Vjv je 4. sudija.
Gdje je Marko Kazlagic delegiran? Da nije u Trebinje?
Zrinjski-Široki sudi Kazlagic.
Moja greska, imas pravo.
Ma ne znam da li se isplati uopste i pratiti utakmicu. Ako bude lakrdija kao ona sa Kazlagicem kada je sudio Velezu na poluvremenu se uputiti za Sarajevo, a klubovi konacno da skontaju da ovako dalje ne ide.
Ko kaže da ne smije?
A sve komšije vam ne valjaju.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 13:04Prvostepena komisija NS/FS BiH je pozitivno odgovorila na zahtjev Kluba, koji je ispunio sve kriterije, administrativne, sportske, zakonske, infrastrukturne i finansijske, odnosno sve što je predviđeno Pravilnikom o licenciranju klubova Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.
Ogromnu zahvalnost Klub duguje svojim vjernim navijačima koji su akcijama vezanim za članstvo i derbi sa Sarajevom u velikoj mjeri pomogli u procesu licenciranja.
Ovim putem još jednom želimo da se javno zahvalimo svim sadašnjim i bivšim uposlenicima Kluba koji su razumjeli situaciju u kojoj se Klub nalazi i još jednom pokazali iskrenu ljubav koja krasi naš kolektiv.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Evo i zvanicno
GOLEM SI ZELJO
U pravu siMostarac1974 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 13:11Pa neće on nikog oštetit.Sudiće pošteno.A Vici je u interesu da mu Borac dobije što je namjestio a ovdje ako šta bude dobro za Želju dobro i jeste.Zna on vrlo dobro šta radi.
Sta su izborili, ima jos 6 kola do kraja prvenstva.
Tako je.Čisto ponižavanje.Na kraju krajeva trebo je sudit duel Borac-SARAJEVO jer je međunarodni sudija i neće sebi štetit radi EVROPE.Sudit kako treba i to je to.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 13:18U pravu siMostarac1974 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 13:11Pa neće on nikog oštetit.Sudiće pošteno.A Vici je u interesu da mu Borac dobije što je namjestio a ovdje ako šta bude dobro za Želju dobro i jeste.Zna on vrlo dobro šta radi.
Mislio sam nas najbolji sudija
Sudi Europske utakmice
Mislim da ga ovim ponizavaju,provociraju....
Ja da sam na njegovom mjestu odbio bih
Iz aviona se vidi da je njegova utakmica za suđenje ovo kolo
Zrinjski-Siroki
Sto bi se bunili kad se penal ispravno ponovio?
Prave, ali se ne sviraju.