Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Prema njegovoj priči Inter je prvak još od 26-27 utakmice i to sa pola snage.
Yup. Bas ce Maldini i ekipa izaci i reci eto mi se borimo za Scudetto i staviti pritisak na ekipu. Milan je klub s pedigreom i ulaze u svaku sezonu s najvecim ambicijama, kao sto to rade inter i Juventus. Plasman u top 4 je minimum minimuma s obzirom na prethodni period , a pogotovo rezultate iz prosle sezone.
Ne treba zaboraviti da je taj klub sa pedigreom bio 8 sezona u bunaru, na dnu bunara. Tako da treba ići korak po korak. A znamo da je prvi korak bio plasman u LPa iz sezone u sezonu. A to što se otvorila šansa za titulu, pa nas je to malo zanijelo, to je druga stvar.meepo je napisao/la: ↑28 apr 2022, 01:17Yup. Bas ce Maldini i ekipa izaci i reci eto mi se borimo za Scudetto i staviti pritisak na ekipu. Milan je klub s pedigreom i ulaze u svaku sezonu s najvecim ambicijama, kao sto to rade inter i Juventus. Plasman u top 4 je minimum minimuma s obzirom na prethodni period , a pogotovo rezultate iz prosle sezone.
Nekako vas pamtim kako je pocela sezona,bilo bi mi drago zbog vbas dvojice
Koliko bahatosti u jednom postuImp je napisao/la: ↑27 apr 2022, 22:25Ja koji sam pogledao ove godine skoro 90% Milanovih utakmica, cca 70% Juventusovih i gotovo sve Interove se s ovim nikako ne mogu složiti.Romagnoli13 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 22:19Sve ja to razumijem. Imao je Milan utakmica gdje su igrali nikako. Ali su više pokazali od Juventusa i Intera.
Uostalom već dvije godine Milan je prvi ili drugi na tabeli, nije to slučajno brate.
Ali dobro. Imaš pravo na svoje mišljenje.
Pa evo ova 4 dana sve pokazuju, Milan dolazi do 2 dodatna boda u 92. minuti nakon grešketine Acerbia, Inter gubi bod nakon grešketine vlastitog golamana. Čisti faktor sreće, no **** ga, i on je nekad presudan. I nitko Interu nije kriv da se doveo u ovu situaciju da se gonja s momčadi kao Milan, Juventus im je ponudio titulu na pladnju, a oni su sve prosluli i nisu definitivno zaslužili biti prvaci i ako budu. Inter je izgubio titulu u utakmicama kontra Genoe i Udinesa. Tu se moralo konsolidirati u onom teškom rasporedu i uzeti svih 6 bodova, a ne da ti Milan drži priključak cijelu sezonu i dovodiš se u situaciju da ti ovakve sitnice određuju hoćeš biti prvak ili ne, nimalo šampionski.
No **** ga sad, kako je tako je, nad prolivenim mlijekom se ne treba plakati, odigrati ove 4 utakmice a na ljeto tražiti kvalitetno rješenje za klupe i napadača.
![]()
Edit: inače, Škriniar je 4. stoper po vrijednosti na transfermarkt i logično najskuplji u klaču, al da, najveći antitalenat.![]()
I kad smo godinama bili u banani ja na pocetku sezone se nadam tituli i onda nakon 7-8 kola izgubim nadu
Slazem se, sva statistika, golovi, obrane padaju u vodu na kraju godine ako nisi bio prvak. Milan sad sve drzi u rukama, mentalnu snagu su vec pokazali u onoj utakmici protiv Lazia, vjerujem da do kraja ne gubite niti jednu utakmicu, a ako i izgubite kojim slucajem siguran sam da mi necemo dobiti sve do kraja. Mislim da je utrka za scudetto gotova.
Ma što je najgore nije Radu uopće loš golman, gdje god je branio pokazivao je kvalitete. Al **** ga, onake greške se jednostavno dogode. Čovjek brani tek 2. put u sezoni, utakmica prebitna on iz prvog udarca prima gol koji nitko nebi obranio svakako ali svejedno utječe na psihu, 81. minut, stvari ne idu po planu, velik pritisak, jednostavno mentalno nije bio dorastao ovakoj utakmici. Vjerojatno na kraju sezone odlazi jel dečko želi braniti negdje, nadao se da će to biti Inter kad Handa ode u mirovinu, sad kad je potpisan Onana, jasno mu je da od toga nema ništa, nek mu je sa srećom, a bojim se da ćemo u Interu tek na godinu vidjeti šta je rupa i kikser.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 23:53Ne mogu vjerovati da Inter nema solidnog rezervnog golmana nego ovu rupu koja ih može koštati naslova. Nevjerojatno da se onako pogriješi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.