FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
17-godišnjak iz Mladosti (10. tim Super lige Srbije) odlazi u Manchester City 
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
To je već moguće ako se tako dogovore, FACE radi produkciju vec dugo, najvise za MY TV, ali rekao bih da radi i za Arenu. Svejedno prenos ide na Arenu.
Juce Kasum rece da nije nista lose uradio NAMJERBO protiv Sarajeva.
Al rijec NAMJERNO bode oci..
Ako jos 1 godinu
Ahmet krste i heba imaju moglo bi se prijateljski razic bar sa ovom dvoicom dat im 30 k km i dres i vozi misko..
Al rijec NAMJERNO bode oci..
Ako jos 1 godinu
Ahmet krste i heba imaju moglo bi se prijateljski razic bar sa ovom dvoicom dat im 30 k km i dres i vozi misko..
- BegovicRamiz
- Kontakt:
17 godina momku
kod nas igraci od 21,22 godine i mi cekamo da prorade
jes da nece vidjeti prvi tim man city al boli ih briga
vjerovatno jak menađer u pitanju ali oni su davnih dana probili barijeru za transfere
ko iz topa bez problema prodaju u seriu a igrace jer sd vecina njih dokaze i to im je najbolja preporuka
nasi odu u razvojnu belgijsku ligu, tursku, drugu korejsku i ne mogu meda
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Naravno da je napustio. Upravo to sam govorio kad je stigao zimus, samo sam mislio će ostati sezonu, kad ono ni kraj ove nije dočekao.
Raja nikad neće naučiti da se prestane paliti na igrače kao što je Nsue. Prva stvar, njega boli qurac za ovom ligom, može birati utakmice koje će igrati. Druga stvar, vidio gdje je došao (ne znam ni na koju foru). Treća stvar, puno košta.
Takvi igrači jesu primamljivi, sve super, ali od takvih nema ništa. Jako dobro se sjećam onanisanja na Ibaneza, kad se psovalo bivšoj Upravi što ga nismo doveli, a lik ojebina obična. Tako isto je prošao i Kukoč. "Strašan", "popišaće se po ligi", "kapitalac", kad na kraju kurko. Bolio ga qurac za klubom, došao, zaebavao se, igrao kad mu se htjelo i vozdra. Tako je bilo i s Tinom Sušićem. Najveća slina koju sam zapamtio po pitanju pristupa na terenu, drkali na njega kad napravi običan dribling i na kraju otišao kao da nikad nije igrao ovdje.
Sve dok ljudi ne shvate već jednom za sva vremena da ti igrači nisu garant rezultata, već mnoštvo nekih faktora koji trebaju da se poklope, biće im lakše. Ima puno igrača koji su došli na mala vrata, a pokazali se kao puno korisniji igrači za klub od kojekakvih "kapitalaca". U svjetskom fudbalu, to i dalje radi PSG. Kontaju došli Donnaruma, Ramos, Messi, to je to, ne treba ništa više, sve će se osvojiti. Potom, dođe jedan Klopp s strašnim sistemom i iz Hendersona, Milnera, Robertsona, Fabinha, Matipa, Diaza, Firmina, Arnolda i ostalih izvuče maksimum i melje sve pred sobom. Ja sam pristalica toga zauvijek, zato sam i podržao dovođenje Šećerovića recimo.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Bravo, sve na mjestu.
Ja se općenito ježim od priče, "otjeramo sedam ovih, uštedimo na njima 100 hiljada i dovedemo dva kapitalca da prepišamo ligu".
Kao da postoji nekakva garancija da će neko tamo prepišati ligu i kao da nismo baš ranije nikad probali sa dovođenjem tih kapitalaca, pa će sad biti drugačije kad i to probamo.
Ne piše nijednom "kapitalcu" na čelu da će biti promašaj, pa da ga jednostavno izbjegneš i uzmeš onog drugog za kojeg je garantovano da neće biti promašaj.
Mi smo činjenicu da je Tino Sven Sušić kapitalni promašaj pokušali riješiti tako da dovedemo još jedan kapitalni promašaj Darka Bodula, a sada bi se od kapitalnog promašaja zvanog Darko Bodul liječili dovođenjem kapitalnog Emilia Nsuea. I tako u krug, nekad ćeš realno i pogoditi, ali nikakve garancije za to ne postoje.
Ja se općenito ježim od priče, "otjeramo sedam ovih, uštedimo na njima 100 hiljada i dovedemo dva kapitalca da prepišamo ligu".
Kao da postoji nekakva garancija da će neko tamo prepišati ligu i kao da nismo baš ranije nikad probali sa dovođenjem tih kapitalaca, pa će sad biti drugačije kad i to probamo.
Ne piše nijednom "kapitalcu" na čelu da će biti promašaj, pa da ga jednostavno izbjegneš i uzmeš onog drugog za kojeg je garantovano da neće biti promašaj.
Mi smo činjenicu da je Tino Sven Sušić kapitalni promašaj pokušali riješiti tako da dovedemo još jedan kapitalni promašaj Darka Bodula, a sada bi se od kapitalnog promašaja zvanog Darko Bodul liječili dovođenjem kapitalnog Emilia Nsuea. I tako u krug, nekad ćeš realno i pogoditi, ali nikakve garancije za to ne postoje.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma smiješno je više postalo pisati, majke mi drage.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑28 apr 2022, 01:49Bravo, sve na mjestu.
Mora se izvaditi glava iz zemlje i početi dugoročno razmišljati. Lijepo je pročitati da si doveo igrača koji je igrao u Španiji, zabijao Barci i to sve. Isto tako, lijepo je i mučnuti glavom i malo se zapitati koji je motiv tog lika da igra u našoj ligi, nebitno u Tuzli ili kod nas? Nema ga, ni promil. Svaki iole kvalitetniji igrač koji dođe, gledaće da oživi karijeru i da se lansira vani čim prije. Isto tako će biti i s Avramovskim, pa nije momak lud da ovdje ostane na duže staze.
Dobar si primjer dao i za Bodula, njega sam zaboravio. Još jedan u nizu kojeg boli kara za fudbalom, došao da se kurci, veže repić i da se kurci sa Joga Bonitom. Kretenčina se ne može spremiti, odradio full pripreme, a i dalje nespreman i neozbiljan. Odmah noga na ljeto papku, pa neka prosipa svoje šanerske fazone negdje drugo.
Sistem, filozofija i znanje trenera je sve što treba. On kad to ima, te kad zna iz svakog pojedinca izvući najbolje, onda je to to. To hoću da vidim. Zato sam i podržao dovođenje Šećerovića, jer je momak koristan igrač, radilica, odradi dosta posla koji prođe neprimjetno. Takve igrače volim, a ne da se ložim na nekakve CV-jeve. Tatar bio flop u ebenom Belupu, pa je kod nas bio MVP lige.
Isto neko napisa jučer da molimo Boga da Avram bude spreman za finale s Veležom. Može tebi igrati pet Avrama, kad ti nemaš igru, pišaj sve.
nas cilj treba da bude da Koljic, Memisevic, onaj sto je bio kod nas na posudbi iz norveske, ova braca iz hajduka itd itd ne odu iz bosne iz drugih klubova nego da odu iz sarajeva, dakle da ih se uoci sa 12-15-16-19 godina i dovede..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Eh to jeste sustina price. Uociti Jovu Lukica u Krupi, Serbecica u Zvijezdi Gradacac, Prevljaka u Igmanu (
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
To uopšte nije nerealno, samo kvalitetnu skauting službu trebamo postaviti. Većini igrača iz manjih klubova je Sarajevo klub koji se ne odbija, ali takve igrače treba završavati u tišini da se ne bi uključili Zrinjski i ostali, a u zadnje vrijeme i strani klubovi. Kao što je Amar Memić iz Radnika iz Hadžića otišao direktno u slovenački Bravo.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Što to?vedinjo98 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 16:44Valja raji koja ne bude isla, slusati tog narkomana.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑27 apr 2022, 16:40Otkud ti to? Ja vjerujem Marijanu 100% da govori istinu, pitanje je jedino hoće li arena to dopustit. U slucaju da face prenosi citava drzava moze gledati utakmicu.DjovaniBokaco je napisao/la: ↑27 apr 2022, 16:25
Jedina opcija je da im Arena proda prava što je baš teško očekivati jer se očekuje velika gledanost, plus Face nema para.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Je li moguce da klub jos suti u vezi gostovanja u BL ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
de ba sta vam je gdje ces to uociti u nasj ligi,pa cijela federacijska liga igra 3 za 3,utakmice se prodaju za veceru i spavanje.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 04:00To uopšte nije nerealno, samo kvalitetnu skauting službu trebamo postaviti. Većini igrača iz manjih klubova je Sarajevo klub koji se ne odbija, ali takve igrače treba završavati u tišini da se ne bi uključili Zrinjski i ostali, a u zadnje vrijeme i strani klubovi. Kao što je Amar Memić iz Radnika iz Hadžića otišao direktno u slovenački Bravo.
tamo nisu pasnjaci nego oranice.Imalo dobar igrac ili mora igrat pod kocnicom jer tako mu rekli iz kluba ili ne moze od uslova.
Moras poznavati ljude da bi izbjegao tu sirotinju i pokazao da znas.
Kazlagic dvije godine odlucivao pobjednika na pola meceva i sad sudi premierligu jer to Vici odgovara i Husicu.
nema drzave i sistema nema ni sporta nit ce biti,cekat cemo neki iskorak za grupnu fazu i onda opet 50 godine suša.
Zato je Ibrakovic bio uspjesan ,znao kako sistem funkcionise
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Pogledajte ekipu zrinjskog ove godine koja nam bjezi 50 bodova i to je najbolji dokaz da susici i nsuei nisu recept za uspjeh u ovoj ligi, nego momcici iz nase zemlje i eventualno regiona koji su bar malo talentovani, disciplinovani i gladni uspjeha.
Baš bi volio vidjeti gdje bi ti momčiči završili ove sezone, da smo mi igrali sa Kovačevićem, Miličevićem, Adukorom, Fanimom, Tatarom, Rahmanovićem, Mešanovićem, te sa Pidrom, Lazićem, Đokanovićem, Suljićem, Avramovskim.....iz postoječeg kadra.Ili da je tu i Željo sa onim timom koji je nas deklasirao 5:2 i 3:1.
Ne osporavam kvalitet Zrinjskog, ali imali su nevjerovatnu srecu da im se u svim strukturama kluba stvari idealno poslože, baš u sezoni kada su dva največa kluba u državi istovremeno bila u teškim katastrofama, nezapamčenim u historiji, te kada se Borac raspao nakon onakovog ispadanja od Kluža (došli su sebi kada je Zrinjski vec debelo odmakao).
ali ovo je bas ponizavanje Sarajeva i HZ. Lazi iznesu da smo mi ti koji pravimo probleme i klub suti. Nek stavljaju da je kisobran 10 KM
FC United Of Manchester !