koji je mogao koštati Juventus, ali na kraju se sve završilo dobro. Zabio bi gol da Chiellini nije napravio glupost.

Barzaglie- Također dobro odradio posao, pa ja sam iskreno mislio da će on biti i gori, ali za sad je ako ništa solidan.

Chiellini- Večeras je to išlo dobro, ali mislim da je ipak bolje da igra na stoperu, jer ova utakmice i nije neki pokazatelj da li je ova odluka toliko dobra. Imao asistenciju za Matria, pa glupost koju sam već spomenuo. Sve u svemu dobar nastup.

Krasić- Kod prvog gola on je dosta uradio, ali Krasić se mora odmoriti na njemu se primjeti taj umor on može odigrati oko 60-tak minuta ali nije ovo onaj Krasić sa početka sezone. Nadam se da će dobro doći sad ovo što će se utakmice igrati vikendom, jer u zadnje vrijeme je bilo puno srijeda-četvrtak - subota-nedjelja.

Aquilani- Nije bio loš večeras, ali i on mora vratiti bar onu formu sa početka sezone. Od njega se očekuje više.

Melo- Odigrao dobro kao i većinu utakmica do sad, da nije napravio onu glupost, ovo bi već sad bila sezona kojom bi mogao zaboraviti onu prošlu, ali ovako mora još raditi na sebi, jer mu je to najveći problem. A igra je manji, još danas nekakva proigravanja petom :D

Marchisio- Kada sam neki dan pisao za moguća pojačanja na ljeto i stavio sastav za sljedeću sezonu neko mi rekoa gdje ti je Marchisio u prvih jedanaest. A ja sam mu napisao da Marchisio ukoliko zabije protiv Palerma odnosno spoji dva gola mogao bi se polako vratiti u formu, a to se i desilo proradio je i napokon se oslobodio onog grča. Nadam se da će to protiv Intera biti još jedna prava utakmica od Marchisia.

Matri- Ma momak je večeras pokazao da se radi o dobrom pojačanju, kako sam već pisao onu noć protiv Palerma bi dao gol da ga nije pratila nesreća. Svaka čast za Matria igrač utakmice. Nadam se da će nastaviti ovako i protiv Intera postići gol. I ovdje da još dodam da bi se Matri sa Quagliarellom uklopio strašno, aBd iduće sezone uz još jednog pravog napadača biće to ubitačno.

Martinez- Odigrao neki 55-60 minuta, on se izgubio nakon one povrede, večeras je bio najočajniji na utakmici, da je kojim slučajem Del Piero ili Toni igrali od početka u prvom poluvremenu bi bio bolji rezultat. Mora vratiti bar onu formu prije Milana.

Izmjene:

Del Piero- ušao i odigrao ponovo dobru utakmicu kao i uvijek, jeste da u zadnje vrijeme forsira šut, malo me nekad iznervira, ali kad vidim da je to igrač sa brojem 10 na leđima samo se poklopim. Imao je i asistenciju za golčinu Tonia. Bravo capitano.

Toni- Toni imao ono vraćanje kad je sudac pustio da se igra a po mom mišljenju lopta je bila vani. Golčinu koju je dao ono se ne viđa često, svaka čast. Za minute koje je odigrao zaslužio visoku ocjenu.

Sissoko- Moj Sissoko pa šta reći za čovjeka koji ulazi u svakoj utakmici kojem Del Neri pokušava izmisliti poziciju, ali Momo je uvijek tu. Jednostavno nije imao posla nemam neki poseban komentar.

Trener:

Del Neri- Pa šta reći kad je napravio one izmjene počeo sa da šizim :D , ali ne znam ni sam šta se desilo promjeni on formaciju izbrlja nešto i na kraju preokret, koliko to god izgledalo čudno, ne bitno da li je tako htio ili ne mi to ne znamo zato svaka čast za poteze večeras :mrgreen: Također treba pohvaliti što je pokušao malo eksperimentisati sa Chielliniem na beku, jer nema šta izgubiti.

Utisak o utakmici:

Moje mišljenje kako sam već rekao utakmica je bila teža nego što rezultat govori, npr. protiv Palermo je odigrana puno bolja utakmica, ali se kući vratilo sa 0 bodova. Ali mora to bolje jer kad sam vidio da nam u puno vremena tokom utakmice Kaljari držao konce igra, znači da ne valja. Juventus mora biti taj tim koji će imati loptu u svojim nogama i diktirati tempo tokom utakmice. Kad se vrati ona igra s početka sezone, a polako se vraća možemo se nadati još boljim rezultatima.

Forza Juve!

FC Ljuta Krajina

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 feb 2011, 09:52

Sljedeće kolo derbi protiv Intera
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 feb 2011, 10:17

[youtube][/youtube]

ocekujem opet protiv intera gol Claudija.. :)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Il Capitano
Kontakt:

Post Postao/la Il Capitano » 06 feb 2011, 11:13

Matri ale :D

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 06 feb 2011, 12:13

Želim vam sreću večeras i da izvučete bod protiv Rome.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 06 feb 2011, 12:54

Chelsea_CBH je napisao/la:Želim vam sreću večeras i da izvučete bod protiv Rome.

Da nisi pogrijesio malo ??? :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.