FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
28
11%
Drugi
24
9%
Treći
72
27%
Četvrti
68
26%
Peti
24
9%
Šesti
15
6%
Sedmi
6
2%
Osmi
10
4%
Ispadamo iz lige
16
6%

Ukupno glasova: 263

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 28 apr 2022, 14:45

Gledam Bilbija se slikao s Mamicem, Jakirovic isto ima dobar odnos s Zdravkom, Jankovića su doveli na posudbu iz Dinama baš dobar igrač. Sta mislite da li Mamići imaju umješane prste u ovogodišnju dominaciju zrinjskog ??

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 28 apr 2022, 14:50

Hajdeeeeeee :bih: :bih: :bih:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 28 apr 2022, 14:55

Zrinjskom se ne moze nista prigovoriti. Ljudi su prekucali ligu u svakoj tekmi, nedavno sam pogledao sanse na tekmu protiv radnika kad su izgubili 1:0, sta je ono syebo se, ovi nisu 5 puta centar presli, ali lopta nije htjela u gol.
Vidis kroz igru da su ljudi dimenzija vise i siguran sam da ovakvog Zrinjskog ne bi tako lahko ni jedan Partizan dobio.
Zvezda i Dinamo su jedini na ovim prostorima klasa teška.
Naravno sve to ide zahvaljujuci Jakirovicu. Jedinog trenera kojeg nikad necu prezaliti je Vinko. Mozete govoriti imao ekipu najjacu ovo ono, ali je on gazio redom polusezonu. Siguran sam da bi nastavio i drugu, ali plata nije bilo, a najbolji primjer je toga zeljo s Osimom.
Igraci su vidjeli tada da je truhlo sve, plata nemaju, a bile su masne i igrali preko neke stvari.
Kad se sjetim poluvremena protiv zelje, kad nas je Handzic u crno zavio, ybte ljudi centar nisu mogli preci i umjesto da ih unistis 4, 5 0, na kraju spasavas bod. Igrace tad potpuno razumijem, prvo fizicki se istrosili, ali tako su i izasli da uniste prvo pol i onda lagano u drugom, onaj ti profula sve zivo i syebe ti glavu, znaju bar momci koji igraju yebeni termin, kako je to.
Buducnost kluba me ne brine dok je Mirvic tu, samo jako !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 apr 2022, 15:36

Nekazem da nam treba i da bi te pare iskoristio dovodec istog, vec samo primjer sam dao, da bi za lovu koju dajemo ovoj 5 torici mogli imat igraca takvi kvaliteta i to da ostetu platimo 700-800 k km i da unistimo glavnog
Konkurenta za titulu i da imas igraca koji ce sam zabit 10-15 golova po sezoni..

Licno bi ulozio veliku lovu u akademiju
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 28 apr 2022, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 28 apr 2022, 15:51

SedrenikHz je napisao/la:
28 apr 2022, 14:55
Zrinjskom se ne moze nista prigovoriti. Ljudi su prekucali ligu u svakoj tekmi, nedavno sam pogledao sanse na tekmu protiv radnika kad su izgubili 1:0, sta je ono syebo se, ovi nisu 5 puta centar presli, ali lopta nije htjela u gol.
Vidis kroz igru da su ljudi dimenzija vise i siguran sam da ovakvog Zrinjskog ne bi tako lahko ni jedan Partizan dobio.
Naravno sve to ide zahvaljujuci Jakirovicu. Jedinog trenera kojeg nikad necu prezaliti je Vinko. Mozete govoriti imao ekipu najjacu ovo ono, ali je on gazio redom polusezonu. Siguran sam da bi nastavio i drugu, ali plata nije bilo, a najbolji primjer je toga zeljo s Osimom.
Igraci su vidjeli tada da je truhlo sve, plata nemaju, a bile su masne i igrali preko neke stvari.
Kad se sjetim poluvremena protiv zelje, kad nas je Handzic u crno zavio, ybte ljudi centar nisu mogli preci i umjesto da ih unistis 4, 5 0, na kraju spasavas bod. Igrace tad potpuno razumijem, prvo fizicki se istrosili, ali tako su i izasli da uniste prvo pol i onda lagano u drugom, onaj ti profula sve zivo i syebe ti glavu, znaju bar momci koji igraju yebeni termin, kako je to.
Nije on druze nista gazio, nego je koristio vec formiranu i zrelu Husrefovu ekipu. Kad je doslo vrijeme da ostavi svoj pecat, desilo se sta se desilo.

Vinko je ubleha nista manja od Sablica.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 apr 2022, 16:04

JVVVST je napisao/la:
28 apr 2022, 15:51
SedrenikHz je napisao/la:
28 apr 2022, 14:55
Nije on druze nista gazio, nego je koristio vec formiranu i zrelu Husrefovu ekipu. Kad je doslo vrijeme da ostavi svoj pecat, desilo se sta se desilo.

Vinko je ubleha nista manja od Sablica.
Koju Husrefovu ekipu sto je izgubila od skretnice 8:2

Gdje si imao 6 igraca povrijedjeni i gdje proslo preko 1.5 godinu od odlaska husrefa..

Nekazem da nije bilo igraca koji su igrali i kod husrefa, al reci da je vinko na krilima husrefa i automatizmima husrefovim uradio sta je uradio je ne tacno..

Ako neko misli da bi Jakirovica ima ovaj rezultat sa istom konkurencijom sa vicom protiv sebe bez nemanje i 8 plata kasnjenja prema igracima tesko se vara..

Vinko nije nista losi od Jakirovica.

I ovde se pise o Vinku ko da on nije bio prvak sa istim tim zrinjskijem

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 28 apr 2022, 16:50

Jos su dva imena u igri protiv kojih ce biti podnesene prijave. Prikupljaju se dokazi za Emira Hadzica i husrefa musemica.
Bit ce to na hajr aBd !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 28 apr 2022, 16:56

Hahahaha "zrela i formirana Husrefova ekipa", šta sve čovjek ovdje neće pročitat'... :crazy:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 apr 2022, 17:01

Jos samo cekam da ispliva vani, da ima bivsa uprava upetljane prste u gubljenju titule prosle godine.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 28 apr 2022, 17:10

ElCartel11 je napisao/la:
28 apr 2022, 17:01
Jos samo cekam da ispliva vani, da ima bivsa uprava upetljane prste u gubljenju titule prosle godine.
U tom slucaju, neka sele iz države.Ne bi tu bila u pitanju samo titula, vec i koeficijent te vjerovatno grupna faza Konferencijske lige.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 28 apr 2022, 17:25

Mi bismo Bilbiju od vremena Mehe Kodre do danas otjerali jedno 17 puta, tj nakon svaka dva uzastopna loša rezultata.
Samo naprijed Saraj'vo!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 28 apr 2022, 18:07

NazorUso je napisao/la:
28 apr 2022, 16:50
Jos su dva imena u igri protiv kojih ce biti podnesene prijave. Prikupljaju se dokazi za Emira Hadzica i husrefa musemica.
Bit ce to na hajr aBd !
Uu kakav bi to sok bio za neke :clap:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 28 apr 2022, 18:25

Pitar6785 je napisao/la:
28 apr 2022, 14:36
Mozda nama nebi zrinjski pustio Nermina da predje radi konkurencije al ubjedjen sam da igraca njegovi ovakiteta mozemo dovest za 400 k€ i platu od 1 m km za 3 godine. Sto znaci da bi kompletan transfer kostao oko 1.7-1.8 m km.

Krste ahmet oremus cmiljenic kanuri da imaju u prosjeku po 10 k km platu mjesecno to je 1.5 m km godisnje.

Nekazem nemoramo mi dovest takvog tipa mozes pokupovat za plate ovih igraca koji pridonse 0 za klub sve najbolje kadete u cjeloj bosni i jos da im 3 milje maraka stipendije dajes, sto bi poubijalo kompletnu konkurenciju u cjeloj bh u omladinskom pogonu..
Ali kako ne shvatas da je upravo u tom poenta. Evo Oremusa si naveo kao nekog ko ne doprinosi i koga se treba otarasiti, a kad se on doveo, doveo se kao superzvijezda za iskorak. Nikad to nije opravdao i totalni je promasaj, zamisli da promasis tako sa tim igracem kojeg spominjes. Nema otarasiti se, valja ga trpit 2-3 godine, a on sam skuplji od pola premijerligaskih klubova.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 28 apr 2022, 18:27

izdzezveubrazil je napisao/la:
28 apr 2022, 18:25
Pitar6785 je napisao/la:
28 apr 2022, 14:36
Mozda nama nebi zrinjski pustio Nermina da predje radi konkurencije al ubjedjen sam da igraca njegovi ovakiteta mozemo dovest za 400 k€ i platu od 1 m km za 3 godine. Sto znaci da bi kompletan transfer kostao oko 1.7-1.8 m km.

Krste ahmet oremus cmiljenic kanuri da imaju u prosjeku po 10 k km platu mjesecno to je 1.5 m km godisnje.

Nekazem nemoramo mi dovest takvog tipa mozes pokupovat za plate ovih igraca koji pridonse 0 za klub sve najbolje kadete u cjeloj bosni i jos da im 3 milje maraka stipendije dajes, sto bi poubijalo kompletnu konkurenciju u cjeloj bh u omladinskom pogonu..
Ali kako ne shvatas da je upravo u tom poenta. Evo Oremusa si naveo kao nekog ko ne doprinosi i koga se treba otarasiti, a kad se on doveo, doveo se kao superzvijezda za iskorak. Nikad to nije opravdao i totalni je promasaj, zamisli da promasis tako sa tim igracem kojeg spominjes. Nema otarasiti se, valja ga trpit 2-3 godine, a on sam skuplji od pola premijerligaskih klubova.
Ne bih se složio da je Oremuš promašaj.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 28 apr 2022, 18:29

Ma kako nije, i to najgori promasaj koji su Hadzic i Husref napravili. Doveden kao direktna i skuplja zamjena za Crepulju, a manje je kreativan od Djokanovica. Igrao desnog beka, ni tu se nije pokazao boljim od Hebibovica, kad je ovaj u formi naravno.

Za platu i reputaciju sa kojom je dosao, Oremus je trebao da unistava protivnike i bude po znacaju u rangu Kovacevica, Rahmanovica i Tatara.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 28 apr 2022, 18:36

Kakav Oremus nije odigrao 5 utakmice kako treba a sto se tice plata sigurno je top 3 u ekipi+stranac je.

Toliko se najavljivao i na kraju Heba i Palic imaju prednost ispred njega.Teski promasaj
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 28 apr 2022, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 28 apr 2022, 18:38

izdzezveubrazil je napisao/la:
28 apr 2022, 18:29
Ma kako nije, i to najgori promasaj koji su Hadzic i Husref napravili. Doveden kao direktna i skuplja zamjena za Crepulju, a manje je kreativan od Djokanovica. Igrao desnog beka, ni tu se nije pokazao boljim od Hebibovica, kad je ovaj u formi naravno.

Za platu i reputaciju sa kojom je dosao, Oremus je trebao da unistava protivnike i bude po znacaju u rangu Kovacevica, Rahmanovica i Tatara.
Da, doveden je da igra DM, a u Hajduku bio RM, a ti vidi koliko su te pozicije bliske. Što se bekovske pozicije tiče, defanzivno je bio dobar, a ofanzivno je znao centrirati, podignuti glavu prije povratne.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 apr 2022, 18:39

Svako ko je uzeo marku od kluba i gledao interes treba ga razapet,zabranit da hida ulicom tipa Rumeni,Sabrina vjestica i kompanija

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 apr 2022, 18:40

Osloboditi se plata krpelja tipa Hebibovic,Cmiljanic zvani Zadro bolnica i slicnih pa nek igra bilo ko barem nece igrat za ogromne pare kao ovi

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 28 apr 2022, 18:41

Ovdje sve isto. Pu na ovog pu na onog. Cim neko napise nesto afirmativno o nekomiz kluba nadje vrlo brzo neko ko popljuje i forumasa i igraca ili trenera ili nekog drugog iz kluba s onim famoznim:" 'ta ti znaš!"

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 72 gosta.