Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Polako decki treba prvo doci do izvora da pi se vode napio, a jos je dug put do toga 

- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Rijetko pohlepan covjek, ali svakako RIP.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pohlepan čovjek. Opsjednut novcem. Umro ili bio živ, ne znači mi to ništa.
Eto sad je u situaciji gdje mu novac nije od koristi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Uskrsno je. Bore mu se za zivot.
- TheTruth34
- Kontakt:
Sahraniše čovjeka a živ je.. Yebo ti špansku sapunicu..
ronaldo99 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 05:53I kad smo godinama bili u banani ja na pocetku sezone se nadam tituli i onda nakon 7-8 kola izgubim nadu, al evo zadnje dvije godine me drze duze
, a ove bi trebalo biti i da je docekam
![]()

Isti sam takav, jednostavno to je tako, uvijek se nadas tome koliko god nerealno bilo...
Al eto doceka se i to... Dobro vi jos niste

Sad kad Milan izgubi ili igra neriješeno, a Inter pobijedi e to bi tek bila ludnica...
Sta se gleda prvo ako se ima isto bodova, jel međusobni ili gol razlika...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Međusobni omjer ima prednost u odnosu na gol razliku.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Izvuce se Mino haman, ne da se lako 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Medjusobni, tako da u slucaju istog broja mi smo prvaciHuska je napisao/la: ↑28 apr 2022, 15:54
Isti sam takav, jednostavno to je tako, uvijek se nadas tome koliko god nerealno bilo...
Al eto doceka se i to... Dobro vi jos niste![]()
Sad kad Milan izgubi ili igra neriješeno, a Inter pobijedi e to bi tek bila ludnica...
Sta se gleda prvo ako se ima isto bodova, jel međusobni ili gol razlika...
Nama treba jos 3 pobjede i remi i prvi smo

Gdje ces to pisati, a pojma nemas ni ko je ni sta je covjek osim onog sto procitas na klixu i sportsport.ba, a niti je tebi sta uradio da mu to "zelis". Pogotovo ti. Fuj.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 14:29Pohlepan čovjek. Opsjednut novcem. Umro ili bio živ, ne znači mi to ništa.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Pa de nam reci ko je i sta je, koliko cesto sadaku udjeljuje i kome vitre daje da ga pratim.Italia je napisao/la: ↑29 apr 2022, 10:58Gdje ces to pisati, a pojma nemas ni ko je ni sta je covjek osim onog sto procitas na klixu i sportsport.ba, a niti je tebi sta uradio da mu to "zelis". Pogotovo ti. Fuj.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 14:29Pohlepan čovjek. Opsjednut novcem. Umro ili bio živ, ne znači mi to ništa.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Uvijek su se hejtali ljudi koji rade dobar posao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne vidje da mu kolega Rom '' zeli '' bilo sta, ali ocigledno da neke pucaju prenosi pa vide i to 
Ostale epitete koje mu je dao su sasvim OK sa njegovom reputacijom.

Ostale epitete koje mu je dao su sasvim OK sa njegovom reputacijom.
Sta mene boli k. ko je i sta je, ja ga u usta nisam uzimao. Uzima ga muslimanac, insalah, ramazanlija, koji je isto tako imao zdravstvenih problema, i iz cista mira popljuva covjeka zato jer mu je Donarumu iz kluba odveo. Komentarises vrijednosti covjeka kojeg ne znas, a koji bi mogao preseliti.Beduin je napisao/la: ↑29 apr 2022, 11:40Pa de nam reci ko je i sta je, koliko cesto sadaku udjeljuje i kome vitre daje da ga pratim.Italia je napisao/la: ↑29 apr 2022, 10:58Gdje ces to pisati, a pojma nemas ni ko je ni sta je covjek osim onog sto procitas na klixu i sportsport.ba, a niti je tebi sta uradio da mu to "zelis". Pogotovo ti. Fuj.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 14:29Pohlepan čovjek. Opsjednut novcem. Umro ili bio živ, ne znači mi to ništa.
Eto sad je u situaciji gdje mu novac nije od koristi.![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Popljuva i ti kolegu Roma a ne znas ga, citav zivot komentarisemo igrace, klub i ostalo a ne znamo ih licno, koji ti je ku.ac ? sta se palis na gluposti.
Niko ne spomenu Donarumu osim tebe, koje licemjerje, fuj.
Niko ne spomenu Donarumu osim tebe, koje licemjerje, fuj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.